Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor het vervangen van een poort en schuurdeur:

Het vervangen van een poort en schuurdeur

Ik zoek een deurenspecialist die mijn bestaande schuttingdeur/poort en schuurdeur zou kunnen vervangen. De bestaande deuren moeten afgevoerd worden.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het vervangen van een poort en schuurdeur uit heel Nederland:

Schutting vervangen

We zoeken iemand die een schutting kan plaatsen van 22 meter, met 3 hoeken en een poort. Graag een in beton. De huidige schutting zou eerst verwijdert moeten worden en afgevoerd. Er is heel makkelijk bij te komen. Er is een achterom aanwezig.

Tuinpoort vervangen

Leveren en plaatsen van een eiken houten tuinpoort van 100 x 200 cm. Dicht, inclusief hang en sluitwerk. Inclusief demonteren en afvoeren oude poort.

Golfplaten schuurdak vervangen

De golfplaten van mijn schuur (6 m 20 x 2 m 30) zijn hoognodig aan vervanging toe! In korte tijd is op 4 plaatsen nu een scheur in de dakplaten ontstaan! Aan de schuur staat een berghok van 1 m 80 x 1 m 20. Mogelijk kan dit meteen meegenomen worden qua nieuw dak? Daarnaast zou ik graag mijn houten poort (2 m 10 x 1 m 20) willen laten vervangen. Inclusief kozijn/sponning. Wie durft dat aan voor een redelijke prijs?

Bestrating, schutting en poort vernieuwen

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn tuin de bestrating (27 m²), schutting (11 meter) en een poort kan vervangen.

Hang- en sluitwerk vervangen van oude toegangspoort

Wij willen de 2-delige toegangspoort van onze woning opnieuw laten afhangen. Poort scharniert nu middels 2 pinnen. De onderste pin gaat verticaal naar onderen maar door ouderdom komt deze niet netjes in draaipunt.

Een nieuwe schutting plaatsten

het pand staat in Tilburg. De heg wordt verwijderd. Clickmelding en meerprijsopgave voor verwijderen wortels. De bestaande poort mag blijven staan. Tuin is 7,7 m diep, woning 10m lang. Ik gok ca 2m de hoek om en bij de poort 1m. Ook meerprijs poort opgeven aub, zit te twijfelen deze toch te laten vervangen. Hierin wil ik de bestaande slot behouden. De afmetingen van te realiseren schutting gaan 17.7 x 2 x 1 meter zijn . Als er een goedkoper alternatief is (hardhouten palen met schermen bijvoorbeeld), dan graag daarvan ook prijsopgave. Offerte incl plaatsten!

Vervangen schutting door nieuwe

Lengte oude schutting is 22 meter met daarin een poort van 1 meter breed. Deze wil ik laten vervangen door een nieuwe. Voorkeur voor betonnen onderzijde (rotsmotief) en houten, verticale planken (geen doorkijk).

Poort tuindeur vervangen

Ik wil graag de poort die toegang geeft tot de achtertuinen laten vervangen. Voorkeur voor nieuwe poort van hardhout.

Houten tuinpoort repareren en elektrische opener installeren

Tijdens harde wind is een deel van de dubbele toogpoort beschadigd geraakt (2 verticale planken dienen vervangen te worden). Ook hebben wij belangstelling in de mogelijkheid tot het elektrisch aangedreven openen en sluiten van de poort.

Poort zetten

Mijn huidige houten poort (ongeveer 1 meter breed) van de achtertuin is aan vervanging toe. Deze zou ik graag door een nieuwe houten poort laten vervangen. Graag van stevig hout en met een slot erin. Het moet tussen 2 stenen muren geplaatst worden. Graag de houten poort laten leveren door de Gamma.

Partners

Partners van Casius