Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sneek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Sneek heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Sneek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Sneek of directe omgeving.

173 klanten uit Sneek bevelen een bij Casius in Sneek aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Sneek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of garage- en carportbouw in Sneek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Sneek:

Defecte draai kiepramen laten repareren

Het mechanisme van mijn draai kiepraam is kapot. De metalen strip staat geheel bol. Graag wil ik het mechanisme laten vervangen. Het betreft een raam op de 1e verdieping. Het mechanisme meet 132 cm.

Vaste trap naar zolder

Wij willen graag een vaste trap naar zolder hebben. Er zit nu een vlizo trap in. Het gat zou gedicht moeten worden en op een andere plek moeten komen Ik zou hier graag een offerte van willen ontvangen en anders graag een afspraak maken om hier naar te komen kijken.

Nieuwe voordeur plaatsen

Wij willen graag onze voordeur vervangen. De deur dient te worden ingemeten, besteld en afgehangen. Het zal om een houten deur gaan met 3 puntsluiting en 3 ruitjes.

Fundering voor garage maken

Voor het plaatsen van een garage bij mijn woning die nu wordt gebouwd in Sneek, wil ik graag een offerte voor een fundering. Het betreft een fundering, inclusief grondwerk en betonvloer van 3,75 x 7 meter, op stalen buispalen of een alternatief.Kunt u hiervoor een offerte opstellen en aangeven wat de levertijd is?

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag laten wij voor ons gehele nieuwbouwhuis horren op maat maken en monteren. We zullen ze zelf aanschaffen. Het gaat om: - 10 horren voor draai-kiepramen (naar binnen draaiende) - 2 horren voor kanteldakramen - een hordeur voor een schuifpui We horen heel graag op welke prijs u uitkomt.

Trapleuning laten plaatsen

Trapleuning plaatsen. Het is een open trap en de leuning bestaat uit drie gedeelten. Materiaal daar zorg ik zelf voor.

Trapgat met vaste trap naar zolder laten maken

Creëren van een trapgat van de 1ste verdieping naar de zolder. Materiaal is gewapend beton, locatie in Sneek.

Deur plaatsen

Het plaatsen van een deur in een zolderkamer. De zolder heeft slechts een ingang zonder deurposten. Vraag is of wij een schuifdeur of gewone deur willen plaatsen. Graag voor beide een offerte. Tevens graag een datum waarop klus eventueel uitgevoerd kan worden. Er is enigszins haast bij geboden.

Dakraam vervangen

Graag wil ik mijn dakraam van ongeveer 48 bij 40 cm laten vervangen. Dit mag een simpel raam zijn.

Kleding kast demonteren en monteren

Ik ga verhuizen en ik kan alleen de kledingkast niet zelf demonteren, vervoeren en monteren. De kast is 250 cm lang en 68 cm breed. Hij heeft 2 grote deuren van melkglas. De kast staat nu in Sneek op de 1ste verdieping en het nieuwe huis is ook in Sneek, daar komt de kast op de begane grond.

Taatsdeur met slank profiel plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen hal en kamer Aluminium met slank profiel (met glas)

Zwart aluminium taatsdeur plaatsen

Prijsopgaaf alluminium taatsdeur zwart met 4 glazen panelen

Traprenovatie aanbrengen

Ik wil graag de trap laten renoveren met overzettreden en stootborden. De trap is volledig kaal. De bedoeling is zoals op foto 2 wordt weergegeven. Foto 1 is zoals hij nu is.

Pendeldeur tussen keuken en serre

Ik wil graag een taatsdeur tussen de keuken en de serre. De afmeting van de doorgang is 207 cm hoog en 141 breed. Profiel moet dun en zwart zijn. Aluminium met slank profiel (met glas).

Stalen deuren leveren en monteren (schuifdeur en taatsdeuren)

Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor de levering en montage van 3 stalen deuren. Het gaat om deuren die rond de zomer van 2018 moeten worden geplaatst in een kantoorpand/appartement. Er moet 1 stalen schuifdeur gemonteerd worden en een stalen taatsduer tussen de gang en de woonkamer en tussen de woonkamer en muziekkamer. Graag ontvang ik informatie en een offerte.

