Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heerenveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Heerenveen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Heerenveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Heerenveen of directe omgeving.

237 klanten uit Heerenveen bevelen een bij Casius in Heerenveen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Heerenveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Heerenveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Heerenveen:

Kozijn met glas schuur vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een een rot kozijn in mijn schuurtje kan vervangen. De afmeting is ongeveer 223 bij 100 cm. Er zit nu dubbelglas in maar dit was ooit een restdeel dus dit mag ook enkel glas worden. Het kozijn dient afgevoerd te worden.

Voordeur inmeten en plaatsen

We willen een nieuwe voordeur van Praxis kopen. Is het mogelijk dat u het voor ons kunt inmeten en passen?

Schuifdeur plaatsen op plek van scharnierende deur

Ik wil de draaideur in de slaapkamer vervangen door een schuifdeur. De deur komt nu tegen een andere deur aan. De ene is een deur van 211 x 92 cm. De deur kan weg schuiven naar een wand van 94 cm breed. Zou net moeten passen. Voordat ik deur en het systeem bestel wil ik weten wat de montage moet kosten.

Binnendeuren plaatsen

Op zolder wil ik 2 binnendeuren plaatsen (opdek, rechts). Graag ontvang ik hiervoor een prijsindicatie. Ze zijn beide 201,5 bij 83 (niet zeker) cm.

Tuindeur vervangen

Zit al deur in maar die is kapot. Nieuwe besteld bij jullie en hij is inmiddels gearriveerd. Deur is iets breder maar paal kan iets ingekort worden 2 cm. Alles is aanwezig qua ijzerwerk haal ik dan oude deur af. Is een buitendeur/scherm.

Hordeur plaatsen op een houten kozijn

Ik wil binnenkort een vaste hordeur van Bruynzeel kopen en deze laten monteren op het houten kozijn van onze keukendeur. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Hordeur monteren aan een houten kozijn

Graag laat ik één hordeur uit de Bruynzeel 400 serie plaatsen voor een helft van een schuifpui. Deze bevindt zich op de eerste verdieping van de woning in een slaapkamerkozijn. De afmeting dient te worden aangepast. We hebben de hordeur al hier in huis en horen graag wat de kosten zijn.

Vervangen van een dakraam

Wij willen graag in onze eengezinswoning uit 1963 het oude dakraam vervangen door een nieuw Velux dakraam. Het raam gat is 104 bij 104cm. Graag zou ik een offerte willen hebben voor de "VELUX tuimelvenster HR++ glas wit afgelakt SK06 114x118 cm". Zie bijgaand foto's van onze huidige dakraam. Graag ontvang ik een offerte.

Kunststof boeidelen monteren

Voor een 2-onder-1-kap woning wil ik de houten boeidelen vervangen voor kunststof boeidelen. Het betreft een lengte van ongeveer 24 meter (6 meter voorgevel, 6 meter achtergevel, 12 meter puntdak). De boeidelen van de buren moeten ook vervangen worden (dus totaal 48 meter).

Trap bekleden met laminaat

Het werk bestaat uit het verwijderen van de vloerbedekking van de trap en vervolgens bekleden met behulp van laminaat of pvc delen. De trap heeft circa 14 treden, een flauwe draai en het is een dichte trap. Graag een schatting van de arbeidskosten, exclusief de materialen.

Wand met deur op zolder maken

Er moet een afscheidingswand met kozijn en deur op zolder komen. De zolder is 6.10 meter breed.

Schuur verplaatsen

Mijn huidige houten schuur zou ik graag willen verplaatsen naar achter in de tuin. De schuur is 3.5 bij 2.5 meter. Ik heb de nieuwe locatie al klaar gemaakt voor de schuur.

Velux dakraam en een deurkozijn laten plaatsen

Wij hebben een nieuw Velux zolderraam aangeschaft van 138 cm x 98 cm. Deze moet nieuw geplaatst worden in het dak. Hiervoor hoeft er geen dragende balk doorgezaagd te worden. Hoe het precies uitkomt met de dakpannen is op dit moment voor mij niet te zien. Daarnaast dient er een binnendeur afgehangen te worden. Hiervoor dient er een kozijn geplaatst te worden in een wand. De deur is al aanwezig, de materialen voor het kozijn nog niet.

Slot en schuifmechanisme repareren

Reparatie slot en schuifmechanisme bestaande schuifpui

Kozijn met houten harmonicadeur plaatsen

. 3. 50 breed en 2. 60 hoog

Houten harmonicadeur met kozijn plaatsen

Ik wil graag een houten harmonicadeuren met een kozijn plaatsen. Het gaat om een kozijn van 3.50 breed en 2.60 hoog. Het gaat om een kozijn tussen de woonkamer en de tuin.

Bedstee en hangkast maken

Ik zou graag een bedstee willen, maar ik kan het zelf niet doen. Ik wil graag weten of het mogelijk is en wat de kosten zijn. Hoeft niet zo moeilijk te zijn 140/200, dan is er nog plaats over voor een hangkast, zie graag u reactie tegemoet!

Garage aan huis laten bouwen

Ik wil graag een garage aan het huis laten bouwen. Twee muren zijn al van het bestaande huis.

Voordeur vernieuwen

Ik heb bij de Praxis een voordeur gezien die ik graag wil bestellen en wil laten monteren via u. De deur heeft in het midden een klein stukje glas en zal inclusief brievenbus en 3 puntssluiting gemonteerd moeten worden.

Monteren Fakro zolderraam

Wij willen graag een Fakro zolderraam van 45 x 55 centimeter laten plaatsen in ons trapgat. Er zit al een oud, iets kleiner raampje. Omdat het bij dit dakraam gaat om een afwijkende situatie graag een offerte hiervoor. Er is een foto beschikbaar.

Tussenwand op zolder laten maken

Ik ben benieuwd naar de kosten om een T-tussenwand met 2 deuren op zolder te laten maken in een nieuwbouwhuis.

Kozijnen met houtrot laten repareren

Ik zou graag offerte aanvragen voor de reparatie van het kozijn van een schuifpui, waarbij de dorpel over de gehele onderkant is aangetast door houtrot. Het kozijn rust op bakstenen die ingemetseld zijn. Ik zou ook willen kijken naar een duurzamere oplossing, bijvoorbeeld die ervoor zorgt dat het water beter wegloopt, en/of ander materiaal voor deze dorpel.

Voordeur en deurkozijn laten monteren

Ik wil graag een nieuw voordeurkozijn laten plaatsen en een nieuwe deur laten afhangen en monteren. Daarnaast een reparatie uit laten voeren aan een raamkozijn. Het raamkozijn komt los van de muur. Van het oude deurkozijn kan het raamkozijn gerepareerd worden. De deur en het kozijn zijn aanwezig.

Velux dakraam plaatsen op de zolderkamer

Graag willen wij een prijsopgave voor het plaatsen van een Velux dakraam, type GGU PK06 met een afmeting van 94 x 118 cm, op de zolderkamer.

Timmerklussen in de woning

Ik heb een aantal klussen in mijn woning: - traprenovatieset aanbrengen op 2 trappen. In totaal gaat het om 24 treden; - eventueel dicht maken van open trappen; - wellicht twee buitendeuren afhangen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.