Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor 2 dakramen plaatsen:

2 dakramen plaatsen

Wij zouden op zolder graag twee dakramen willen hebben. Aan de voor- en achterkant van ons huis 1. Wij willen graag twee dakramen met kunststof kozijnen. Wat betreft de maat van de ramen, zitten wij nog te twijfelen tussen de 78x140 en de 134x 140. Wat zouden jullie ons aanraden?
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 dakramen plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen gekoppelde dakramen

Wij willen twee gekoppelde kunststof lutra dakramen laten plaatsen van het type standaard apx m4a op onze zolder. Wij willen beide meteen laten voorzien van witte verduisterende rolgordijnen. Er hoeven bij ons geen balken verplaatst worden . Huidige situatie is een schuin dak zonder ramen.

plaatsen velux ramen

Op de meest schuine kant van het mansarde-dak willen we 4 velux dakramen plaatsen op de plekken waar nu kleine plastic raampjes zitten.

Plaatsen van 2 fakro dakramen

Plaatsen van 2 fakro dakramen met gootstuk afmeting 55 x 78 cm. Dak is niet geïsoleerd er zitten geen balken die doorgezaagd moeten worden. Binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden. Ramen zijn makkelijk hanteerbaar voor 1 persoon.

2 dakramen plaatsen in een schuin pannendak

Ik zoek een kozijnenspecialist die twee kantelkiep-dakramen op zolder kan plaatsen. Beide velux ramen moeten 124 bij 94 cm groot zijn. De dakramen zijn nog niet gekocht. Daarnaast denk ik aan kunststof kozijnen.

2 dakramen plaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij opzoek naar iemand die 2 Dakramen kan plaatsen/verplaatsen. Wij hebben 2 fakro dakramen aangeschaft met de afmeting 78*98 waarvan er 1 kortgeleden geplaatst is. Deze is helaas te hoog geplaatst en moet verlaagd worden, de andere moet ernaast komen. Binnenkant hoeft verder niet afgetimmerd te worden.

2 Dakramen plaatsen en een verbreden

Wij willen 2 nieuwe dakramen laten plaatsen. Beiden hebben nu hardhouten kozijnen en zijn ongeveer 100 cm hoog en 120 cm breed. Een wil ik wat breder hebben, ik denk aan 140 cm breed. Ik zou graag kunststof kozijnen willen. De ander hoeft in principe alleen het glas vervangen te worden. Soort glas maakt niet heel veel uit, zolang het maar thermoteen glas is. Afvoeren doen we zelf.

Bitumen en isolatie vervangen van hellend dak woonark

Woonark hellend dak ca. 25 graden bitumen met polystyreen isolatie op steunbalken met multiplexplaat. Ligt in een kanaal. Bitumen is 25 jaar oud en aantal gaten ontstaan door meeuwenoverlast. Goot is meer een geul in het bitumen aan de wal en kanaalzijde dan een echte goot. Wij hopen dat er dakplaten (zwart/antracietgrijs of dakpanplaten geïsoleerd op dit bitumen kan komen te liggen met (condensfolie?) En we willen graag 8 zolder ramen van 45 X 75 cm geplaatst hebben plus wellicht vervanging van een drietal ventilatie buizen met kap. De woonark heeft slechts 1 verdieping. Het dak is 16.10 m X 6.15 m breed. Iedere dakzijde is dus ongeveer 3,20-3,25 breed (voor en achterzijde). En er is een schuurtje met eenzijdig licht hellend dak van 2 X 3 m. Update 03/03/2020 De gemeente Den Haag heeft geen toestemming gegeven voor de verhoging van mijn dak door het kiezen van een andere dakbedekking dan bitumen aangezien de nokhoogte van het dak niet hoger mag uitvallen dan hij nu is (ook niet met 1 cm!). Dit betekent dat mijn aanvraag gewijzigd wordt naar vervanging van het bitumen en de isolatielaag daaronder of repareren van de isolatielaag daaronder. Het bitumen dient van een hoge kwaliteit te zijn in verband met overlast van meeuwen. De dakramen willen wij ook hierin geplaatst hebben. Plus het plaatsen van zwakstroomdraden om de meeuwen te weren. Voor de schuur willen wij of bitumen met enige isolatie gelegd laten leggen of liever nog een dakplaat/paneel antraciet-grijs.

3 Dakramen plaatsen

Graag willen we 3 dakramen laten plaatsen. Dakramen zijn al in ons bezit. Wij laten in mei een dakkapel plaatsen, wij willen de huidige dakramen daarmee verplaatsen naar de andere kant van het dak. Dit zal inclusief doorbraak van het dak moeten gebeuren.

zolder plafond verlagen

Ik woon in een hoekwoning met een opgetild zadeldak. Ik wil graag, het plafond verlagen tot net boven de dakramen. Graag wil er ook wat spotjes in laten plaatsen zodat de zolder goed verlicht is. de oppervlakte van de zolder is ongeveer 30 m2

Plaatsen dakramen en zolder isoleren

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van 2 dakramen in een schuin dak. Afmetingen van het dakraam 134x140. Ook willen wij de zolder goed laten isoleren en een plafond laten plaatsen. De huidige situatie is dat er 1 klein dakraampje zit. De zolder is afgetimmerd met gipsplaat met daar achter steenwol.

Partners

Partners van Casius