Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Harlingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Harlingen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Harlingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Harlingen of directe omgeving.

23 klanten uit Harlingen bevelen een bij Casius in Harlingen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Harlingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Harlingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Harlingen:

Wieltjes onder stoelen vervangen door poten

Ik wil graag van 6 stoelen met wielen de wielen vervangen door poten.

Binnendeur opmeten en monteren

Het opmeten en plaatsen van een binnendeur (type LG02). Inclusief het bevestigen van de deurklink. En het meenemen van de oude deur.

Stalen binnendeuren monteren

Maken van 5 stalen binnendeuren (zwart RAL 9004) met veiligheidsglas. Dagmaten circa 94 x 235. Tevens een stalen binnenpui met twee deuren en zijlichten. Dagmaat 243 x 225. Graag aanbieden in een variant met paumelles en een variant met taats-mechanisme. Zie bijlage voor aantallen en maten.

Taatsdeur als roomdivider maken

Ik wil graag een taatsdeur als roomdivider. De breedte is 300 cm en de hoogte 260 cm. Graag zouden wij er 1 schuifdeur in willen hebben van 120 cm. Van welk materiaal weet ik nog niet.

Stalen taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur in de woonkamer. Afmeting 211.50 bij 82,5 cm, standaard deurmaat. Staal met glas, met een drievlaksverdeling. In de ruimte waar de deur geplaatst moet worden zit nu een houten kozijn. Die zal vervangen worden. Kunt u daarin aangeven wat we moeten doen. De nieuwe vloer komt over zes weken. Kunt u een offerte doen voor deze deur? Bij voorkeur per mail.

Schuifluiken maken op zolder

Ik wil graag boven op onze zolder (schuin dak) in een nieuwbouwhuis schuifluiken van ongeveer 1 meter hoog op een rails laten maken. De zolder is ongeveer 5 meter breed en het gaat dan om beide zijden. Een zijde is iets korter omdat daar de CV-installatie staat. Graag willen we weten wat hiervoor de kosten zijn.

FlexxStairs op de trap aanbrengen

Wij willen onze trappen graag laten bekleden met FlexxStairs, 26 treden. We hebben trappen met draaien. We hebben nu een trap met hout en een trap met tapijt bekleed. Wellicht wil ik de huidige materialen door de vakman laten verwijderen, zou u deze kosten apart kunnen aangeven? Wat gaat dit totaal kosten?

Vlizotrap door vaste zoldertrap vervangen

Wij willen een vaste trap naar zolder. Op dit moment zit er een vlizotrap. Waarschijnlijk zal het trapgat een stukje verplaatst moeten worden. De verdiepingsvloer is van beton. We willen een houten, dichte trap met trapleuning.

Trap naar zolder plaatsen

Waarschijnlijk wil ik een zolder trap laten plaatsen in plaats van de vlizo trap die er nu in zit. Het betreft een betonnen zolder vloer. Er schijnt genoeg ruimte te zijn op de overloop om dit ook te kunnen realiseren.Het oude trapgat dient te worden gedicht en een nieuw trapgat gemaakt. Daarom zie ik graag offertes zodat ik een idee heb wat me dit gaat kosten ongeveer.

Vouwdeur plaatsen en kozijnen vervangen

Het gaat om het plaatsen van 1 vouwdeur tussen de keuken en kast onder de trap. Daarnaast wil ik de binnendeuren laten vervangen, voordat dit gedaan kan worden moeten er twee metalen kozijnen worden verwijderd om hier vervolgens twee houten kozijnen te plaatsen. De nieuwe stompe binnendeuren worden 201,5 x 83 cm. Graag ontvang ik een offerte betreffend het vervangen van de kozijnen en het plaatsen van de vouwdeur.

