Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor pvc profiel op trapleuningen plaatsen:

PVC profiel op trapleuningen plaatsen

Ik wil graag in ons nieuwbouw huis, 2 trapleuningen van verdieping naar verdieping, laten plaatsen met een pvc profiel, 350-450 mm breed, in het wit of zwart. Kunt u een prijsindicatie geven voor het inmeten, leveren en installeren?
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pvc profiel op trapleuningen plaatsen uit heel Nederland:

Stalen profielen op pvc branden

In totaal 198 keer 6 meter lengtes stalen vierkant profiel op een pvc dak branden in verband met plaatsing zonnepanelen.

PVC bekleding trapleuning vernieuwen

De stalen draaitrap heeft een 4.50 meter lange leuning. Het oude PVC profiel moet worden verwijderd en een nieuwe aangebracht. Het stalen hek van de balustrade is 1.96 meter lang. Ook hier oude PVC verwijderen en nieuwe aanbrengen. We zoeken een partij die dit goed en netjes in orde kan maken. Het werk moet plaats vinden van de begane grond naar eerste verdieping en is goed bereikbaar.

PVC vlonder terras aanleggen

Het betreft een terras met grote tuintegels in de huidige setting. De oppervlakte is ongeveer 23 m2. Het is niet een geheel vierkant. Als ik uitga van een PVC plankbreedte van 25 cm, dan heb ik er 16 van 3 meter nodig en 9 van 4 meter. De vloer mag qua dikte in totaal niet hoger worden dan 6,5 cm in verband met aanwezige dorpel schuifpui, dikte minimaal 25 mm. ANTI-SLIP profiel vereist. KLEUR: Donkerbruin/donker eiken Wortelbroek is al aanwezig.

Stalen taatsdeuren monteren

Ik wil graag stalen taatsdeuren tussen het woongemeente en de hal. Twee deuren van 75 cm per stuk in een opening van 150 cm. Staal of aluminium met slank profiel (met glas). Het plafond is van beton (zal gepleisterd worden) en de vloer ook. Op de vloer komt vloerverwarming en PVC. De bouw is nog bezig. Wat zijn de mogelijkheden en kosten voor de dubbele taatsdeuren?

Beschadigde gewapend betonnen vloer egaliseren en coaten

Egaliseren van een door slijtage “kapot gereden” cement laag op gewapend betonnen vloer in een garage. De wapening is op diverse plekken zichtbaar. De putten in de vloer zijn op diverse plaatsen tot maximaal 2,5 centimeter diep. Afmeting vloer (rechthoek) is 7.30 meter lang bij en 3.10 meter breed (23 m2). Egalisatie versleten vloer met cementgebonden egaline (goede hechting aan beton ondergrond is essentieel). Vervolgens op de geëgaliseerde (en waterpas) cement vloer een dikke, epoxy coating aanbrengen in een lichte kleur die slijtvast (parkeren voertuig) en met water schoon te spuiten en te wassen is. Voor voldoende droogtijd egaline 1 dag per mm plannen. Bij de garagedeur (uitgang) is de vloer precies op de metalen garagedeur drempel: er kan eventueel een metaal profiel geplaatst worden. Bij de keukendeur is de drempelhoogte van de huidige vloer garage 2.50 centimeter. Zie voorts de ronde putdeksel ( dit moet uiteraard open blijven ) en de PVC afvoerpijpen in de hoek van de garage. Verder geen andere voorwerpen die “in de weg” zitten. Let op: langdurige zware belasting vloer met voertuig van ruim 1.50 ton. Dus egalisatie en epoxy coating moet deze belasting aankunnen. Het is niet de bedoeling de gehele vloer open te hakken / breken en vanaf de wapening/fundering opnieuw een vloer te gaan storten.

Pvc trapleuning profiel monteren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van ongeveer 4,5 à 5 meter pvc trapleuningprofiel (40 x 8 centimeter), kleur zwart. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het inmeten, leveren en monteren.

PVC trapleuning profiel monteren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van ongeveer 8 meter pvc trapleuningprofiel, kleur zwart. Links gaat het om ongeveer 352 cm en rechts om ongeveer 443 cm. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het inmeten, leveren en monteren.

Trappen met Flexxstairs laten bekleden

Wij willen onze beide trappen (2 x 12 treden) voorzien van flexxstairs PVC met profiel de luxe en witte stootborden. Kleur zwart eiken. Graag ook vooraf advies over aanschaf aantal pakken vloerdelen. Is 6 pakken voldoende?

Diverse klussen buiten en binnenshuis

Wij hebben recent een timmerbedrijf gevraagd om een offerte op te stellen voor onderstaande werkzaamheden en willen graag vergelijken met een offerte van jullie. Graag vernemen wij zo snel mogelijk een reactie. Leveren kozijn met dubbele tuindeuren en plaatsen: Kozijn 67 x 114 mm Onderdorpel: holonite Deuren 56 x 114 mm compleet afgehangen in kozijn met 3 onderdorpels en in grondverf gespoten. Meerpuntsluiting incl veiligheidsbeslag. Dubbelglas Muur opvangen en inzagen. Nieuwe hoeklijn gegalvaniseerd en binnenzijde menie aanbrengen. Bovenstaand kozijn plaatsen, nieuw lood aanbrengen. Metselen rollaag incl opvoegen. Inclusief afvoeren puin en exclusief binnen afwerking. Bij de oprit een eenvoudige overkapping/carport maken: 700cm lang, dakserre plaat circa 390cm breed. 3 vuren staanders op staal paal incl storten beton poer. Vuren muurbalk. Balk overstaanders hier de vuren balklaag op plaatsen. Daarop 16 mm lichtplaat opmaken met onderlegrubbers en boven aluminium serre profiel. Balken in de grond verf gespoten. Tot slot pvc goot standaard kleur grijs met 1hwa tot maaiveld.

Profiel kunststof trapleuning vervangen

Wij zijn op zoek naar een vakman die voor ons in een kantoorpand in Rotterdam de PVC kunststof trapleuning profiel (40 x 8 mm) zou kunnen vervangen. Het betreft in totaal 30 meter lengte, 16 stuks verstek lassen 45° en 2 stuks afdekdoppen.