Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor voorzetramen plaatsen:

Voorzetramen plaatsen

Ik wil graag voorzet ramen laten plaatsen voor onze slaapkamerramen. Het gaat om 2 ramen waar we 1 groot voorzet raam willen plaatsen. Het raam willen we graag kunnen openen. Het raamkozijn is in totaal 184 cm breed en 98 cm hoog.
Onze klant uit Oudemirdum (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorzetramen plaatsen uit heel Nederland:

Ramen en deuren tegen tocht isoleren

Wij willen graag ons huis uit 1865 tochtvrij maken. Hierbij denken wij aan het aanbrengen van tochtstrips bij ramen en deuren en het plaatsen van voorzetramen bij glas in lood. De rest van de ramen heeft al dubbel glas. Wellicht zijn er ook nog andere plaatsen in huis die geïsoleerd kunnen worden.

Plaatsen van drie voorzetramen

Voor drie ramen met enkel glas gelegen op de eerste en tweede verdieping wil ik voorzetramen laten plaatsen. Deze moeten ook nog opgemeten worden.

Voorzetramen plaatsen voor geluidsisolatie

Het betreft plaatsing van voorzet/achterzet ramen voor de volgende oppervlaktes; Erker; groot raam (200 cm x 160 cm), zijramen (70 cm x 160 cm); Openslaande deuren eetkamer; deur (2x) (60 cm x 190 cm), bovenraam (120 cm x 40 cm); Openslaande deuren slaapkamer; deur (2x) (60 cm x 190 cm), bovenraam (120 cm x 40 cm); Deur keuken-balkon; deur (1x) (90 cm x 210 cm), bovenraam (90 cm x 40 cm). Graag zou ik een indicatie van de prijs per onderdeel ontvangen. Voor een tekening van de ramen/deuren; zie bijlage.

Dubbelglas plaatsen voor geluidsisolatie

Graag uw offerte voor het leveren en plaatsen (inclusief eventueel timmerwerk) van geluidsisolerende voorzetramen (binnenzijde) op begane grond, 2 verdieping en 3e verdieping volgens bijgaande PDF tekeningen.

Voorzetramen plaatsen voor geluidsisolatie

Er dienen 2 voorzetramen van ongeveer 148 x 100 cm geplaatst te worden waarvan 1 raam moet scharnierend moeten blijven. Verder is er een goede isolatie nodig daar er een tram en bromfietsers langs rijden.

Dubbel glas met glas in lood plaatsen

Wij willen in onze woonkamer een aantal ruiten laten vervangen door geluidwerend isolatieglas en advies krijgen over de mogelijkheden. Het gaat om een grote ruit van 127 x 200 cm met 4 zijruiten van 54 x 93 cm. Aan beide zijden van de grote ruit is een openslaand raam met roedeverdeling en glas-in-lood. We willen dat graag behouden, maar geen losse voorzetramen. We laten graag bekijken of het glas-in-lood in een isolatieruit geplaatst kan worden. Ook moet bekeken worden of het bestaande kozijn met de ramen hier geschikt voor is. We willen na het plaatsen van het glas ook de binnen- en buitenzijde laten schilderen. We maken graag een afspraak.

Voorzetramen vervangen

De huidige voorzetramen, 2 stuks, zijn vastgeschroefd aan het kozijn. Graag zouden wij nieuwe voorzetramen laten plaatsen die vast zitten met een scharnier op het kozijn. De precieze afmetingen van de kozijnen zijn niet bekend. De vakman dient de ramen in te meten, te leveren en te plaatsen.

Geluidswerende beglazing of achterzetglas plaatsen

Ik woon dichtbij een voetbalveld, waar ik de nodige geluidshinder van ondervind. Ik heb momenteel al HR++ isolatieglas in een kiepkantelraam, een grote deur met glas en een vast raam met 2 ruiten. Het totale oppervlak is circa 6 m². Ik overweeg om hier geluidswerende beglazing te laten plaatsen, ofwel voorzetramen aan de binnenzijde. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden om de geluidsoverdracht goed merkbaar terug te dringen. Ik kijk uit naar uw voorstel en hoor graag wat de kosten van uitvoering zijn.

Voorzetramen voor schuifdeuren laten maken

Ik ben op zoek naar een timmerman die voor mij een voorzetraam kan maken/plaatsen... aan de buitenkant van oude schuifdeuren die erg tochten en het bijna onmogelijk is om dit te isoleren, heb al van alles geprobeerd en ben het zat! Het is de bedoeling de dit voorzetraam aan de buitenkant komt. De schuifdeuren komen uit op een balkon dus een ladder oid is niet nodig. Het gaat om een eenvoudig systeempje met plexiglas delen in een houten frame oid.... en dat ik het er in de zomer er weer af kan halen.

Kozijnen, ramen en isolatieglas vervangen

Wij wonen in een woning uit bouwjaar 1928. Op de begane grond willen wij enkele houten kozijnen met ramen laten vervangen. Het gaat om twee ramen van ongeveer 90 x 120 cm en één raam van 210 x 120 cm. Het huidige isolatieglas moet worden vervangen door HR++ glas en we willen ook het plaatsen van ventilatieroosters bespreken. Boven de ramen zitten enkele kleine raampjes met glas-in-lood. Wij willen bespreken of daarvoor voorzetramen kunnen worden geplaatst.