Lundia maatwerkkast plaatsen

Via het merk Lundia heb ik op internet een kast van 2 meter breed, 2,40 hoog en 53 cm diep samengesteld, die in een slaapkamer precies in een inham in de wand gaat passen. Nu alleen nog een deskundig iemand die hem netjes monteren kan. Kast is besteld bij Gamma Harlingen (Lundia- leverancier). Betreft een kast met achterwand en zijpanelen,twee schuifdeuren, waarvan 1 met een grote spiegel erin. Rechterhelft van de kast bestaat uit 7 legplanken boven elkaar, de linkerhelft bestaat uit 4 laden (onderin), daarboven een hanggedeelte en daarboven nog een legplank. Verder nog een bovenlijstje Zelf eerder al eens zo'n kast in elkaar gezet alleen daarbij klopt iets niet in de rails van de deuren wat ik niet vinden kan, die lopen nu dus al 2 jaar heel zwaar. Deze offerte- aanvraag is om dat soort dingen te voorkomen. De kast op laminaat plaatsen.

Achterdeur vervangen

Achterdeur vervangen, afwijkende maat. Standaard deur half hout, half dubbel glas. Met beveiling.

Saloondeuren plaatsen

In een buitenverblijf wil ik graag saloon deuren laten plaatsen. Betreft het leveren en plaatsen van houten saloon deuren.

Kunststof kozijn vervangen

Vervanging van een kozijn op de zolderverdieping van ongeveer 6 meter hoog. Een steiger kan zonder probleem worden geplaatst. Afmeting: h 137 cm b 152 cm Gevraagd: offerte voor kozijn met hr+ glas, uit een stuk, zonder ventilatierooster.

Opknappen oude keukenkast

Ik heb een grote oude keukenkast uit een oude boerderij. Ik ga verhuizen en wil deze meenemen. Maar hij kan niet naar binnen/buiten en moet doorgezaagd worden. Daarna de kast weer herstellen. Tevens moet hij houtwormvrij gemaakt worden en opgeknapt (o.a. geschilderd). Foto is aanwezig. Afmeting 2.20 hoog en 1.60 breed.

Kozijn vergroten in buitenmuur

Wat kost het om een kozijn in een buitenmuur te vergroten. De maten zijn nu ±1 meter bij 1.5 meter. Wij willen graag dat het raam in de breedte verdubbeld wordt. Betreft een houten kozijn in een woning van het jaar 2000. We zijn bezig met de aankoop van deze woning. Ook leveren van het kozijn.

Deuren maken en plaatsen

2 opdekdeuren op maat maken en plaatsen. Het zijn afwijkende maten. Maten 205 - 83 cm en 201.5 - 88 cm. Het kunnen gewoon simpele opdekdeuren zijn. Ik zoek een timmerman die dit kan leveren/maken en plaatsen.

Opnieuw inhangen van een balkondeur met 'brede ' scharnieren

Wij hebben tussen onze woonkamer en het balkon een deur. Deze deur kan niet in zijn geheel open (180 graden) Dit willen wij wel d.m.v. het plaatsen van 'bredere'scharnieren. Uitvoering in de winter of voorjaar is prima.

Wij hebben bij vaste trap (begane ...

Wij hebben bij vaste trap (begane grond-eerste verdieping) geen trapleuning meer. Graag willen wij een stevige, maar ook stijlvolle trapleuning laten maken. Dit ook gezien de veiligheid van ons toekomstige gezin (eerste kind is onderweg). Liefst van houten spijlen met mooie vorm indien mogelijk ?

Van 1 binnendeur moet er 1 ruitje geheel ...

Van 1 binnendeur moet er 1 ruitje geheel opnieuw ingezet worden (het stuk glas op maat hebben we al in huis) en de andere 5 ruitjes moeten goed vastgekit worden oid. Wij weten zelf niet hoe we het glas erin moeten zetten zonder de deur onherstelbaar te beschadigen !

plaatsen 2x dakramen afm +/- 1200x700 ...

plaatsen 2x dakramen afm +/- 1200x700 mm, excl. levering, excl. aftimmeren.

Herstel roldeur en oprit/inrit

Herstel roldeur en oprit/inrit