Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor plaatsen openslaande deuren in mogelijk draagmuur:

Plaatsen openslaande deuren in mogelijk draagmuur

In onze keuken willen wij graag twee openslaande deuren laten plaatsen met dubbelglas en hardhout. De buitenmuur is mogelijk een draagmuur.
Onze klant uit Nieuwehorne (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen openslaande deuren in mogelijk draagmuur uit heel Nederland:

Aanbouw aan bestaande woning realiseren

Aanbouw plaatsen aan bestaande woning achterzijde om woonkamer uitbreiding te realiseren. Zie bijlage: 5,5 meter breed 3,5 meter lang. Scope is: de complete aanbouw inclusief fundering aanbrengen, aansluiting met bestaande woning doorbraak maken, we twijfelen nog over welke deuren, dus zouden graag 2 opties willen van 2 openslaande deuren, of Aluminium harmonicadeuren over de gehele breedte met in het midden 2 loopdeuren, maken bouwtekeningen en vergunning aanvraag. Electra en stucwerk zit niet in de scope dat wordt later gedaan. Eventueel willen wij vloerverwarming in de gehele begaande grond aanbrengen (zie bijlage). In juni zouden wij graag willen beginnen.

Schuifdeur laten plaatsen

Ik zou graag een schuifdeur willen naar de tuin. Er wordt een uitbouw gemaakt. De uitbouw wordt niet voorzien van een schuifdeur. U zou de schuifdeur in het "open gat" moeten plaatsen. De afmetingen zullen het volgende zijn ongeveer (B*H) 2795mm*2500mm. Graag ontvang ik ook een offerte voor het altnernatief: openslaande deuren naar de tuin. Ik wil dan graag - 2 deuren van ongeveer 900mm*2500 mm. - Glas in kozijnen aan de rechter kant van de rechter deur van 500mm*2500mm - Glas in kozijnen aan de linker kant van de linker deur van 500mm*2500mm De totale breedte van de kozijnen is 2800. De deuren komen symetrrisch in het midden Gaarne beide offertes inclusief het plaatsen. Graag een glas HR waarde van minimaal HR++ met een minimale U waarde van 1.1.

Lekkage opsporen bij kozijnen

In mei hebben wij aan de achterzijde van het huis openslaande deuren laten plaatsen. Bij de eerste regenbuien kwam er water binnen via de bovenkant van het kozijn. Volgens het bedrijf dat dit heeft geplaatst komt dit door onze gevel. De rabatdelen die daar zitten moesten lager geplaatst worden. Ze hebben toen een nieuw rabatdeel geleverd en samen met een bevriende klusjesman hebben we toen de gevel opnieuw bekleed. Het probleem is daardoor een paar maanden weg geweest maar is sinds een week weer terug. Het bedrijf wat het kozijn heeft geplaatst wijst naar ons, dat wij de gevel verkeerd bekleed hebben. Op de vraag van ons of zij dan de boel voor ons willen bekleden krijgen we geen reactie. Het is voor ons volstrekt onduidelijk waar nu het probleem vandaan komt: of het aan de gevel ligt of aan het kozijn. Kunnen jullie achterhalen en/of repareren wat er mis is?

Uitbouw realiseren

Hallo wij willen onze woning aanpassen en een uitbouw aanbouwen ik heb een tekening van wat wij willen verbouwen/aanbouwen. wat gaat dit ongeveer kosten compleet opgeleverd het betreft een aanbouw met platdak. Daarnaast een badkamer creëren in de uitbouw , de badkamer tot plafond betegelen met standaard witte tegels ca 30x50, in de uitgebouwde woonkamer openslaande tuindeuren plaatsen en in de slaapkamer ook openslaande tuindeuren plaatsen. Het gedeelte op de tekening in het groen is nieuw. aanbouw afmeting: 7 x 4,34 meter x 2 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een plaatfundering en een stenen buitenkant.

