Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor nieuwe voordeur plaatsen:

Nieuwe voordeur plaatsen

Wij willen graag onze voordeur vervangen. De deur dient te worden ingemeten, besteld en afgehangen. Het zal om een houten deur gaan met 3 puntsluiting en 3 ruitjes.
Onze klant uit Sneek (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe voordeur plaatsen uit heel Nederland:

Geïsoleerde voordeur plaatsen

Wij willen onze voordeur vervangen door een nieuwe geïsoleerde voordeur. Dus oude verwijderen, nieuwe deur aanschaffen en plaatsen. De voordeur is 92 cm breed bij 2.01 m hoog. De huidige deur is van hout net als de kozijnen, dus we denken dat het het mooiste is als de nieuwe deur weer van hout is, maar het mag ook van kunststof zijn. Graag de oude voordeur afvoeren.

Renovatie hoekwoning

Ik wil mijn woning totaal renoveren. Keuken: Muur uitbreken (2,35 m breed) oude keuken verwijderen en nieuwe plaatsen Begaande grond: Woonkamer en gang vloer verwijderen (50 m2), er liggen nu tegels met grind Badkamer: Strippen en opnieuw inrichten, nieuwe wc plaatsen. Stuc- en schilderwerk (afmetingen niet bekend) Isolatie (dak aan de binnenkant en de kruipruimte. Nieuwe kozijnen (nieuwe schuifpui en nieuwe voordeur) nu hout, moet aluminium worden Traprenovatie: Trap bekleden met laminaat Etc.

Luifel boven de voordeur laten maken

Ik wil graag een nieuwe luifel laten plaatsen incl. de oude houten luifel verwijderen.

Lodenleiding verwijderen

Loden leiding vervangen vanaf de voordeur tot toilet (ongeveer 8 meter) en daar nieuwe waterleiding plaatsen.

Voordeur van Praxis klemt

In het voorjaar heb ik een voordeur van Praxis laten plaatsen. Tot een paar weken geleden ging alles redelijk, maar nu klemt hij ontzettend. Het is geen doen meer. Het is een hardhouten deur met glas in lood raampje in het midden. De deur heeft 3-punt sluiting en een extra tocht dorpel aan de onderkant van de deur. Ik heb degene gevraagd die de deur geplaatst heeft, maar die heeft geen tijd. Dit is echter voor ons geen doen. Bovendien slecht voor de deur. Graag hoor ik van u wanneer het verholpen kan worden. Donderdag of vrijdag of maandag is wat mij betreft mogelijk. Graag, heel graag, zo spoedig mogelijk.

Voordeur en garagedeur vervangen

Ik wil graag de voordeur vervangen + nieuwe garage deur plaatsen. Ik weet de afmetingen niet, zou makkelijker zijn als de vakman langs komt om te kijken.

Metalen voordeur plaatsen

Ik zou graag een simpele metalen voordeur willen hebben. Met afmetingen 197×82×197×82 mm (kozijn afmetingen). Het slot zal ik er zelf in schroeven. De deur moet naar binnen draaien. Ik ontvang graag een offerte.

Glazen bouwstenen muur plaatsen

We willen onze voordeur vervangen met een dubbele laag (met spouw dus) glazen bouwstenen van mat wit blokken (bijv. sahara). De blokken mogen niet doorzichtig te zijn want de wand wordt straks de binnenkant van de wc. We verwachten 5 x 10 blokken te kunnen gebruiken per laag. We willen ook een raam in een douche wand uit die bouwstenen laten maken: 5 x 4 bouwstenen.

HPL plaatmateriaal vervangen door zink

Het betreft een nieuwbouwwoning waar rond de voordeur (zuil tot en met de 1e verdieping) en erker nu HPL plaat zit verlijmd op een houten constructie. Deze HPL platen worden grotendeels vervangen in verband met beschadigingen. Was opleverpunt woning. Overwegen nu alsnog dit HPL plaatmateriaal door strakke zinken stroken te laten vervangen. Willen daar graag offerte voor. Foto's kunnen worden toegezonden zoals het er nu bij staat. De platen moeten eerst verwijdert worden, afvoeren doen we zelf. De stroken zijn ongeveer 30 cm breed en 5,5 meter hoog. Het gaat om ongeveer 6 stuks. En aan de zijkant zit ook nog wat. Een steiger plaatsen is zeker mogelijk, het is goed bereikbaar.

Adviseren van meerdere opties uitbouw, en realiseren in 2020

We hebben 3 opties die we voor een uitbouw willen bespreken met de aannemer, waaronder een overkapping van 3 m diep en 2,40 m breed en het plaatsen van nieuwe voordeur en kozijn. Maar ook de 1e en 2e verdieping uitbouwen behoort tot de opties. De buren staan open voor een samenwerking zodat we beiden uiteindelijk kunnen genieten van meer woonruimte. Daarbij zoek ik een vakman die ons adviseert over duurzaam wonen.

Partners

Partners van Casius