Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bolsward te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Bolsward heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Bolsward u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Bolsward of directe omgeving.

12 klanten uit Bolsward bevelen een bij Casius in Bolsward aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Bolsward bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Bolsward staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Bolsward:

Metalen deur plaatsen

Graag een metalen deur met scharnieren plaatsen. Standaardmaat 231,5 cm hoog en 93 cm breed. Komt tussen de woonkamer en de hal.

Glazen taatsdeuren monteren

Voor onze nieuwbouwwoning (start bouw 18 januari '17) zijn wij op zoek naar een tweetal glazen taatsdeuren met liefst een donker kader van ca. 1.100 x 2.600 mm hoog.

Kiep raam plaatsen in een vast kozijn

Wij willen graag in een vast kozijn een draai kiep raam plaatsen. Afmetingen zijn 57 cm breed x 186 cm hoog (van hout). Graag hoor ik een reactie.

Zachtboard plafonds vervangen

Wij gaan misschien een huis kopen uit de jaren 60/70. In het hele huis zitten er zachtboard plafonds. Deze willen wij dan graag vervangen. Het woonoppervlak is 108 vierkante meter. Mijn vraag is dan ook wat de kosten ongeveer zullen zijn. Zouden jullie de offerte via email willen versturen?

Kunststof dakraam op zolder plaatsen

Ik ben aan het overwegen om 2 of meer dakramen te laten plaatsen op zolder, tweede verdieping van het huis. Zou u zo vriendelijk willen zijn een prijsoverzicht te sturen? Ik ben alleen bekend met Velux dakramen maar als u een goed alternatief weet, dan hoor ik dat graag. Bij voorkeur kunststof. Alvast vriendelijk bedankt.

Dakramen monteren en aftimmeren

Plaatsen van 2 dakramen op een zolder. De afmeting van de dakramen is 114x118 cm. als inbouwmaat. Graag de dakramen ook aftimmeren. Graag bovenstaande specificeren.

Spanplafonds aanbrengen

Spanplafond in een chalet woonkamer 3.50 bij 8.60 slaapkamer 3.50 bij 2.40 plus wc 1.60 bij 2 meter

Vaste trap plaatsen

Verwijderen van vlizotrap en een vaste trap naar de zolder plaatsen.

Plaatsen deurkozijn en deur

Het plaatsen van een kozijn met deur in keuken [inpandig]. Er moet dus een nieuwe opening in muur worden gemaakt. En het dichtmaken van deurkozijn dat komt te vervallen [ook inpandig]. Toegang van hal naar woonkamer. Nu vanuit keuken graag.

deur afhangen

een nieuwe binnendeur afhangen reageren graag na vrijdag as.

garage 4bij8meter 2 loopdeuren 3keer ...

garage 4bij8meter 2 loopdeuren 3keer ramen 1.20 bij 0.70 garage deur al aanwezig garage plat dak 2.85 hoog vrij staand

Beste Vakman, Ik wil graag een garage ...

Beste Vakman, Ik wil graag een garage laten bouwen,bouwtekening is al klaar,vergunnig is bijna klaar, nog in behandeling zeer waarschijnlijk volgende week heb ik dat ook. Op aan vraag kan ik u ook bouwtekening mailen, Ik zoek een alround timmerman die kan metselen en timmeren, afmetingen van garage is HXLXB=2,80X5,80X3,20 met een schuin dak met dakpannen tegen de bestaande muur va het woning voorkant garage deur voor auto achterkant gewone deur en een raam zijkant twee raampjes, Aangenomen werk of uurloon spreken we dan wel, heeft u nog vragen laat me dan weten. U kunt mij bellen Mobiel 0620780128 of mailen (yguler@scarlet.nl) Plaats =Bolsward Met vriendelijke groeten,