Onderdorpel buiten vervangen door kunststof dorpel

Aan de achterkant van ons huis hebben wij een onderdorpel waarbij op sommige plaatsen houtrot voorkomt. De totale lengte is 6,70 meter, waaronder 1 gewone deur en 2 openslaande deuren. We zouden de dorpel over de volledige lengte willen laten vervangen door kunststof. Graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Plaatsen dubbel glas voor balkondeuren

Ik wil graag dubbelglas en tochtstrips voor 3 paar openslaande balkondeuren met bovenraampjes.

Uitbouw en nieuwe vloer met vloerverwarming + tuin aanpassen

Wij zouden graag een uitbouw aan ons huis willen toevoegen. Ook zouden we mits het mogelijk is vloerverwarming en nieuwe vloer laten plaatsen. Ons huis is 5.40 breed en 10 met diep en hebben nu openslaande deuren. Mogelijk dat deze herbruikt kan worden. Ons huis is in 2012 opgeleverd. We zitten te denken aan: - Uitbouw van 1.20 tot max. 2.00 meter. Er is als het goed is geen vergunning nodig. We hebben nog geen idee welke constructie wij willen en wat er precies mogelijk is en wat voordeliger en makkelijker is etc. Graag advies over de mogelijkheden. Ik denk dat er geheid moet worden. Graag een complete oplevering. - Vloerverwarming + nieuwe vloer Wat voor systeem wij willen weten we nog niet, graag hierover advies en of het handig is om vloerverwarming te nemen. Op de plaats waar de huidige convectoren staan, komt wellicht de uitbouw. De convectoren moeten daarom weg of verplaatst worden. We laten ons hier graag over adviseren. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 45 m breed bij 11 m lang. Huidige vloer graag afvoeren. - Ook zou de tuin aangepast moeten worden dan i.v.m. de uitbouw. Het moet een praktische tuin worden. Wat is er mogelijk en wat zou dit ongeveer gaan kosten? Dit i.v.m. het mogelijk mee kunnen financieren van een nieuwe hypotheek. We zouden graag een vrijblijvende offerte willen opvragen als dat mogelijk is.

douchedeuren vervangen

Mijn huidige douche deur is afgebroken op de scharnier. De afmetingen zijn ongeveer 90 x 90 halfrond zonder profiel direct op de vloer. Ik wil zo'n zelfde systeem, deze heb ik al gezien en ga ik aanschaffen het heeft 2 openslaande deuren. Het is de bedoeling dat de vakman de kapotte douchedeur verwijdert en afvoerd en vervolgens ook de nieuwe komt plaatsen.

Uitbouw achterzijde woning

We zijn geïnteresseerd in een prefab uitbouw van 630 x 400 cm met een hoogte van 350 cm. Wij hebben een redelijk standaard huis in Amsterdam West maar onze tuin ligt lager dan het huis. We willen in de uitbouw graag een trap plaatsen zodat de achtergevel op 350 cm uitkomt. We zouden graag 2 grote openslaande deuren van ca. 150 cm p/s en 250 cm hoog aan de linkerkant van de uitbouw willen zodat we de woonkamer goed bij de tuin kunnen betrekken. Qua materiaal voor de uitbouw lijkt me hout mooier maar vraag me af of dat ook onderhoudsvriendelijk is? Anders evt een baksteen die niet te nieuwbouw oogt, als dat kan. Ook zouden wij graag de huidige achtergevel aan de linkerkant voor 2/3 door laten breken er en ondersteund met stalen balk Hebben jullie voor nu meer info nodig om een kostenindicatie af te geven?

Metalen deur vervangen en tussenwand van glas en staal plaatsen

Ik zoek een vakman voor het volgende: 1. vervanging van een metalen binnendeur. Maat van de binnendeur is 2.40 x 0.91 m (H x B) (maat is incl. kozijnen). 2. plaatsen van een tussenwand met glas en staal met twee openslaande deuren erin. Maat van de tussenwand is 2.40 x 2.70 m (H x B) Realisatie waarschijnlijk voorjaar/begin zomer 2020

Partners

Partners van Casius