Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oosterwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Oosterwolde heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Oosterwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Oosterwolde of directe omgeving.

92 klanten uit Oosterwolde bevelen een bij Casius in Oosterwolde aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oosterwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Oosterwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Oosterwolde:

Trapgat met vaste trap zolder laten maken

Ik wil graag een offerte voor het maken van een trap gat (2.30x1.20) mag inclusief plaatsen van open houten trap. De vloer heeft een dikte van 24 cm

Kunststof boeidelen aanbrengen

Ik wil graag 90 meter kunststof boeidelen op mijn woonhuis (rondom een bungalow) laten aanbrengen. De boeidelen dienen blind te worden gemonteerd. Schroeven heeft geen voorkeur omdat schroefgaten bij een bungalow erg in het zicht zitten. De boeidelen zitten ongeveer 12 centimeter van de muur en moeten ook voorzien worden van een onderkant. Inclusief het verwijderen en afvoeren van de huidige boeidelen.

Kunststof boeidelen aanbrengen

Ik wil ongeveer 90 meter nieuwe kunststof boeidelen rondom mijn bungalow laten aanbrengen. Omdat het een bungalow is en de panelen sterk in het zicht zitten, wil ik de panelen blind, dus zonder zichtbare schroefgaten laten aanbrengen. Uiteraard wil ik niet achteraf moeten schilderen.

Kozijnen vervangen

Het betreft 3 raamkozijnen waarbij het openslaande deel met glas in zijn geheel vervangen dient te worden, dus niet het buitenste kozijn zelf. 2 hiervan moeten zijn voorzien van een ventilatierooster. Graag willen we weten wat het prijsverschil is om ook het 3e kozijn van een rooster te voorzien. Alle 3 de kozijnen hebben dezelfde afmetingen van naar schatting circa 80 h x 60 b. Graag zelf exact inmeten.

Blokhut monteren en plaatsen

In een betegelde tuin een blokhut plus overkapping plaatsen. Het materiaal moet door een smalle steeg in de tuin geplaatst worden.

Achterdeur leveren en plaatsen

De bestaande houten achterdeur vervangen en daarvoor een nieuwe leveren (in overleg). Ik wil het van begin tot einde laten verzorgen. De deur is 78 x 208 cm, moet even nagemeten worden. Met 1 ruit erin, niet te moeilijk. Graag even komen kijken en offerte aanbieden.

Sloten in de voordeur aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor de kosten voor het aanbrengen van twee pinsloten in een houten voordeur.

Kanteldakramen vervangen

Wij willen graag een offerte voor het vervangen van 2 Velux type GGL- 4 kanteldakramen ontvangen. De vakman dient de nieuwe ramen te leveren, te plaatsen en af te werken.

Dakraam verplaatsen en dakraam plaatsen

Het bestaande Velux dakraampje (CK02, 55x78 cm) verplaatsen en op de oude plek een nieuw, groter dakraam plaatsen. Het nieuwe raam hebben we nog niet aangeschaft.

Laminaat leggen op de trap

Laminaat leggen op een trap met 2x een een kwart slag. Een trap met 23 treden. Het is een dichte trap. Kliklaminaat gebruiken als de overzettreden niet hetzelfde zijn als het laminaat elders in huis.

Binnendeuren afhangen

6 binnendeuren afhangen op maat 78-201.5

Kozijn met houtrot vervangen

Het onderste gedeelte van een kozijn is verrot en dient te worden vervangen. Dit is een houten balk van totaal 6 meter lang. Dit is een gedeelte van het kozijn en dan loopt deze door. Daarnaast dient er nog een raam van 1,20 bij 1,20 meter vervangen te worden.

Houtwerk rondom woning renoveren

Controleren van het houtwerk rondom de woning en het eventueel in overleg vervangen daarvan, want: 1. De onder latten van de kozijnen aan de achterkant en zijkant van de woning zijn gescheurd/gebarsten. 2. De achterdeur van de garage/bijkeuken is aan de onderkant verrot. 3. Het boeideel rondom de achterkant van de garage/bijkeuken is hier en daar verrot. 4. Het raamkozijn aan de achterkant van de garage/bijkeuken is verrot. We willen door u laten kijken wat aan vervanging toe is en wat de kosten zijn om dit te laten doen.

Verrotte stukken kozijn en een deur repareren

Een rot stuk kozijn bij achterdeur vervangen waarvan zo'n 30 cm. verrot is. Aan de voorkant van het huis is nog een soortgelijke situatie. Deur van schuurtje repareren wat aan de onderkant verrot is. Houten planken repareren/vervangen rondom bovenkant van het schuurtje.

Achterdeur afhangen

Ik zoek iemand die met spoed een achterdeur kan afhangen (hij klemt) en ook het glas opnieuw kan plaatsen in de deur. Wellicht is een nieuw raam nodig.

Plaatsen carport

Carport met standaard maat aan / voor de bestaande garage plaatsen. Huis is niet geheid, dus zal hiervoor ook niet nodig zijn.

Op de plaats waar nu het raam is wil ik ...

Op de plaats waar nu het raam is wil ik openslaande deuren.

Tafel waar een natuurstenen kom op komt ...

Tafel waar een natuurstenen kom op komt te staan met 2 planken eronder.

Er dient een verrot kozijn van de ...

Er dient een verrot kozijn van de slaapkamer te worden vervangen, incl. 1 kantelraampje en 1 uitzet raam. de hoogte van het geheel is ca. 2,5 m en de breedte ca. 1m. Onder het raam zit, ter hoogte van radiator een houten paneel van ca. 1m x 1m E.e.a. is op de 1e verdieping dus er dient met steiger te worden gewerkt. Tevens dient er mogelijk ( e.e.a. afhankelijk van de offerte ) een buitendeur van de berging, incl kozijn te worden vervangen. Dit is op begane grond.