Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deur inhangen:

Deur inhangen

Ik wil een binnendeur plaatsen in de bijkeuken. Het deurkozijn is wel aanwezig en de deur kan gelijk afgehangen worden.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur inhangen uit heel Nederland:

Glazen deur inhangen

Tussen mijn keuken en gang is een deuropening die ik afgesloten heb. Er hangt een dichte deur aan het bovenkozijn. Die 'plank' houdt veel zonlicht tegen dat in de gang schijnt. Om daar in de keuken ook profijt van te hebben wil ik die plank vervangen door een glazen deur. De deur heb ik. Om de deur op te hangen moeten de scharnieren op de juiste plaats in het kozijn geplaatst worden en dat kan ik niet. Daar wil een specialist voor inhuren. Ben ik bij jullie aan het juist adres of kunnen jullie me doorverwijzen naar iemand die dat zou kunnen doen?

Twee opdekdeuren plaatsen en kier achterdeur laten verdwijnen

Twee nieuwe opdekdeuren 1,5 cm korter maken, handgrepen erop zetten en inhangen. Bij de achterdeur kijken wat er aan de (nieuwe) tochtstrip gedaan kan worden zodat de deur beter sluit en er geen kiertje meer zit. Gelieve uw reactie per email.

Deur inhangen met nieuwe scharnieren

Ik wil een deur inhangen met nieuwe scharnieren. Het gaat om een standaard binnendeur van 211 bij 80 cm.

Deur inhangen

Deur van de badkamer inhangen. Deur op maat zagen.

Vouwdeur in keuken plaatsen

We hebben een Praxis vouwdeur gekocht (PVC), maar hebben moeite met het inhangen. De deur is een toegangsdeur voor de keuken in de metalen deurpost.

Deur in laten hangen

Ik wil graag een deur laten inhangen. Het gaat om een standaard binnendeur. Er zit wel een kozijn, maar geen scharnieren.

Binnendeuren vervangen

We hebben momenteel een dubbele deur tussen kamer en keuken. Deze zijn 200 cm hoog. Deze willen we graag vervangen door andere deuren van 231 cm. Dus de hulp vraag is kozijnen vervangen en deuren inhangen. Zelf wil ik de kozijnen en deuren wel aanleveren via Praxis.

Deur in sponning hangen

Ik wil de tuindeur inhangen in een bestaande sponning ter vervanging van een tuindeur. Tuindeur gekocht bij Praxis (cando ML480) maar de scharnieren zijn nog niet aanwezig. Onderkant moet iets ingekort worden. Dit moet 10 cm zijn.

CanDo binnendeuren afkorten

Twee Cando binnendeuren zijn in verband met de aanwezige vloer iets te lang (maximaal 1.5 cm) en dienen aan de onderkant te worden afgezaagd, de aanwezige paumelles indraaien en deur inhangen. Graag offerte voor slechts inkorten van de twee deuren. En een offerte voor afkorten plus inhangen.

Deuren inhangen in appartement

Ik zou graag twee deuren willen laten inhangen. Het zijn wel afwijkende maten. Ene deur is 201 x 78 cm en andere 201 x 77,5 cm. Het zijn stompe deuren. En een afdek rand. Ook het beslag met een sleutelgat moet worden afgemonteerd. Het kan best zo zijn dat er wat geschaafd om passend te maken en anders kom langs om het op te meten.

Partners

Partners van Casius