Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noordwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Noordwolde heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Noordwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noordwolde of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noordwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, vervangen van twee metalen deurkozijnen en deuren, houten kozijnen achterzijde vervangen, meerdere kozijndorpels en ramen vervangen, 500 m2 voorzetwanden plaatsen in winkelinrichting, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, ramen en drie houten kozijnen vervangen door kunststof, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Noordwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noordwolde:

Rechte trap plaatsen in woning

Naar welk type trap bent u op zoek? Design / moderne maatwerk trap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Rechte open steektrap met houten treden met halverwege bordes. Frame van metaal, 1 leuning Lengte 6 meter, hoogte 2,70 meter Offerte niet nodig, richtprijs volstaat incl. Btw

Kunststof kozijnen leveren en plaatsen

Ik wil graag kunststof kozijnen laten leveren en plaatsen. Kelderraam met klapraam 66 cm breed en 55 cm hoog. WC raam ook met klapraam 45 cm breed en 65 cm hoog. Bovenraam vast 89 cm breed en 128 cm. Doucheraam met klapraam 68 cm breed en 72 cm hoog. Wil graag een vrij blijvend offerte waarna ik contact opneem voor huisbezoek. Het gaat om dubbel glas. De oude kozijnen wil ik graag laten verwijderen en afvoeren.

Betonvloer storten

Betonnen plateau storten voor nieuw te bouwen garage. Oppervlakte is ongeveer 4.5 meter x 8 meter. Vloerdikte wordt 10-15 cm ongeveer. Storten en vlak maken van de vloer, bij voorkeur ook vlinderen. De wapening met beton matten en de bekisting zijn reeds gedaan.

Voordeur repareren of vervangen

Onderkant van voordeur vertoont behoorlijk veel rot. Nu overweeg ik om de deur te laten repareren of vervangen. Het gaat om een stompe deur van 88cm breed en 211cm hoog. De deur heeft een groot bovenraam en een klein onderraam, met tussen de ramen een brievenbussleuf. Als reparatie niet mogelijk is met als resultaat dat de deur minstens 5 jaar meekan, dan moet de deur vervangen worden. Bij reparatie of vervanging van de deur door een zelfde type deur moet rekening gehouden worden met: - een deurkruk aan de binnenkant ipv een slot. Slot moet dus in de deur komen. - plaatsen tochtvaldorpel (in huidige deur niet aanwezig) - deur gaat naar binnen toe open, van boven af gezien tegen de klok in - inclusief schilderen van deur en plaatsen - inclusief tijdelijke vervangende deur, indien

Het gaat om een uitbreiding van mijn ...

Het gaat om een uitbreiding van mijn garage. Het idee is om de achtermuur weg te halen en de garage ongeveer 9 meter langer te maken. Het gaat om een stenen garage met plat dak welke aan het huis vast zit. Dus fundering, metselwerk en plat dak.