Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dokkum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Dokkum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Dokkum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Dokkum of directe omgeving.

17 klanten uit Dokkum bevelen een bij Casius in Dokkum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Dokkum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Dokkum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Dokkum:

Kattenluik in de buitenmuur plaatsen

Ik wil graag in verband met een nieuwe kunststof keukendeur een kattenluik in mijn stenen buitenmuur laten monteren. Graag een offerte inclusief het kattenluik.

Kunststof harmonicadeur plaatsen

Ik wil graag een kunststof kozijn met harmonicadeuren vanuit de achterkamer naar de tuin. De maten zijn: hoogte ongeveer 2.30 meter, breedte ongeveer 2.60 meter. Er zit nu een kozijn met ramen en daaronder zit de verwarming, maar dit kan ik zelf verwijderen.

Dakplanken aan de voorgevel vervangen

De houten boeidelen van onze vrijstaande woning dienen te worden vervangen door kunststof. Dit zijn 2 planken. De precieze afmetingen durf ik u niet te geven, daarvoor maak ik graag een afspraak.

Gevelbekleding vervangen door Keralit

Ik wil graag de houten gevelbekleding laten vervangen door Keralit. Ook een kozijn moet worden vervangen (ook van Keralit). Graag offerte.

Brandwerende deur repareren

De brandwerende en zelfsluitende tussendeur tussen bijkeuken en garage, is kapot. De ketting is gebroken. Dat ging met een knal. De deur sluit nu niet meer uit zichzelf. Het is een opdekdeur, de ketting gaat de deur in. Is herstel mogelijk of moet er een nieuwe deur in?

Hordeur plaatsen

Graag zie ik een deurhor gemonteerd worden op mijn tuindeur. Graag wil ik weten wat dit moet gaan kosten, de hor zal nog op maat moeten worden gemaakt.

Houten kozijnen plaatsen

Het betreft het leveren en het monteren van 2 kozijnen van hout met afmeting 1.17 cm breed 1.10 cm hoog.

Boeidelen aanbouw vervangen

Boeidelen van aanbouw vervangen plus onderkant oversteek met verlichting.

Garagedeur vervangen

Nieuwe garagedeur monteren en oude verwijderen.

Klompenhok vernieuwen

Bestaande klompenhok vernieuwen. Klompenhok heeft 3 grote ruiten. Hok bestaat uit aanbouw achter en zijschot tegen bestaand huis/hok aan. Dak is iets hoger dan van bestaand hok in verband met afwatering op bestaand hok. Bestaand klompenhok staat niet op fundering en is rot. Het huidige is van glas en hout. Nu wil ik wel een fundering, weer van hout maken. Het is 2 x 2 meter, ongeveer. Plat dak erop. Beetje aflopend.

garage 3.5 x 8 meter met carport ernaast ...

garage 3.5 x 8 meter met carport ernaast van 3.0 x 8 puntdak erop met 2/3 zolder en een sectionale deur Betreft een te bouwen garage bij een kerk midden in het centrum