Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vlizotrap kopen en plaatsen:

Vlizotrap kopen en plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het leveren en plaatsen van een vlizotrap in de garage. Evt nog een hekje aan de bovenzijde. Graag een offerte.
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlizotrap kopen en plaatsen uit heel Nederland:

Gat in een betonvloer maken voor een vaste trap

Even ter info: Ik heb een woning op het oog en wil die misschien kopen. Er zit nu zo'n vlizotrap in de slaapkamer en dat wil ik niet. Ik wil graag een gat maken in de berging, zodat ik daar omhoog kan. Dan kan ik daar een vaste trap maken. Het is wel mogelijk, want ik hoorde van de makelaar dat iemand anders ook gedaan heeft. Mijn vraag is: Ik wil dolgraag weten wat de totale kosten zal zijn om een nieuw trapgat te maken en ook hoe lang het zal duren. Op de tekening staat "gewapende betonvloer". Ik hoop dat dit bij deze woning ook mogelijk is. Graag hoor ik het van u.

Trap naar zolder leveren en plaatsen

Ik wil graag informatie over een nog te kopen huis waar een vlizotrap in zit en waar wel een zolder is met stahoogte. Gaat voornamelijk om de indicatie van de kosten, inclusief plaatsing. De zolder heeft een houten verdiepingsvloer. Ik kan met de verkopende partij en bezichtigingsmoment bespreken, zodat u de ruimte kunt bekijken.

Nieuwe vlizotrap monteren

Oude vlizotrap is kapot. Wil een nieuwe kopen en laten monteren. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. De klus moet in Amersfoort gebeuren.

Vaste trap monteren

Voor een huis wat ik misschien wil kopen. Er is voldoende ruimte en er zit nu een vlizotrap.

Muur verwijderen en vaste trap naar zolder maken

We zijn voornemens een huis te kopen, maar willen graag eerst weten dat waar nu een vlizotrap zit, we een vaste trap kunnen laten inbouwen naar zolder. Omdat ruimte beperkt is, moet hiervoor een muur worden verwijderd. Idealiter zouden wij volgende week een expert mee willen nemen om de situatie te bekijken en een offerte uit te brengen.

Vlizotrap omruilen voor vaste trap

In onze nieuw aan te kopen woning willen we graag de vlizotrap laten vervangen door een vaste trap. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en kosten hiervan.

Vlizotrap plaatsen

Wij willen een vlizotrap laten plaatsen. Het gaat naar boven moet dan ook nog gezaagd worden. Als we weten welke materialen we moeten kopen, zorgen we dat deze in huis zijn.

Altrex zoldertrap monteren

Ik heb op dit moment een losse steektrap naar mijn zolder. Ik wil daar een Altrex zoldertrap, een vlizotrap, laten monteren. Ik heb een houten zoldervloer en denk dat het trapgat maar weinig aangepast hoeft te worden. Mijn bedoeling is om zelf de trap bij de Praxis te kopen. Ik ontvang graag een offerte voor de montagekosten.

Vliering in de slaapkamer plaatsen

Voor de door ons nog aan te kopen woning zijn wij opzoek naar een prijsindicatie voor het plaatsen van een vliering. Het gaat om een vliering met een vloeroppervlakte van 18 m2 die bereikbaar moet zijn middels een vlizotrap. Er is op dit moment al een soort entresol/constructie aanwezig. ik zie uw indicatie graag tegemoet!

Vliering met ingebouwde vlizotrap maken

Wij zijn van plan dit huis te gaan kopen en willen ons een beetje oriënteren op de kosten. Het huis heeft een ruime zolder, op deze zolder willen wij graag een houten vliering laten bouwen van 3 x 2 meter. In deze vliering willen wij ook een vlizotrap geplaatst hebben.