Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wolvega te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Wolvega heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Wolvega u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Wolvega of directe omgeving.

17 klanten uit Wolvega bevelen een bij Casius in Wolvega aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Wolvega bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Wolvega staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Wolvega:

Deur op maat laten maken

Hallo, wij zoeken voor een ruimte in huis een deur in een afwijkende maat. Het gaat om de maat 120 cm hoog en 76 cm breed. De deur moet in lichte materialen uitgevoerd worden en wordt uitsluitend binnenshuis gebruikt.

Aluminium taatsdeur laten plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur met glas en zwart aluminium tussen de hal en de woonkamer. Hoogte is 2.60 en breedte 1.80 meter. Het gaat om 2 deuren van 90 cm. Aluminium met slank profiel (met glas).

Voordeur op- en afhangen

Ik heb een voordeur gekocht bij Karwei en deze dient afgehangen te worden. De deur wordt geleverd inclusief brievenbus en 3 puntsluiting.

Buitendeur met 3-puntssluiting afhangen

Plaatsen buitendeur met 3-puntsluiting. Buitendeur compleet geleverd, incl. veiligheidsglas, hang- en sluitwerk. Ter plekke: freeswerk in kozijn voor de sluiting; (extra) scharnieren aanbrengen; glas monteren. De nieuwe deur en het beslag schaf ik zelf aan. Alleen de nieuwe deur plaatsen. Geïsoleerd veiligheidsglas zetten en een nieuwe sluitkom maken. Contact liefst via de mail.

Tuinhuis met luifel plaatsen

Ik wil graag achterin de tuin een tuinhuis met luifel. De afmeting is 5 bij 2,5 meter. De grond moet iets opgehoogd worden. In het tuinhuisje wil ik graag 1 dubbele deur. En de luifel aan de achter en zijkant dicht.

Dakraam leveren en plaatsen

Leveren plus plaatsen dakraam van ongeveer 90-130cm. Er zit nog gat in.

Verbeteren dakconstructie carport

Ca. 2 jaar geleden is mijn carport (LxB ca. 6x3.20 m.) gebouwd. Heb de indruk dat de dak-constructie zwak is. Verbetering is volgens mij mogelijk door zwaardere balken te plaatsen. Omdat de overlapping van golfplaten te klein is, ontstaat lekkage.

Dakconstructie carport verbeteren

Ca. 2 jaar geleden is mijn carport (LxB ca. 6x3.20 m) gebouwd. Heb de indruk dat de dak-constructie zwak is. Verbetering is volgens mij mogelijk door zwaardere balken te plaatsen. Omdat de overlapping van golfplaten te klein is, ontstaat lekkage.

Tekening/advies plus uitvoering

Maken van een nieuwe servicebalie op een nog onbepaalde plaats in een bestaand gebouw. We zoeken een timmerbedrijf/vakman voor ontwerp, advies en uitvoering van deze klus.

Kozijn vervangen

Ik heb een kozijn wat vervangen moet worden, omdat het helemaal verrot is. Afmeting raam is (hxb) 1025 x 620 mm. Het houtwerk moet volledig vervangen worden. Uiteraard moet dan ook al het hang en sluitwerk overgezet worden en moet er een nieuw veiligheidsslot (wat ik zelf heb) ingezet worden. Glas is goed. Gedeelte dat open kan is rot en moet vervangen worden. Gaat om houtwerk.

Bij 2 woningen (kamers) zijn gipsplaten ...

Bij 2 woningen (kamers) zijn gipsplaten van het plafond kapot. Deze moeten vervangen worden. Ook moet een sierrand gerepareerd worden + afvoer spullen vorige bewoners (niet veel)