Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Joure te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Joure heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Joure u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Joure of directe omgeving.

52 klanten uit Joure bevelen een bij Casius in Joure aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Joure bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Joure staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Joure:

Plaatsen van overzettreden en stootborden op dichte trap

Het plaatsen van overzettreden en stootborden op een dichte trap met 180 graden draai. Graag aangeven wat de prijs zal zijn enkel voor montage(materialen schaffen we zelf aan) en specificeren wat prijs is incl en excl lijmvrij maken.

Trapbekleding op de trap aanbrengen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil de bestaande trap met nostalgisch eikenhout (rustiek) bekleden. De trap heeft 12 treden. Betreft een rechte trap met meerdere draaien.

Trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder, thans is er een vlizotrap aanwezig, betreft een betonvloer en er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een vaste trap.

Kozijn en harmonicadeuren van hout laten maken

Ik wil graag een kozijn en harmonicadeuren van hout laten maken. Het gaat om een breedte van 5.22 meter en een hoogte van 2.22 meter.

Nieuwe zoldertrap monteren

Graag willen wij een trap naar zolder hebben. De vloer van de zolder is van houten en op dit moment hebben wij een vlizotrap. Deze trap dient te worden verwijderd en het gat gedicht, Graag horen wij separaat wat de kosten zijn voor het afwerken. Er is een voorbeeld foto beschikbaar.

Trap plaatsen of renoveren

Ik wil graag een vaste trap naar zolder plaatsen. Er zit nu een vlizotrap, deze gaat eruit. De nieuwe trap moet geplaatst worden op een andere plek. Het betreft een houten zolder. De nieuwe trap wil ik graag met een draai (180 graden).

Binnendeur plaatsen

Ik zoek iemand die een nieuwe stompe binnendeur kan afhangen. De binnendeur hoeft niet afgelakt te worden.

Opbouwen elementschuur

Ik heb bij karwei een elementschuur, type vermont 300 met overkapping, gekocht. Deze wil ik graag in elkaar laten zetten. De datum wanneer het tuinhuis wordt geleverd is nog niet bekend. Ook wil ik graag weten welk type fundering wenselijk is, of het gewoon op straatstenen kan of dat ik daar iets speciaals voor neer moet (laten) leggen.

Garage aan woonhuis bouwen

Betreft de bouw van een garage aan een woonhuis. Casco oplevering. Stenen garage 6 x 3.5 meter aangebouwd aan woonhuis. Voorzien van sectionale deur Hormann, betonvloer, plat dak, deur en raamkozijn.

Opdek deur op ijzeren kozijn monteren

Opdek deur moet linksdraaiend vanuit keuken naar bijkeuken gemonteerd worden, deur is net te lang, verder 100% passend, echter het kozijn waar het om gaat is van IJzer/Metaal. Misschien dat met bouten de deur alsnog bevestigd kan worden.

badkamermeubel

Maken: Een badkamermeubel hangend van hout 120 cm breed 2 deurtjes met verticale groeven.

een vaste trap maken naar de ...

een vaste trap maken naar de zolderverdieping, waarsch. dichte rechte trap.

Het plaatsen van een kozijn in de ...

Het plaatsen van een kozijn in de keuken.

er moet een doorbraak gemaakt worden ...

er moet een doorbraak gemaakt worden tussen de keuken en de inpandige garage. omdat dit een draagmuur is druf ik hetzelf niet aan. de muur is van blokken aan de keukenkant gestuct en aan de garage kant betimmerd. Deur die erin moet heb ikzelf. Graag zou ik willen dat U het gat zaagt en het kozijn plaatst. Het is een huis van nog geen jaar oud. 1 deur maat 93 bij 2.31. Opdek deur

Bestaand klein uitzetdakraampje ...

Bestaand klein uitzetdakraampje vervangen voor een groter tuimeldakraam, dit betreft 1 dakraam, 78 x 98 cm

Lengte 8 meter, breedte 4,5 meter, ...

Lengte 8 meter, breedte 4,5 meter, hoogte 2,5meter, nok hoogte 4,5 meter. Dak aluminium platen, welke zelf worden gelegd. Fundering word ook zelf gelegd.