Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor plastic overkapping boven voordeur monteren:

Plastic overkapping boven voordeur monteren

Ik wil een onderhoudsvrije plastic overkapping boven mijn voordeur hebben en de oude houten overkapping laten verwijderen en afvoeren. De verschillen tussen twee soorten overkappingen moeten netjes worden weggewerkt.
Onze klant uit Sneek (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plastic overkapping boven voordeur monteren uit heel Nederland:

Afdak in tuin vervangen

Wij willen het oude plastic afdak van onze overkapping (4 x 5 meter) vervangen door nieuwe plastic golfplaten van hetzelfde materiaal. Het oude afdak heeft een houten constructie, de houten constructie blijft. Alleen het oude afdak moet worden vervangen. Wat zijn de kosten hiervoor?

Tuin volgens tuinplan aanleggen

Wij zoeken een vakman voor het realiseren van ons tuinplan, waarvan het ontwerp is bijgevoegd. - In het eerste stuk van de tuin, naast de keuken en de wc, liggen tegels en staat een tafel. Dit blijft ongewijzigd. - In het eerste stuk achter de wc, komen over de gehele breedte 2 rijen tegels. Op dit moment liggen de tegels er voor de helft en op de andere helft staat een houten overkapping/schuurtje (zie foto's). Dit schuurtje verdwijnt. Op die plek komen tegels. De extra tegels komen vanuit de huidige tuin (er gaat 1 rij bestaande tegels uit aan het begin van de tuin en 1 rij aan de achterkant. - Vervolgens komt er een stuk gras van 520 x 320 cm. Hier ligt nu ook deels gras maar zal waarschijnlijk nieuw aangelegd moeten worden (in overleg) - Na het gras komen op een oppervlak van 320 x 320 cm houten vlonders (of steigerplanken). Op ongeveer de helft hiervan (180 x 320 cm) moet een eerste overkapping komen. De overkapping is van tuinhout en golfplaten (met onder de golfplaten waarschijnlijk wilgentakken). De overkapping loopt iets schuin naar achter af. - Onder de overkapping komen pallets, deze worden als meubels gebruikt. - Achter de eerste overkapping komt een strook bamboeplanten (in plastic bakken, en soort met relatief weinig wildgroei) - Na de strook bamboe planten komt een 2e overkapping over de gehele breedte van de tuin. Dit wordt een soort doorloop/opbergruimte waarmee de achterpoort verbonden wordt met de tuin. Ook deze overkapping is van tuinhout en golfplaten (wellicht zonder wilgentakken). De tegels onder deze overkapping liggen er al (er gaat 1 strook van de huidige tegels af). - Naast de linkermuur van de tuin komt een strook grind en aan de muur wordt over de gehele breedte klimop geplant. We zoeken een vakman voor de aanleg. In overleg kunnen we bepaalde zaken zelf doen (bomen verwijderen, tegels verleggen). Het is onze wens om de klus op korte termijn te laten starten.

Fietsoverkapping realiseren

Een fietsoverkapping in de tuin van 1,90 m bij 1,90 m waarbij ook wat van de tegels verlegt moet worden. De overkapping hoeft niet dicht gemaakt te worden aan de zijkanten. Daarnaast willen we graag houten bakken om twee klikos en daarbij een extra bak voor de plastic afvalzakken.

Schuur vergroten met een aanbouw

Ik wil mijn bestaande houten schuur (3 bij 2 meter) vergroten met een aanbouw van (3 bij 5 meter), bij de bestaande schuur wil ik dan een overkapping van (3 bij 3 meter), zodat de totaal oppervlakte dan (6 bij 5 meter) wordt. Er zit nu een plastic dak op. Dit alles moet van hout zijn met een plat dat erop met dakleer. Wat gaat dat kosten?

Regenpijpen en goot van zink plaatsen

De huidige plastic regenpijpen zijn vaal geworden (na 8 jaar) en sluiten niet overal even goed meer. Willen deze rondom vervangen voor zinken exemplaren. Een behoorlijk aantal meters regenpijp, vrijstaande woning, dus rondom. De goten zijn een meter of 6 hoog, een paar maar 1 verdieping hoog. In totaal 7 kortere pijpen en 3 hoge. Inclusief een zinken dakgoot aan onze overkapping. Dat is 6 meter lengte. Graag een offerte inclusief materialen en arbeid.

Aansluiting van de regenpijp aanpassen

Mijn regenpijp hangt los boven mijn terrasoverkapping. De overkapping is van dubbelwandig plastic materiaal. Op de grond zit nog een stukje van de regenpijp waar deze oorspronkelijk op aangesloten zat. Is het mogelijk om de regenpijp weer aan te sluiten? Essentieel is de constructie in/met overkapping. Ik wil zeker weten dat ik geen lekkage krijg.

Veranda/overkapping aan huis

Een overkapping plaatsen van hout met plastic dak van 3 meter breed en 2,70 lang. 3 palen aan de voorzijde, de achterkant zit aan het huis vast. Met vlonders op de grond en een klein hekwerkje aan de voorzijde tussen de 2 palen, 1 kant moet afgetimmerd worden met planken/schrootjes.

Ik wil mijn terras deels laten ...

Ik wil mijn terras deels laten overkappen met het Bruynzeel overkappingsmateriaal. Daarmee bedoel ik het licht-doorlatende plastic-achtige materiaal dat onderhoudsvrij is. Het frame van de overkapping dient van metaal te zijn. De overkapping loopt van het balkon van mijn bovenburen tot halverwege het terras. Voorzieningen voor afwatering zijn nodig. Omdat ik geen flauw idee heb hoeveel zoiets kost, vraag ik een offerte aan. Ik ben dus nog in orienterende fase.

Na de hagel is de overkapping van mijn ...

Na de hagel is de overkapping van mijn balkon doorboord. Het betreft een plastic golfplaten afdak, schuin aflopend. Hoogste punt ca 3 meter.

We willen het tessas opnieuw bestraat ...

We willen het tessas opnieuw bestraat hebben met een pad langs het huis naar de zijkant. We kopen de stenen zelf en zorgen voor een kale grond. Tevens willen we graag een overkapping boven het terras hebben. Houten staanders met "plastic" overkapping. De maat hiervoor is ongeveer 4 breed en 4,50 lang. Graag indicatie van prijs van beide onderdelen appart.