Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vloerbalk vervangen:

Vloerbalk vervangen

Ik zoek iemand die kan helpen met het repareren of gedeeltelijk vervangen van een vloerbalk. Deze is door middel van een luik redelijk goed bereikbaar. Of door het maken van een nieuw luik. De afmeting zou ik nog kunnen doorgeven.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbalk vervangen uit heel Nederland:

Vloerbalk vervangen

Uit het bouwkundige rapport voor onze huis blijkt dat een van onze vloerbalken rot is en dat "een en ander heeft mede als oorzaak het optrekkend vocht in de gemetselde fundering". Het advies is om de "vloerbalk(en) te vervangen en vloerbeschot aanhelen conform het bestaande werk". Hiervoor vraag ik een offerte voor. De afmetingen weet ik niet.

Houten vloerbalken vervangen

In jaren '30 woning is de eerste vloerbalk rot en moet vervangen worden, inclusief vloer beschot deze bevindt zich onder een erker. Er is weinig ruimte in de kruipruimte. Lengte ongeveer 3.20 meter.

Houten vloerbalken vervangen

In een studentenhuis van mij in Utrecht wil ik een vloer vervangen, echter toen ik een vloerlegger liet kijken vertelde hij dat de vloerbalk eronder verrot is. Is het mogelijk om daar naar te laten kijken en eventueel een offerte op te laten maken voor de reparatie ervan? Er moet een dragende vloerbalk vervangen worden.

Rotte vloerbalk vervangen

Onze woonkamer is helemaal leeg en wij zijn bezig met een aanbouw. In de tussentijd kwamen we erachter dat 1 vloerbalk rot is en vervangen dient te worden. De balk is in zijn geheel ongeveer 4 meter lang. Wij zijn op zoek naar iemand die dit op korte termijn voor ons kan doen. Het is een houten vloer en de vloerlatten zijn nog goed. Bij voorkeur binnen drie weken de vloerbalk vervangen.

Vloerbalk kruipruimte jaren '30 huis vervangen

Van een huis in Utrecht uit 1930 is van de voorste balk vlakbij het luik van de kruipruimte een groot stuk van een vloerbalk rot. Verder zijn een aantal balken verstevigd. Deze ook graag nakijken - indien mogelijk vanuit de kruipruimte.

Vloerbalk vervangen

Van een huis uit 1930 is van de voorste balk vlakbij het luik van de kruipruimte een stuk (de opleg) van een vloerbalk rot. Deze balk is opgelapt met een aangeschroefd deel, maar dit moet vervangen worden. Indien mogelijk vanuit de kruipruimte. Tevens is er een stuk balk wat vervangen moet worden in de kelder.

Vloerbalk onder keuken vervangen

Bij bestrijding van houtworm in de kruipruimte is geconstateerd dat een vloerbalk onder de keuken rot is. Het betreft een balk van ongeveer 5 meter lang, foto's zijn beschikbaar.

Vloerbalken vervangen vanwege bruinrot

Wij zitten in het aankooptraject van oude tussenwoning en daarbij is een bouwtechnische keuring verzorgd. Er is vastgesteld dat in 1 houten balk onder de woonkamer sprake is van bruinrot en die balk moet dus worden vervangen. De totale woonkamer meet 4 x 10 meter en de kruipruimte is niet vrij toegankelijk om de totale vloer van onderaf te inspecteren. Wij ontvangen graag een globale prijsindicatie voor het vervangen van die vloerbalk. Daarnaast willen wij weten wat de kosten zijn voor het schoonmaken en eventueel uitzuigen van de kruipruimte. Als laatste willen we weten wat het kost om die vloer van 4 x 10 meter te laten vervangen door een renovatievloer.

Verzakt tuinhuis opkrikken en herstellen

Ik heb een tuinhuis van circ 25m² op een volkstuinenpark in Almere-Haven. Het huisje staat op trottoirbanden op zand/klei grond. Het huisje is aan één zijde behoorlijk verzakt. Tegen die kant waren de tegels van het terras tegen het hout van het huisje aan geplaatst. Niet oké dus. Bij het weghalen van de tegels blijken de onderbalken verrot. Of het de vloerbalk en/of de steunbalk is waarop het huisje rust, weet ik niet zeker. Ik ben bang allebei. Het huisje zal vakkundig moeten worden opgekrikt (er zitten ramen in het huisje) en rechtgezet en het verrotte hout zal moeten worden vervangen. Daarnaast zal de afvoer van keuken en douche gecheckt moeten worden. Mogelijk is die ook verzakt. Op het park is geen 220 V voor zware machines beschikbaar, het gebruik van een aggregaat is in het tuinseizoen niet toegestaan en auto’s dienen op de parkeerplaats aan de voorkant van het park te worden achtergelaten. Mogelijk kan een eventuele aannemer komen kijken om zelf een inschatting te kunnen maken van de werkzaamheden en de mogelijke kosten daarvan.

Onderslagbalk vervangen en aangetaste vloerbalken behandelen

Ik wil een offerte aanvragen voor werkzaamheden in een woning uit bouwjaar 1964, een typische arbeiderswoning die in 2007 is verbouwd en vergroot. Onlangs bleek dat de vloer in de woonkamer gedeeltelijk verzakt is. We hebben onderzoek laten doen naar de vloerbalken onder de woonkamer met behulp van een camera-inspectie. Er is daarbij gebleken dat de onderslagbalk onder een stuk vloer van 2 x 3 meter is gebroken, en dat een aantal andere balken een rottingsproces vertonen, mogelijk veroorzaakt door insecten. We willen de aangetaste vloerbalken laten behandelen en de gebroken vloerbalk laten vervangen. Daarbij moet een stuk vloer van ongeveer 6 m² worden geopend. Er is een kruipruimte onder de vloer van ongeveer 40 cm. Ik wil graag in contact komen met aannemers die hier ervaring mee hebben. Ik ontvang graag hun plan van aanpak en een offerte.