Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Goutum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Goutum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Goutum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Goutum of directe omgeving.

29 klanten uit Goutum bevelen een bij Casius in Goutum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Goutum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, vervangen van twee metalen deurkozijnen en deuren, houten kozijnen achterzijde vervangen, meerdere kozijndorpels en ramen vervangen, 500 m2 voorzetwanden plaatsen in winkelinrichting, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, ramen en drie houten kozijnen vervangen door kunststof, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Goutum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Goutum:

Deels verzonken fietsenberging in voortuin maken

We willen een deels verzonken fietsenhok maken in onze voortuin. De afmetingen zullen neerkomen op maximaal 3 bij 4 meter.

Plaatsen afdak in de tuin

Een afdak van hout aan de muur inclusief dakgoot ten behoeve van de afwatering. Dit betreft een lengte van circa 2 meter. Bijlagen 4 foto’s van afgebroken afdak. De tuin kan ook via de garage bereikt worden.

Stalen kozijnen laten monteren

Ik wil graag 2 stalen kozijnen laten plaatsen van 2.60 meter hoog. Ik wil graag twee deuren van 80 cm en een zijpaneel van 40 cm. En dan graag 4 ramen per deur, zodat er staal tussendoor loopt. Het huis moet nog gebouwd worden.

Dakraam vervangen en nieuwe dakramen plaatsen

Mijn PE dakraam op zolder is lek en moet vervangen worden. De binnenzijde van het raam is 41x47 cm. Kan een eenvoudig dakraam zijn. Balk HOH 600 mm. En twee nieuwe dakramen plaatsen in de gang/vide. Het gaat om een eenvoudig model daar deze bedoeld is voor licht in de gang. Wel geïsoleerd en bij voorkeur wit aan de binnenkant. Geen ventilatie of rolgordijn. Balk HOH 600 mm dus niet breder dan 60 cm, de hoogte nader te bepalen. Aan de binnenkant afwerken. Het is in een vide, dus mogelijk een stijger aan de binnenkant nodig want het is ongeveer 1,5 verdieping hoog. Graag per mail een voorstel voor een tijdstip voor een afspraak.

Afdeklijst vervangen

Het betreft het vervangen van een bestaande afdeklijst van een zijraam. De afdeklijst die rot is, is 5 cm breed en de totale afmeting rondom zal 20 meter lang zijn.

Twee dakramen plaatsen

Wij willen graag twee dakramen op zolder laten plaatsen met het formaat: 55 x 78 cm. Dakramen kan de vakman ook leveren. Er moeten ook openingen in het dak worden gemaakt.

Schuifdeuren plaatsen

Ik wil in mijn garage een kast met schuifdeuren van Storemax 4650 laten plaatsen. Dit betekent dat er in het plafond en de vloer rails aangebracht moeten worden en 4 schuifdeuren plus één zijpaneel. Storemax levert kant en klare pakketten met alle onderdelen. Alleen het zijpaneel moet je zelf uitzoeken. De afmeting wordt 400 meter breed en 80 cm diep. De garage is met een hoogte an 259cm net zo hoog als de standaarddeuren van Storemax. De kast heeft alleen een voorkant en één zijpaneel de rest is garagemuur. De kast wordt vrij in de ruimte geplaatst, alleen de hoogte komt precies. Er wordt verder geen interieur in de kast aangebracht.

We hebben op dit moment een zwevende ...

We hebben op dit moment een zwevende trap naar boven en naar de zolder. We willen graag een vaste trap naar de eerste verdieping. Graag willen wij de kosten voor het plaatsen van een geheel nieuwe trap. Van begane grond naar 1e verdieping; 2 bochten.

Het afhangen van een glazen binnendeur ...

Het afhangen van een glazen binnendeur in een opdek houten kozijn, glazen deur incl. beslag al aan wezig Bruynzeel deurmaat 83x201,5. Deur is besteld.

Kast in tussenwand (woonkamer/ hal) ...

Kast in tussenwand (woonkamer/ hal) uitbreken, onstane ruimte vergroten. Kozijn plaatsen afwerken. bestaand kozijn verwijderen (woonkamer/keuken). Ontstane ruimte opvullen en afwerken. Lichtknop verplaatsen (ongeveer 1 meter) in tussenmuur.

Carport 3 meter breed, 5 meter lang, 2,5 ...

Carport 3 meter breed, 5 meter lang, 2,5 meter grenst aan zijgevel van 2 onder 1 kap woning, metalen palen.