Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Drachten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Drachten heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Drachten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Drachten of directe omgeving.

491 klanten uit Drachten bevelen een bij Casius in Drachten aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Drachten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Drachten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Drachten:

Vlizotrap kopen en plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het leveren en plaatsen van een vlizotrap in de garage. Evt nog een hekje aan de bovenzijde. Graag een offerte.

Balustrade plaatsen op bordestrap

Het is een bestaande bordes trap waar we een balustrade op willen hebben. Deze is er nu niet.

Blokhut plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een Romanieva blokhut.

Schutting en schuttingdeur plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting en schuttingsdeur laten plaatsen in een steegje naast mijn woning. De schutting is ongeveer 150 centimeter en de deur ongeveer 123 centimeter. De hoogte van de schutting is ongeveer 200 centimeter. De oude schutting wordt verwijderd door mezelf. Sta open voor ideeen over wat voor schutting geplaatst kan worden. Vakman mag materiaal hiervoor leveren.

Stalen taatsdeur maken en monteren

Het is een nieuwbouwhuis, waar ik graag een zwart stalen dubbele taatsdeur (drievlaksverdeling) in wil zetten van 390 bij 260 cm ongeveer. Ik heb rondom het beton vloerverwarming. In de taatsdeur moeten er glazen komen.

Scheidingswand van staal en glas plaatsen

De breedte sparing betreft 180 cm, hoogte sparing 300 cm. De sparing wordt in tweeën gedeeld van boven naar beneden. De ene helft wordt een vaste glazen wand, verdeeld in 6 vlakken, 2 x 3 m. De onderste 2 vlakken zijn dicht. De andere helft heeft dezelfde vlakverdeling maar de onderste 4 vlakken vormen samen een deur van ongeveer 221,5 cm hoog. De bovenste twee vlakken zijn een vaste wand. De deur heeft gewone scharnieren, bij voorkeur zit de scharnierkant in het midden van de scheidingswand.

Dorpel van voordeur vervangen

Onze voordeurdorpel is verrot en moet vervangen worden. Het betreft een houten dorpel, deze graag leveren.

Inbraakwerende voorzieningen treffen

Graag ontvangen wij een indicatie voor het monteren van veiligheidssloten en haken op de achterdeur.

Groter dakraam op zolder plaatsen

Op zolder hebben wij nu een klein dakraampje, deze willen wij vervangen voor een groter dakraam.

Boeidelen vervangen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor het vervangen van de huidige boeidelen voor onderhoudsarme boeidelen. Denkende aan trespa of kunststof. Ook de boeidelen bij de dakgoten dienen vervangen te worden. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning. Waarvan 1 kant vervangen dient te worden.

Velux kantelraam repareren of vervangen

We hebben nu 2 Velux kantelramen op zolder, waarbij we niet zeker weten of ramen gerepareerd kunnen worden (nieuwe verflaag en afkitten) of niet. Hout binnenkant raam begint donker te worden, ook wat vocht. Type raam is GGL 410 PK (grenen, wit afgelakt), maat 94 x 160 cm. Graag beoordeling van evt. reparatie bestaand of nieuwe plaatsing.

Nieuw kozijn met HR++ glas plaatsen

Nieuw kozijn op eerste verdieping. Afmeting binnenzijde is 231 centimeter breed en hoogte 114 centimeter. Dus exacte maat moet nog opgemeten worden! De boven en onderstijl steken voorbij het kozijn, zo moet het ook weer gemaakt worden. Zie foto!! Aan weerszijden een draai/kiepraam op ongeveer 55-60 centimeter van de zijkant. HR++ glas. Moet kwaliteit zijn! Moet ook geplaatst worden. Binnenwerk hoeft niet afgetimmerd worden.

Nieuwe slaapkamerdeur plaatsen

Ik heb een nieuwe deur nodig voor de slaapkamer (opdekdeur), inclusief deurbeslag en montage.

Zolder met gipsplaten afwerken

Ik wil de zolder laten afwerken met gipsplaten. De zolder is al geïsoleerd met pur schuim. Het gaat om ongeveer 80 m2.

Harmonicadeuren plaatsen in de kantine

Wij willen graag harmonicadeuren laten plaatsen in onze kantine. De afmetingen zijn ongeveer 3.50 meter breed en ongeveer 2.50 meter hoog. De ruimte voor plaatsing is klaar. We willen graag kunststof harmonicadeuren, het moet makkelijk te hanteren zijn en flexibel zijn.

Kozijn met houtrot repareren of vervangen

De onderdorpel van het kozijn van mijn dakkapel is voor ca. 1 meter verrot. Gehele breedte kozijn is ca. 1500 mm. Graag prijs voor het vervangen van de houten onderdorpel.

Meerpuntssluiting laten monteren

Wij willen graag een offerte voor een meerpuntssluiting in de voordeur. Dus een nieuwe meerpuntssluiting inclusief montage en btw. Graag hoor ik dus even van u?

3-puntssluiting in de voordeur laten monteren

Ik wil graag een offerte voor het laten monteren van een 3-puntsluiting in de voordeur. Het is mijn huidige voordeur, de deur heeft nu een gewoon slot. We hebben een hardhouten voordeur.

Hangende binnendeuren van kunststof

Ik wil graag 2 binnendeuren met hangsysteem voor afscheiding van een kamer. Ik wil graag kunststof met een ruit. De totale maten van het kozijn waar de 2 deuren geplaatst moeten worden is 186 centimeter hoog en 202 centimeter breed.

Kunststof kozijnen met harmonicadeur plaatsen

Ik zou graag een pui willen met harmonicadeuren. De afmetingen zijn ongeveer 2,70 meter breed bij een hoogte van 2.18 meter. Graag een indicatie qua prijs en levertijd etc. Graag uw prijs voor zowel aluminium met glas als kunststof.

Blokhut Vermont met overkapping plaatsen

Blokhut Vermont 250 met overkapping plaatsen. 2.55 x 1.98 meter.

Grotere dakramen plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen en aftimmeren van 2 dakramen. Er zitten nu dakramen in, maar we willen graag grotere dakramen (tuimelramen) met goot. Het betreft een schuin pannendak. Ook wil ik graag een goot bij de ramen laten plaatsen.

Deuren in de keuken en woonkamer afhangen

Een drietal binnendeuren in de keuken en de woonkamer afhangen.

Raamventilator in een deur plaatsen

Wij willen een raamventilator in de tuin/kamerdeur. Op enkel glas is een hardboardplaat geplaatst.Kan dat blijven zitten? In beide delen een opening maken en de ventilator plaatsen. Een eenvoudige raamventilator.

Binnendeur afhangen

Wat kost een binnendeur afhangen? Er moet ongeveer 10 cm van de deur, scharnieren op andere plaats en het loopslot gat moet ietsjes lager( ijzer kozijn)