Plastic overkapping boven voordeur monteren

Ik wil een onderhoudsvrije plastic overkapping boven mijn voordeur hebben en de oude houten overkapping laten verwijderen en afvoeren. De verschillen tussen twee soorten overkappingen moeten netjes worden weggewerkt.

Driedelige harmonicadeur/vouwwand leveren en plaatsen

We willen graag een geïsoleerde vouwwand met veiligheidsglas, HR++ glas of beter, in onze aanbouw die binnenkort wordt gebouwd. De afmeting is ongeveer 3 meter breed bij 2,55 meter hoog. Graag soort vouwwand specificeren.

Horren monteren op houten kozijnen

Graag laat ik 4 rolhorren plaatsen voor onze houten kozijnen. Horren die bovenaan het kozijn bevestigd worden en die je naar beneden uit kunt trekken. De oude horren heb ik al verwijderd. Ik moet nog nieuwe horren aanschaffen, dit kan ik zelf doen of in overleg. Uw reactie graag per email.

Taatsdeur plaatsen

Wat zijn de kosten van een aluminium of houten taatsdeur met glas en een slank profiel. Het kozijn met bovenlicht is al geplaatst. De hoogte is 2,65m en standaard deurbreedte. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Overzettreden op trappen aanbrengen

Ik graag wil op 2 trappen overzettreden laten plaatsen waarvan 1 voor de helft al ligt. Er zijn 2 klusjesmannen bij geweest en deze zijn er mee gestopt, omdat het te moeilijk was. Het zijn dichte trappen met boven in een kwart slag. Betreft alleen de treden dus geen stootborden. Graag ontvang ik een offerte.

Voordeur opknappen

Ik wil graag de voordeur en een deel van het kozijn op laten knappen. De voordeur is de originele voordeur van dit jaren '30 huis en heeft een nieuwe lik verf nodig. Ook zit er op dit moment een opleg slot op. Graag zou ik een slot in de deur willen hebben. Het hout van de kozijn is op de plek waar het slot zit helemaal versplinterd, waardoor het slot er niet goed in zit. In principe zou alleen dit deel van het kozijn opgeknapt moeten worden.

Garage laten verlengen

Ik wil graag mijn garage met 3 a 4 meter verlengen. De deur kan worden hergebruikt het gaat alleen om de uitbouw en fundering

Pergola plaatsen met schaduwdoek

Wij hebben onlangs onze hele achtertuin gewijzigd en ingericht. We willen nu graag een houten pergola laten maken met schaduwdoek op de plaats van onze tuintafel. Het gaat om een overspanning van 450 cm, met betongaas bovenop de liggers. Ik twijfel of er extra ondersteuning voor deze overspanning moet worden geplaatst en wil daarover graag overleggen. Ik wil voor de staanders en liggers graag Douglas hout laten gebruiken. Het schaduwdoek hebben wij al in ons bezit. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Trap met schuifdeur afsluiten van de woonkamer

Wij willen graag een schuifdeur geplaatst hebben om onze trap zo af te sluiten van de woonkamer in verband met tocht en geluid. In de bijlage de situatie zoals deze nu is. Boven het trapgat is hout achter het gips geplaatst bij alles naast de opening is het gips. De plint moet blijven bestaan als het een beetje kan, maar het tocht en geluid moet tot een minimum worden beperkt. Ik wil graag een houtkleur of een witte deur.

Voordeur vervangen en voorpui aanpassen

Graag willen wij een nieuwe voordeur laten plaatsen en een raam naast de voordeur willen we dicht laten timmeren (indien mogelijk met wat isolatie). Graag willen wij deze klus zo snel mogelijk laten uitvoeren met oog op de komende winterkou. De nieuwe deur willen we graag zelf kopen.