Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hardegarijp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hardegarijp heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hardegarijp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hardegarijp of directe omgeving.

58 klanten uit Hardegarijp bevelen een bij Casius in Hardegarijp aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hardegarijp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Hardegarijp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hardegarijp:

Trap bekleden

Wat is het model van de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien Wat is de locatie van de trap? Binnen Met welk materiaal wenst u de trap te bekleden? HPL / CPL / Laminaat Op welke ondergrond moeten de treden komen? Hout / Laminaat Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een trap met 14 treden en 14 stootborden.

Trap laten renovatie

Ik wil mijn trap renoveren. Hiervoor heb ik 14 treden nodig

Schuurdeur buiten vernieuwen en afhangen

Wij hebben een achterom met een houten schuur. De schuurdeur is aan vervanging toe. We laten de deur hier graag inmeten en daarna een nieuwe dichte deur monteren met goede scharnieren en een nieuw slot. Ik ontvang graag uw prijsopgave inclusief alle materiaalkosten.

Houten vloer leggen in een lounge

We hebben in de bestaande schuur een lounge. Hierin willen we graag een houten vloer plaatsen. De vloer is van beton, niet helemaal egaal. Het gaat om 9 m2. We willen graag planken, geen tegels.

Hor in schuifpui monteren

Ik zou graag een schuifpui plisselor 700 en opbouw kader laten monteren.

Onderdorpel van de schuifpui vervangen

De houten onderdorpel van de schuifpui is verrot. De onderdorpel moet vervangen worden. Bijgaande zijn foto's beschikbaar.

Raamkozijn met houtrot deels vervangen

Van een raamkozijn is ongeveer 20 a 30 cm verrot. Graag laten wij dit repareren of de gehele onderzijde van het kozijn vervangen.

tv meubel met bijpassende plank erboven.

tv meubel met bijpassende plank erboven.

Aanbouw (metselwerk) van een erker met ...

Aanbouw (metselwerk) van een erker met ramen en schuifpui. Diepte plm 1 meter, breedte plm 4 meter, hoogte plm 2,5 meter. Plat dak.

Carport voor caravan half open ...

Carport voor caravan half open constructie van hout met schuin dak met platen. Afmeting lxbxh 6,50x3,00x2,70 meter

Nieuw deurkozijn plus drempel.

Nieuw deurkozijn plus drempel.