Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Stiens te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Stiens heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Stiens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Stiens of directe omgeving.

17 klanten uit Stiens bevelen een bij Casius in Stiens aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Stiens bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, trapkast en inloopkast bouwen, kunststof kozijnen op eerste verdieping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Stiens staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Stiens:

Aanpassen betondorpel

Ik wil de betondorpel van mijn garage laten aanpassen. Er is nu een kier tussen deur en dorpel.

Trap renoveren

Onze trap met laminaat traptreden bekleden materialen aanwezig

Dubbel glas met motief plaatsen en kozijn aanpassen

Het gaat om een deur en een zijraam. Er moet in alle ramen een motief zitten, zodat je er niet goed door heen kan kijken. Daarnaast moet er bij het zijraam een tussenstuk van het kozijn weggehaald worden (zit nu de brievenbus zie foto), maar willen daar 1 raam van 34xx138, andere ramen zijn 18,5x138 en 34x210 dit is B x H. Dit zijn ongeveer de afmetingen wel graag na komen meten.

Kapotte deurpost laten repareren

Deur sluit niet omdat de deur een klap heeft gehad is de deurpost kapot gegaan van een houten deur. Ik wil graag weten of dit te repareren is.

Houten buitenkozijn vervangen

Een houten kozijn vervangen van 200 bij 100 cm. In dit kozijn zitten drie ramen waarvan de buitenste twee open kunnen, met thermopane glas. Graag een offerte voor een nieuw houten kozijn.

Kozijn vervangen door kunststof

Momenteel heb ik een houten kozijn. Dit wil ik laten vervangen door een kunststof kozijn met afmetingen van: 3500 mm breed x 2040 mm hoog. Met een tussenstijl op 900 mm (hart) aan de linkerkant van voren gezien, zodat je rechts 1 groot raam hebt en links een smal raam met een ventilatierooster. Mogelijke meerdere kozijnen, later.

Plaatsen van een kozijn in de garage

Leveren en plaatsen van een hardhouten kozijn (reeds gegrond) met open raam en dubbelglas van maximaal 2.22bx1.20m h. Het betreft een enkelsteens muur,.

WERKBLADEN

Het gaat om het maken van een werkblad(L-vormig) OP ZOLDER IN ONZE NIEUWE WONING IN STIENS(FR) EN EEN PAAR PLANKEN DIENENDE ALS BOEKENPLANK. DE GEBRUIKTE HOUTSOORT MOET GLAD ZIJN(DENK B.V AAN DIK SPAANPLAAT....DAT VOLSTAAT AL eN WAT PLANKJES IN EEN KAST IN DE HAL.... GRAAG DE KLUS(ALS U KUNT) OP CA 26 NOV. AANSTAANDE)

Wij willen graag een garage/tuinhuis aan ...

Wij willen graag een garage/tuinhuis aan laten bouwen. Dit gebeurd dan naast het huis. De lengte is niet zo belangrijk, de werk breedte is maximaal 5.5 meter. (dat is de breedte naast het huis) wij denken zelf aan een houten constructie, dit omdat het ook makkelijk te demonteren is bij verhuizing.

Een standaard blokhut monteren. Kant en ...

Een standaard blokhut monteren. Kant en klaar pakket, tuinhuisje van ca 3x4 m. Wij zorgen zelf voor de ondergrond. Het gaat dus alleen om het in elkaar zetten van het bouwpakket. ( Cape Summer 296 type 115) 10 vierkante meter. Dus geen ingewikkelde klus. Graag ZSM bericht van de prijs van het monteren ivm onze verhuizing op korte termijn. Ik zou graag een tel nr. willen krijgen van jullie, dan kan ik gewoon even een indicatie horen van de prijs van het monteren. Alvast heel hartelijk dank! Vriendelijke groet, Miriam.

2 kozijnen en deuren vervangen voor 2 ...

2 kozijnen en deuren vervangen voor 2 nieuwe.

Plaatsen van een nieuwe buitendeur ...

Plaatsen van een nieuwe buitendeur (voordeur) incl. beslag en slot, deur en materiaal is reeds aanwezig.