Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trap naar entresol/vliering van 400 meter hoog:

Trap naar entresol/vliering van 400 meter hoog

We hebben een trap nodig die vanuit het atelier naar de opberg vliering gaat en vrij goed beloopbaar is met zware schilderijen. Graag aan de rechterkant een leuning die boven aan doorloopt, als gemak bij op en afstappen. Zou u binnenkort willen komen kijken om met ons mee te denken?.
Onze klant uit Burgwerd (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap naar entresol/vliering van 400 meter hoog uit heel Nederland:

Entresol bouwen van hout en metaal

Wij zouden graag een entresol vloer laten maken in ons nieuwe bedrijfspand. Afmetingen zijn 7,31 x 7,00 m en de loophoogte zou circa 2,5 meter moeten worden. Er zou een trap bij moeten zitten en een railing.

Constructie van een entresol

We willen een entresol laten maken in een slaapkamer. 4 meter breed, 1,6 meter diep, 2 meter hoog. Inclusief trap en leuning met spijlen. We hebben een afbeelding hoe we de entresol willen hebben.

Metalen trap plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Om in onze kamer naar een nieuw te maken entresol te komen zijn we op zoek naar een stalen zwarte trap gecombineerd met hout. De entresol hoogte is 2400 mm. De tarp wordt midden in de kamer geplaatst en heeft dus leuning nodig.

Zwart stalen constructie in slaapkamer bouwen

Een zwart stalen ombouw voor een entresol verdieping (zie foto in bijlage) Geen deuren. Alleen een vaste constructie van zwart staal met glas. De constructie moet in een hoek gemaakt worden. De 2 zijdes zijn respectievelijk 3. 67m en 3. 21m lang en hebben een hoogte van 1. 80m. In de bijlage is een foto van de entresol te zien. Op de foto is een aluminium hekwerk te zien. Op deze plaats moet een zwart stalen constructie komen tot aan het plafond om de entresol af te sluiten. De ingang van de entresol, waar de trap naar boven komt, moet open blijven. Hier hoeft geen deur geplaatst te worden.

Verdiepingsvloer in loods maken

Ik heb al een loods met een entresol. Ik wil graag een stuk van ongeveer 6 meter x 8 meter aanbouwen aan de entresol met een leuning en een nieuwe trap. Er zal geen zware belasting op komen te staan. Graag een offerte.

Entresol in trapgat/vide bouwen

Op de 2e verdieping hebben wij een groot trapgat van ongeveer 1,9 x 4 m hierin zit de trap van de 1e naar de 2e. Hierin willen we een entresol laten bouwen van ongeveer 1,9 x 1,75 m en hiernaartoe een overloop.

Entresol bouwen van hout en metaal in vide

Ik heb een hal die in een waaier gebouwd, aan de achterkant van de hal loopt een knik in het midden. Op deze wand moet een vide komen. De vide kan niet alleen aan de muur vastgemaakt worden, de vide moet ook vastgemaakt worden aan de balken (nok). Er zal met een uitgebreide balkenconstructie gemaakt moeten worden of er zal met een metalen constructie gewerkt moeten worden. Er zal een trap met een links kwart draai moeten komen. De vide moet 90 cm breed worden en hij heeft een lengte van ongeveer 3.50 meter, inclusief knik. Vide moet met een knik gebouwd worden. Het is een moeilijke klus!

Entresol in de slaapkamer maken

Ik wil een vide maken in een bestaande slaapkamer. De lengte en breedte van de vide is ongeveer 3 x 1.50 meter. Er moet een scheiding komen van platte spijlen om niet naar beneden te vallen en een trap om van boven naar beneden te komen. Het geheel wordt van hout. Op de vide komt een bed en nachtkastje. Een bureau en kledingkast komt onder/naast de beoogde vide. Ik wil graag een kosten opgave, zodat ik weet hoeveel budget ik ongeveer zal moeten reserveren. Het is een schuin dak, daaronder komt het. De vide komt niet direct onder het schuinde dak.

Entresol in de slaapkamer maken

Wij willen graag een entresol plaatsen in de slaapkamer. De afmetingen zij 4 meter hoog, 3.60 meter lang en 2.52 meter breed. De entresol moet geplaatst worden over de breedte met een smalle houten trap met leuning en met een houten valbescherming. Er moet elektra komen op de entresol,1 contactdoos volstaat. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Entresol bouwen

In mijn huurwoning van 35 vierkante meter wil ik een entrsol laten bouwen, zodat er een apart slaapgedeelte ontstaat. De entresol zal ongeveer 3 bij 2 groot worden. De materialen heb ik niet in mijn bezit. De ruimte is ongeveer 3,5 meter hoog en licht aflopend. Op deze entresol wil ik graag een schuine trap aan laten sluiten. Mijn voorkeur gaat uit naar een exemplaar van steigerhout, maar eventuele materiaalsuggesties zijn welkom.