Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Buitenpost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Buitenpost heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Buitenpost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Buitenpost of directe omgeving.

17 klanten uit Buitenpost bevelen een bij Casius in Buitenpost aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Buitenpost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, vervangen van twee metalen deurkozijnen en deuren, houten kozijnen achterzijde vervangen, meerdere kozijndorpels en ramen vervangen, 500 m2 voorzetwanden plaatsen in winkelinrichting, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, ramen en drie houten kozijnen vervangen door kunststof, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Buitenpost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Buitenpost:

Bestaand tuinhuis met carport verplaatsen

Wij willen graag onze tuinhuis met carport verplaatsen en evenweidig zetten aan de garage van de buren, het gaat om een verplaatsing van tussen de 5 a 8 meter. En dat 1 kant op, hij hoeft niet ook nog opzij verplaatst te worden. Tuinhuis is 3 meter breed en 3 meter lang (8 meter lang als de carport mee gerekend wordt). Carport zit er aan vast, en staat in principe op 4 palen welke met het betonnen gedeelte (los te maken van elkaar) ongeveer 50+/- cm diep zitten met een prop aan het einde (ook geen grote). De fundering van het tuinhuisje zelf bestaat uit tegels (er lijkt niks verder onder te zitten). Het dak bestaat uit golfplaten (welke we zelf wel los willen halen), deur is van hout en kan eruit, ramen zijn van glas en kunnen er ook uit (dit willen we allemaal zelf wel doen).

Tuinhuis met carport verplaatsen

Een tuinhuis met carport verplaatsen. Het tuinhuis is 8 x 3 meter, ongeveer. Van hout. Het voorste deel is een carport. Het geheel moet iets van 5 meter verplaatst worden. De palen van de carport zitten met beton 50 cm in de grond. Het huis zelf staat op de grond, er liggen alleen stoeptegels in.

Kunststof kozijnen leveren en plaatsen

Offerte

Ramen leveren en plaatsen

Ramen leveren en plaatsen: 1. Openslaand raam van circa 135 x 31 cm, met thermopeen, incl. montage. Kozijn is goed. 2 Voorzet raam van circa 135 x 31 cm, met enkel glas. 3 Kozijn van 75 bij 65 cm vervangen. Alles leveren en plaatsen. Alles houtwerk.

doorbreken van de muur, tussen keuken en ...

doorbreken van de muur, tussen keuken en kamer en afwerken, niet nog beknd of het een dragende muur is