Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor het vervangen van een poort en schuurdeur:

Het vervangen van een poort en schuurdeur

Ik zoek een deurenspecialist die mijn bestaande schuttingdeur/poort en schuurdeur zou kunnen vervangen. De bestaande deuren moeten afgevoerd worden.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het vervangen van een poort en schuurdeur uit heel Nederland:

Poort zetten

Mijn huidige houten poort (ongeveer 1 meter breed) van de achtertuin is aan vervanging toe. Deze zou ik graag door een nieuwe houten poort laten vervangen. Graag van stevig hout en met een slot erin. Het moet tussen 2 stenen muren geplaatst worden. Graag de houten poort laten leveren door de Gamma.

Schutting (deels) vervangen

Sommige latten van onze schutting zijn toe aan vernieuwing. De lengte van de schutting in is totaal 14,55 meter. Ik denk dat er ongeveer 30 a 40 latten moeten worden vervangen, het oude materiaal ook graag afvoeren. Er is een poort aanwezig van 1,17 breed.

Schuttingen zetten

Bij ons huurhuis hebben we een schutting gekregen die bijna omver ligt. Die moet vervangen worden. Links gaat het om een recht stuk van ongeveer 8 meter (5 palen, 4 panelen), hiervan zullen wij de kosten delen met de buren, dus mijn vraag is of de kosten hiervan apart op de offerte benoemd kan worden. Achter gaat het om een recht stuk van ongeveer 3 meter (3 palen, 1 paneel, 1 poort). Wij kunnen zelf de schutting eruit halen.

Deel schutting en poort vervangen

2 schuttingdelen + poort vervangen. Indien mogelijk, 2 -2,10 meter hoog en extra stevig in verband met wind.

Kunstgras aanbrengen op de plek van gewoon gras

Ik wil graag een stukje gras vervangen door kunstgras. De afmetingen zijn ongeveer 6,25 bij 4,25 meter. De achtertuin is via een metalen poort van 80 centimeter te bereiken.

Plaatsen van een nieuwe schutting

Ik wil graag mijn oude schutting en een poort laten vervangen door een nieuwe. Ik zou ook graag nog wat advies willen wat betreft materiaal en soort schutting. Al het materiaal moet nog aangeschaft worden. Het is 2,5 meter lang.

poort vervangen

We hebben een houten poort (90X 180) die vervangen moet worden in de achtertuin. Het kozijn is nog goed.

Vervangen hardhouten poortdeur en kozijn

Graag wil ik mijn poortdeur inclusief kozijn laten vervangen. Het is vrij standaard qua afmetingen. Alleen het is echt aan vervanging toe. De vorige bewoner was vrij amateuristisch. Het kozijn en de deur zijn van hout gemaakt en dit wil ik vervangen door een poort en kozijn met hetzelfde materiaal. Alles moet afgevoerd worden.

Een dubbele poortdeur vervangen

Ik zoek een hovenier die een dubbele openslaande houten poort deuren kan vervangen door kunststof deuren. Daarnaast zou de schuurdeur wellicht ook vervangen mogen worden. Ik bespreek graag met de vakman wat de exacte werkzaamheden zijn.

Achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2

+/- 130 m2 tuin oppervlakte: Grondwerk: voldoende uitgraven, drainage aanleggen, aansluiten op riool, goten aanleggen, nieuw zand anti onkruid en eventueel cement over gehele tuin oppervlakte Terras aanleggen Overkapping van Douglas hout en vlonder vloer: +/- 3x5 mrt, houtkachel met rookgas pijp door het dak naar buiten Schutting +/- 20 mtr vervangen en nieuw plaatsen Inrit bestraten Elektrisch poort (hoog) met gemetselde palen met verlichting Elektra aanleggen Verlichting: overkapping led spots, zijwanden verlichten, grondspots Schutting verlichting plaatsen Over gehele inrit grond verlichting plaatsen Terras sfeerverlichting plaatsen Stukje kunstgras (+/- 4 a 6 m2) met palmboom en klein knus zitbankje creëren Beplanting: +/- 2 extra palmbomen of exotische planten/bomen plaatsen Verder moet de tuin zoveel mogelijk onderhoudsvrij worden aangelegd!

Partners

Partners van Casius