Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor prieel in elkaar zetten en plaatsen:

Prieel in elkaar zetten en plaatsen

Bouwpakket voor een prieel is reeds geleverd en wens dat een vakman deze in elkaar kan zetten en plaatsen.
Onze klant uit Ferwerd (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor prieel in elkaar zetten en plaatsen uit heel Nederland:

Schuur opbouwen

Wij hebben een schuur nieuw in de doos liggen die nog opgebouwd moet worden. Formaat: 300 x 600 x 232 cm (B x D x H), Materiaal: platen 0. 25 mm dik gegalvaniseerd staal met colorbond. Onder de schuur moet nog bestraat worden. Tegels zijn reeds aanwezig, moet nog wel gevlakt worden met zand (er ligt nu gras). Vervolgens hebben wij nog een prieel van 4,5 x 4,5 meter die opnieuw geschuurd moet worden en van lak / verf / vernis moet worden voorzien en een nieuw dak. Prieel staat op dit moment uit elkaar. Graag ontvang ik een totaalprijs of een prijs voor het straatwerk / plaatsen van de schuur / werkzaamheden prieel.

Het gaat om een Prieel van 2.85 mtr in ...

Het gaat om een Prieel van 2.85 mtr in het vierkant met dakbedekking welke in elkaar gezet moet worden en aan de tuintegels vastgeboud moet worden.

zinkwerk voor een achtkantig prieel ...

zinkwerk voor een achtkantig prieel dak. in het ongunstige geval (afhankelijk van zinkplaat of in gunstige geval zinkrol) 8 taartpunten a 2 vierkanten meter. totaal dus 16 vierkante meter. geen soldeerwerk maar in elkaar hakend en op elke hoek een daklat.

Overweeg aankoop tuinprieel. Dakmaat 430 ...

Overweeg aankoop tuinprieel. Dakmaat 430 x 430, funderingsmaat 356 x 356. Nokhoogte 300 cm, onderzijde dak 196 cm. Dakafwerking dakshingles. Prieel wordt als bouwpakket met bouwtekeningen geleverd. Volgens leverancier is dit goed zelf te plaatsen. Voor de plaatsing zoek ik een klusbedrijf die bereid is dit prieel, op reeds aangelegd terras in elkaar te zetten. Voor meer informatie/foto van prieel zie http://www.tuindomein.nl/. Betreft prieel Romano I.

Het terrein omvat twee aan elkaar ...

Het terrein omvat twee aan elkaar gekoppelde kavels die met elkaar vebonden zijn, in L vorm. Het stuk moet laag omheind worden met daar tegenaan beplanting, deze mag divers zijn. Een deel heeft de vorm van een rechthoek van 18 bij 27 meter is al aangelegd maar moet gesnoeid, bewerkt worden, sommige struiken verzet, terras[sen] aanleggen , grasveld en verlichting. Daarop staat een chaletje Een stuk van 400 vierkante meter moet aangelegd worden, met daarop fruitbomen, een prieel en er boeiend uit gaan zien.