Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Suameer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Suameer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Suameer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Suameer of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Suameer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, deuren en ramen met kozijnen vervangen en een nieuw ventilatiesysteem plaatsen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, plafond verlagen, meerdere trappen in casco woning realiseren, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, oude kozijnen vervangen, vervangen van zeven binnendeuren, aluminium pui met dubbele openslaande deur vervangen door hout, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Suameer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Suameer:

Binnentrap plaatsen

Ik zoek een vakman die een houten budget vriendelijke basistrap kan plaatsen met stootschotten, die boven een kwart trap draait en beneden kwart begint. De huidige trap wordt door mijzelf verwijderd. Aan de bovenkant begint de houten overloop, aan de onderkant een betonnen vloer. Daar moet een trapkast en toilet komen.

Kunststof terras aanleggen

We zijn op zoek naar een kunststof terras voor bij ons chalet. Omdat het tot een hoogte van ongeveer 65 cm moet komen, dachten wij aan een zwevend terras. De bodem bestaat uit gras en aarde, maar deze ongelijk en dus hier en daar nat. Het gaat om een terras met een afmeting van ongeveer 1125 cm bij 400 cm op een hoogte boven het maaiveld van ongeveer 65 cm. Aan een van de korte kanten willen we graag een windscherm van ongeveer 300 cm met haaks daarop langs de lange kant ook ongeveer 300 cm. Het gehele terras willen we verder voorzien van een hekwerk, op twee doorgangen na. Aan beide korte kanten willen we een opstap. We willen graag een kunststof vloer, die ook bij regen stroef blijft. Daarnaast willen we ook nog een smal terras aan de voorkant op maaiveld hoogte.

traprenovatie

traprenovatie