Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nieuwehorne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Nieuwehorne heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Nieuwehorne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Nieuwehorne of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Nieuwehorne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Nieuwehorne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Nieuwehorne:

Dakraam vervangen of repareren

Ik heb een dakraam (55 x 78 cm) waarvan het houten kozijn rotte plekken heeft waardoor het lekt. Kunt u dit repareren of een vervangend dakraam plaatsen? Als deze vervangen moet worden zou ik het nieuwe kozijn graag van hout hebben dat goed behandeld is dat er 10/ 15 jaar garantie op zit. De ruit zou ik graag van dubbel glas willen hebben. Het oude dakraam graag afvoeren.

Plaatsen openslaande deuren in mogelijk draagmuur

In onze keuken willen wij graag twee openslaande deuren laten plaatsen met dubbelglas en hardhout. De buitenmuur is mogelijk een draagmuur.

Velux CKO2 dakraam leveren en plaatsen

Wij willen een dakraam geplaatst hebben in de badkamer. Wat zijn de kosten inclusief materiaal voor interieur aftimmering,het aanpassen van gordingen, aanbrengen ravelingen en aanpassen van dakpannen.

Bijkeukenkasten maken

Om de koelkast, wasdroger en wasmachine mooi weg te werken, zou ik graag een kastenwand met 3 schuifdeuren en met inbouwspots hebben in de bijkeuken. Kastenwand zal circa 2730 x 700 mm zijn. Daarnaast moet in dezelfde bijkeuken een kast komen van 800 x 1000 mm. Het bijzondere aan deze kast is dat ik deze via 2 zijden wil kunnen openen. Boven met standaard deuren en beneden met uitschuifbare lades.