Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor blokhut plaatsen :

Blokhut plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een Romanieva blokhut.
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut plaatsen uit heel Nederland:

Fundering voor mantelzorg woning

Bij ons achter het huis willen wij een blokhut plaatsen van 50 m2 tbv mantelzorg. Graag ontvangen wij een offerte voor het aanleggen van een fundering. Het moet een betonnen fundering zijn.

Plein leggen met tegels voor het plaatsen van een blokhut

Achter in een 20 meter diepe tuin wil ik een plein van plus/ minus 4.20 meter x 480 meter. Zodat je uitkomt op hele tegels. Tegels 60 cm x 60 cm zonder facet ingesloten met opsluitbanden 8 cm x 30cm. 25 cm grond afgraven zonder afvoeren. Opvullen met zand. Het is de bedoeling dat het is om blokhut op te plaatsen van 3 x 3 meter. De tuin is bereikbaar via de oprit.

Geiser in een chalet plaatsen (op propaan)

Nieuwe Cointra Optima COB -10 21 kW propaan geiser plaatsen in een blokhut. Dient door erkende installateur te worden geplaatst i.v.m. verzekering.

Tuin renoveren

Wij willen een heg en een blokhut laten verwijderen en onze tuin van 45 m2 laten ophogen. Daarna willen we onze tuin met nieuwe tegels laten betegelen. Aan twee zijdes willen we een houten schutting laten plaatsen van 5 meter.

Tuinrenovatie

Ik wil de oude bestrating, planten en struiken verwijderen + afvoeren. Tuin ophogen nieuwe bestrating en graszoden. Eventueel nieuwe blokhut plaatsen (3 bij 2,5 meter) incl fundering. De tuin is 14 x 5,5 meter. Ik ontvang graag een offerte.

Dakbedekking vervangen

Op de overkapping ligt EPDM, verkeerd gelegd. Deze is ongeveer 4 bij 3 meter. Bij de blokhut van ongeveer 4 bij 3.50 meter liggen shingels. Daar waar mogelijk willen wij op beide EPDM laten plaatsen. Mocht dit op de blokhut niet mogelijk zijn dan zullen dit weer shingels of dakplaten moeten worden.

Blokhut profiel s hurting plaatsen

Aanvraag offerte van het plaatsen van : Betreft een lange, rechte douglas blokhut profiel schutting van 22 mtr. Zonder hoeken indien mogelijk van ongeveer 1,70 a 1,75 mtr. Hoog. Om de 2 mtr. Een betowood antracietpaal ( dus 10 x tussenpalen en 2 x eindpaal ). Palen met gleuf zijn 2,70 lang en gaan dus ongeveer 0,75 mtr. In de grond met snelbeton ( 1 zak per paal ). Geplaatst op antraciet onderplaat. Met douglas afdeklat en douglas vullat. Douglas planken horizontaal ( glijden tussen de betowood palen ) van 28 x 195 mm. Palen te plaatsen in snelbeton. Graag zie ik uw offerte voor plaatsen bij ons adres. Er is m.i. voldoende ruimte om de schutting te plaatsen.

Stoeptegels en opsluitbanden aanleggen voor plaatsen van een blokhut

Aanleggen van simpele beton tegels om er een blokhut op te kunnen plaatsen. Totaal 27 vierkante meter ongeveer. Met sluitranden het liefst in cement geplaatst.

Shingels vervangen blokhut

De dakbedekking van mijn blokhut is door storm kapot. Ik wil daarom graag de Shingels vervangen en er ook hout onder plaatsen. De hut is 2 m2.

Fundering leggen voor blokhut

Ik wil een fundering laten plaatsen en vervolgens laten afvlinderen. Het oppervlak is 6 bij 8 meter. Het gaat om een fundering voor een blokhut.