Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lemmer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Lemmer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Lemmer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Lemmer of directe omgeving.

40 klanten uit Lemmer bevelen een bij Casius in Lemmer aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Lemmer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Lemmer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Lemmer:

Dakramen plaatsen

Graag een offerte voor 2 dakramen in de maat 78 * 98 cm, of vergelijkbaar, hoogte onder de 100. Met verduisterend rolgordijn en insectenhor inclusief montage.

Blokhut Violier laten plaatsen

Graag zou ik van u een prijsopgave willen ontvangen voor het plaatsen van de blokhut met overkapping. Het gaat om het tuinhuis Violier (van de Gamma) met overkapping, van 567 X 272 cm. Ook graag het leggen van fundering van beton. Hij moet komen in de achtertuin. U kunt van buitenom goed bij de tuin komen. Er staat op dit moment niets. Ik hoor het graag van u.

Houten onderdorpel van schuifpui vervangen

De hardhouten onderdorpel van mijn schuifpui heeft rotte plekken. Deze plekken dienen of gerepareerd te worden of de dorpel zal volledig vervangen moeten worden. De schuifpui is 4.20 meter breed.

Dakramen van GAMMA laten plaatsen

Ik wil 3 dakramen laten plaatsen die van de gamma gekocht zijn. Wat zou mij kosten aub.

Zoldertrap verplaatsen

Op dit moment heb ik een vaste zoldertrap met een trapgat in het midden van mijn zolder. Ik wil graag laten bekijken of de trap verplaatst kan worden. Er moet dan een nieuw trapgat worden gemaakt in de betonnen zoldervloer en daar moet een nieuwe trap worden gemonteerd. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarbij uw advies en een prijsopgave.

Zwevende stalen trap monteren

Zwevende trap van staal. 3 meter

Kledingkast op zolder laten maken

Het maken van een kast over de gehele breedte van de zolder. 2 schuine zijden. Het zal een combinatie van laden en hangkastruimte worden.

Garage verlengen en uitbouwen

Onze keuken is achter de garage gesitueerd. Wij hebben de wens om de garage met ongeveer 2 meter te verlengen, om de keuken wat meer ruimte te geven. De garage is 4 meter breed. We willen de mogelijkheden bespreken en een indicatie ontvangen van de kosten.

Carport bij het huis laten plaatsen

Een luxe carport met uitstraling, passend bij het huis (maatwerk). 5 meter breed en 6 meter lang. Met zonnepanelen.

KARWEI schommel in elkaar zetten en monteren

In elkaar zetten en plaatsen van de schommel die op dit moment in de aanbieding is bij Karwei. HEt is een dubbele houten schommel. Graag zou ik een offerte voor het bovenstaande ontvangen.

Voordeur en raam- en deurkozijn vervangen

Nieuwe voordeur met daaromheen aanpassing van de ramen en het kozijn.

Deurkozijn in binnenmuur plaatsen

Tussen de woonkamer en de keuken staat een dragende muur. Hier zouden wij graag een deurkozijn en een deur laten plaatsen. Op de offerte zouden wij graag de deur seperaat laten berekenen.

Tuinhuis monteren

Ik wil een metalen tuinhuisje op 4-balken laten monteren. Huisje staat op Azalp.nl: Yardmaster Geyz. Afmeting inclusief dakoverstek: 242 bij 280. Exclusief dakoverstek: 225 bij 264. De nokhoogte is :193. Wandhoogte is: 163. Met 2 schuifdeuren van: 91 bij 159. Inclusief bodemverankering! De plaatsingsruimte is beperkt maar kan wel door inventieve plaatsing! De nieuwprijs: E479,-. Bezorgtijd: ongeveer 3-weken! Ik ben benieuwd of het laten plaatsen haalbaar is! Volgens Azalp met 2-man in 2 a 3 uren al kan dat mogelijk tegenvallen. Enige ervaring lijkt me een groot voordeel.

Reparatie dakkapel + openslaand raam douche

De dakkapel van mijn woning heeft een rotte plaat, deze moet worden vervangen, verder is de douche niet voorzien van een openslaand raam, ik zou hier graag een openslaand raam met dubbel glas in laten zetten. Verder vermoed ik dat de kozijnen niet meer in geweldige staat zijn, ik zou hier graag een vakman naar laten kijken. Zie foto voor de dakkapel (de foto komt van Google maps, waarop het er netter uit ziet dan het in werkelijkheid is) Ik ontvang graag een indicatie van de kosten. Graag reacties via e-mail, ik ben telefonisch niet altijd bereikbaar.

Tuinhuisje opbouwen

Ik heb bij Karwei een Keter Manor Plastik tuinhuisje gekocht. Graag zou ik een indicatie ontvangen wat de kosten zouden zijn om deze te laten opbouwen.

Velux ramen plaatsen

Plaatsen van 2 Veluxramen GGL P08 94x114 cm in schuin dak (ongekoppeld). Levering dakramen in overleg. Openingen in het dak maken.

Vervangen van thermopane ongeveer 20 ...

Vervangen van thermopane ongeveer 20 vierkante meter. Loopt tot bijna aan de vloer. 4 ramen en 1 schuifpui.

Carport ombouwen tot garage van hout of ...

Carport ombouwen tot garage van hout of kunststof. Vergunning moet nog aangevraagd worden.

Voor onze woning uit 1978 willen wij ...

Voor onze woning uit 1978 willen wij drie dakramen laten vervangen door Fakro ramen. Maten zijn door ons gemeten (binnenzijde van houtwerk) op 2 maal (h/b) 1.06 x 62 en 1 maal 1.38 x 73. Het is uiteraard mogelijk dat hierin meetfouten gemaakt zijn. De huidige ramen zijn merkloos, gekozen is voor Fakro door de makkelijkere sluiting van dit merk. De vakman dient de oude ramen uit te bouwen, voor afvoer kunnen we zelf zorg dragen. Eventueel aangetast houtwerk dient ook vervangen te worden. Bij een bevredigende samenwerking kunnen er op korte termijn (ong. 3 mnd) nog een aantal andere ramen en/of houtwerk vervangen worden. Plaatsing liefst in 1 dag, door een vakman die geen angst voor honden heeft.

Panoramaraam plaatsen in blinde muur. ...

Panoramaraam plaatsen in blinde muur. Ongeveer 2,6 m breed en 0,6 m hoog. Dubbele beglazing.

Het raam aan de achter(tuin)kant van de ...

Het raam aan de achter(tuin)kant van de woning moet eruit om te worden vervangen door 2 openslaande deuren. Deuren van ofwel kunstof ofwel hardhout, afhankelijk van de prijs.