Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gorredijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gorredijk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gorredijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Gorredijk of directe omgeving.

17 klanten uit Gorredijk bevelen een bij Casius in Gorredijk aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gorredijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, plafond verlagen, dakterras realiseren, keralit op dakkapel plaatsen, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen, trap vervangen, carport renoveren en opknappen, open trap naar zolder dichtmaken en afsluiten met schuifdeur(en), houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen, het leveren en plaatsen van houten deuren en een kozijn en raam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Gorredijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Gorredijk:

Raamkozijn en raam vervangen

Door storm is raam opengeslagen, hierbij dubbel glas stuk en houten raamwerk beschadigd, betreft raam van dakkapel, het houtwerk repareren, glas vervangen.

Voordeur met 3-puntssluiting en kozijn vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van mijn voordeur en kozijn. Ik wil graag een deur met 3-puntsluiting. Boven de huidige deur zit een glasplaat, deze wil ik graag laten vervangen voor een dichte plaat.

Houten pui met deuren plaatsen

Kozijnen schuifpui hout. Harmonicadeur. 6 m breed en 2 m hoog

Het gaat om de ...

Het gaat om de zolderverdieping. Bedoeling is dat er onder het schuine afdak een schuifdeursyteem' komt, zodat wij daar ook onze 'rommel kwijt' kunnen. 1e ruimte (bergkamer) meet : 2.34 m breed, ca. 1.35 m hoog. 2e ruimte ernaast: (overloop) meet: 2.08 m breed en eveneens ca. 1.35 m hoog. De zolder was al netjes afgetimmerd aldaar, dus waarschijnlijk kunnen die platen die eral opzitten na bewerking als schuifdeuren gebruikt worden, is ons idee. Graag vrijblijvende prijsopgave en de arbeidskosten.

Stenen garage met puntdak ± 32° met ...

Stenen garage met puntdak ± 32° met sneldekkers Garage ongeveer 6x6m met l-uitsparing onder het dak van ± 2x2,6 m Voor en achter garagedeur

Tussen huis en hok moet dicht worden ...

Tussen huis en hok moet dicht worden gemaakt dmv overkapping. Graag wat suggesties en ideeen wat betreft hoen dit het beste kan. Heb zelf wel een idee maar wil graag ook een andere mening hierover horen.

Zoek timmerman/vrouw? voor horren te ...

Zoek timmerman/vrouw? voor horren te plaatsen voor 1 achter/tuindeur en 8 ramen van BG tot zolderverdieping. Onder de acht ramen zijn er twee dakramen (zolder).