Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vaste trap naar zolder:

Vaste trap naar zolder

Wij willen graag een vaste trap naar zolder hebben. Er zit nu een vlizo trap in. Het gat zou gedicht moeten worden en op een andere plek moeten komen Ik zou hier graag een offerte van willen ontvangen en anders graag een afspraak maken om hier naar te komen kijken.
Onze klant uit Sneek (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaste trap naar zolder uit heel Nederland:

Wanden isoleren tegen geluid

Het betreft een tussenwoning waarvan 1 volledige wand geïsoleerd moet worden tegen luchtgeluid. Wij ervaren veel irritatie en hinder van bassgeluiden en luide muziek. Deze komen voornamelijk van 1 slaapkamer naast rond maar is door het hele huis te horen. De oppervlakte +/- 60 m2 beneden en boven verdiepingen. betreft 2 keer een vaste trap aan de wand zijde. Waarvan 1 open in de kamer en dicht gemaakt moet worden. Warmte isolatie is totaal niet belangrijk. Geluid is de grote ergernis.

Dakterras aanleggen

Ik wil een dakterras aan laten leggen met een vaste trap en een overloopbaar glazen dakluik, lamellen balkonrand omstreeks 36m in omtrek, een hardhouten vloer van ongeveer 70 m2 oppervlak en een elektriciteitspunt

Dakopbouw plaatsen

Wij willen graag een casco dakopbouw laten plaatsen op een plat dak van 2,5 x 4,0 meter, graag met ramen en goed geïsoleerd. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk. De opbouw moet van hout zijn en de vergunning ga ik nog aanvragen. Graag ook inclusief berekening van vaste trap en dak toegang. Alvast bedankt.

Bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap

Bestaande situatie: stijl vaste vlizotrap van 1e etage naar zolder. Gewenste situatie: een dubbelkwart trap waarbij ook het trapgat aangepast dient te worden. Onbekend nog of het een open of gesloten trap wordt.

Dakopbouw op plat dak

Onze hoekwoning heeft een plat dak van ongeveer 55 m2. Wij overwegen om daar een dakopbouw op te plaatsen. Graag zouden we van u vrijblijvend een offerte daarvan (standaard/uitgebreid opbouw) willen ontvangen. Prefab, compleet opgeleverd met afgewerkte muren, vaste trap, 2 slaapkamers en een halletje. De zonnepanelen op het huidige platte dak, verplaatsen naar het nieuwe dak, en de huidige.

Vlizotrap leveren en monteren

Wil de vaste trap naar 1e verdieping vervangen voor een vlizotrap. Vaste trap staat erg in de weg. Stuur wat foto's mee van de huidige situatie. Vloer is van hout. Trapgat moet worden aangepast en nieuwe trap andersom zodat de verdieping makkelijker is te bereiken. Lijkt me zeker zinvol de situatie ter plaatste te bezien. Offertes inclusief het afvoeren van oud materiaal.

Vrijstaand huis bouwen

Wij willen een landelijke woning realiseren. Wij willen een moderne en strakke woonboerderij. Zo rond de 200 m2/800 m3 op een kavel van 2360 m2 en dit ontwerp: https://www.livingstone.org/villas/hustinx/ Wat wij in ieder geval willen is een ruime living met open keuken met eiland, bijkeuken, werkkamer, garage. Boven 4 slaapkamers met ruime badkamer met bad+douche en extra toilet. Eventueel een zolder met vaste trap (is geen vereiste, vlizo mag ook als dit aanzienlijk in de kosten scheelt). Wij hebben een beperkt budget en zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden bij jullie voor zowel casco als volledig afgebouwd.

Trapgat met vaste trap zolder laten maken

Ik wil graag een trapgat laten maken in een betonnen vloer zodat er een houten vaste trap gemaakt kan worden richting de zolder. Beide klussen graag opnemen in een offerte.

Inrichten zolder met 3 kamers en een badkamer

3 jaar geleden hebben we ons huis laten bouwen (zie bijgevoegde bouwtekening). De zolder is met een vaste trap bereikbaar, maar nog helemaal leeg. We willen onze zolder in laten richten met 3 kamers en een badkamer. Onderdeel van de klus is het plaatsen van een dakkapel van 4 meter breed. De zolder is 9,80 x 5,80 meter gemeten vanaf het knieschot. We willen de inrichting zoals aangegeven op de bijgevoegde tekening. Extra info: - we willen alles gestuct hebben - offerte inclusief het (verf) spuiten van het stucwerk - Kunststof dakkapel van 4 meter moet geplaatst worden. Prijs hiervoor graag apart opnemen in offerte. - Vliering moet bereikbaar zijn met vlizotrap - Wij leveren materiaal aan voor badkamer (wc, douche wasbak, tegels tot plafond) - Vloeren kamers plaatsen wij zelf - Deuren/ deurkozijnen van hout, opdek. - Voor elektra graag een stelpost opnemen

Vaste trap naar zolder

Ik wil een vaste trap laten plaatsen naar zolder. Er moet een nieuw gat gemaakt worden in de betonnen vloer. Ik ben op zoek naar iemand die ook het afval af kan voeren en de klus schoon kan afronden.

Partners

Partners van Casius