Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor plaatsen openslaande deuren in mogelijk draagmuur:

Plaatsen openslaande deuren in mogelijk draagmuur

In onze keuken willen wij graag twee openslaande deuren laten plaatsen met dubbelglas en hardhout. De buitenmuur is mogelijk een draagmuur.
Onze klant uit Nieuwehorne (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen openslaande deuren in mogelijk draagmuur uit heel Nederland:

Uitbouw realiseren en lekkage repareren andere aanbouw

Wij willen een uitbouw van 5 x 2 meter met kunststof openslaande deuren en ramen ernaast. We zijn nu bezig met de tekeningen voor de uitbouw. Er moet waarschijnlijk geheid worden. We willen de uitbouw gemetseld hebben. Graag casco opgeleverd. Als het mogelijk is zouden wij graag een prijsopgave krijgen voor een houten constructie en een voor een prefab constructie. Hoeft niet gestuct te worden, maar elektra willen we wel graag. Een vergunning is niet nodig. Er kan direct begonnen worden met bouwen, er hoeft niets weggehaald te worden. Dan hebben wij nog iets anders: Er zit een bestaande uitbouw aan de zijkant van het huis, daar is een lekkage in het dak. Deze zou gerepareerd moeten worden. Het dak is 6 x 3 meter en het dak zou vervangen moeten worden. Het gaat om een plat dak. Wat voor materiaal erop zit weten we niet. De hoogte is ongeveer 2,5 meter. Een ladder plaatsen is makkelijk.

Houtenpui met dubbelslag ramen plaatsen

Huidige houten pui met openslaande deuren met vaste ramen aan beide zijde moeten vervangen worden voor een nieuwe houten pui. Ook moet het enkel glas voor dubbel glas vervangen worden. Totale pui is 200 cm bij 300 cm.

Uitbouw vergroten

Wij willen een bestaande uitbouw vergroten met circa 1 meter. Ik heb een plaatje van de huidige en gewenste situatie opgenomen. In de huidige situatie is de uitbouw 2,13 meter diep. We zouden de uitbouw graag met 1 meter willen vergroten. In de offerte graag rekening houden met het verlengen van het bestaande dak OF een compleet nieuw dak op de gehele uitbouw. In de bestaande situatie heeft een achtergevel met ramen en 1 deur. De gewenste situatie zou twee grote ramen (links en rechts) zijn met openslaande deuren in het midden. De bestaande situatie heeft een zonnewering op de achterkant, die ontbreekt in de gewenste situatie. De bestaande situatie heeft een kraantje en stroom in het midden van de achtergevel, in de gewenste situatie zouden we dat aan de rechterkant (van het plaatje) willen plaatsen.

Kozijn plaatsen aan tuinkant

Wij willen een groot kozijn met 1 grote, openslaande deur. Ongeveer 5 meter breed en 2.40 meter hoog. Het moet een hardhouten kozijn worden.

Pergola plaatsen

Een pergola van ongeveer 530 x 220 cm, tussen twee aanbouwen (van de buren) in. Hoogte ongeveer 240 cm, ook vanwege openslaande deuren. Twee staanders voor de sier aan de tuin zijde (gevel zijde niet nodig) met schuine schoren. Liefst een waterdicht harmonicadoek, elektrische bedienbaar. Bevestig op houten balken, die weer bevestigd zijn tegen de uitbouwen van de buren.

Open haard bouwen

We willen een houtgestookte haard in nieuwe aanbouw plaatsen Maximale buitenbreedte is 108 cm Te plaatsen tussen openslaande deuren

Opbouw plat dak

Ik wil een casco, houten opbouw laten plaatsen. De maten zullen ongeveer 6 bij 4 zijn. Liefst met grote openslaande deuren. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder moet er elektra in komen en moet er stucwerk gedaan worden. Ik ontvang graag een offerte.

Schilderwerk buiten

Schilderen van buitenboel, alle kozijnen, deuren en boeidelen in bestaande kleurstelling. Op enkele plaatsen (onderkant) houtherstel nodig. Voorkant (foto) : serre met 3 ramen, uitbouw (5 ramen), deur+kozijn, beneden 2 ramen (waarvan 1 openslaande), boven : 4 ramen (open), 1 boeideel (+/- 15 m) Zijkant 1 : serre, 2 ramen en dubbele openslaande deur, boven : dubbele openslaande deur + 1 boeideel (+/- 4 m) Andere zijkant : 2 ramen (waarvan 1 open kan), 1 deur/kozijn, 2 boeidelen (totaal +/- 10 m) 1 dakkapel (+/- 2 m breed)

Erker plaatsen

Wij zijn ons aan het oriënteren voor het plaatsen van een erker (behangklaar). Het gaat om een nieuwbouwwoning, te naaldwijk, opgeleverd medio december 2019 / januari 2020. Breedte 4.0 m, diepte 0.8 m of 1.0 m (afhankelijk van perceel en constructie). Zijmuur moet worden opengebroken. Kozijnen in de kleur wit. Plat dak. Geen openslaande deuren. Eventuele bouwtekeningen van de nieuwbouwwoning zijn beschikbaar. Graag ontvangen wij een vrijblijvend offerte.

Kunststof of houten pui met glazen deuren plaatsen

Wij zouden graag de huidige pui vervangen door een van kunststof of houten pui met 2 grote glazen, openslaande deuren die goed sluit en isoleert. De breedte van de huidige pui is ongeveer 2- 2,5 meter. Graag offerte inclusief leveren materiaal. Zie foto's voor huidige deuren (enkel 2 deuren van glas). 2 openslaande deuren in, normale maat.

Partners

Partners van Casius