Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Makkum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Makkum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Makkum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Makkum of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Makkum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Makkum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Makkum:

Achterdeur afhangen met 3-puntssluiting en glas plaatsen

Ik heb een 10 jaar oude achterdeur van 93 x 233 cm die aan vervanging toe is. Ik heb inmiddels precies dezelfde deur gekocht en wil die laten afhangen. Ik wil daarbij het bestaande glas en de bestaande KFV driepuntssluiting laten overzetten in de nieuwe deur. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Inmeten Storemax kast

Klant wil graag een Storemax kast, maar de twijfel is of de kast mogelijk is zoals de klant wil omdat de kast tegen een schuine wand gemonteerd moet worden. De lengte is ongeveer 350 cm. Graag iemand langs sturen om te beoordelen of het mogelijk is en dan gelijk in te meten voor een eventuele bestelling.

Dubbele tuindeuren en kozijnen plaatsen

Wij wonen in een oude twee-onder-een-kapwoning met in de achtergevel nu 2 raamkozijnen en een deurkozijn met zijlicht. Wij willen de gevel wijzigen en er een kozijn in laten plaatsen van 2500 x 2500 mm met dubbele tuindeuren en een raamkozijn van 1400 x 1200 mm. Er moet ook een stuk muur worden opgemetseld. We bespreken de klus hier graag even en ontvangen daarna uw offerte.

Raamkozijnen plaatsen

Ik zou graag twee ramen geplaatst hebben in de bijkeuken (zelf heb ik wel de Renovator klusapp om twee x een muurgat te maken voor ramen, weet niet of het ook gebruikt kan worden op muur. Ik heb nog geen twee ramen besteld met kozijn. De kozijnen heb ik wel gezien op de karwei site is wel onbehandeld en zonder glas. Zou eens zien welke ik evt. Gebruiken kan die voor:27 of 35 of 38 euro. Kan de klus ook in termijnen worden betaald? Of moet ik naar een bedrijf Glaszetter?