Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor eiken trapleuning plaatsen:

Eiken trapleuning plaatsen

Ik zoek een trapleuning met de volgende specs: - eiken, - omega profiel - onbehandeld - 4 m lang. - betreft alleen leverantie (afhalen ook mogelijk als het Trappenhuis Sumar betreft).
Onze klant uit Birdaard (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor eiken trapleuning plaatsen uit heel Nederland:

Trapleuning laten maken en monteren

Ik wil een trapleuning op maat laten monteren van BG naar 1e VD en van 1e VD naar de zolder. Mijn voorkeur gaat uit naar hout. Mijn vloer beneden is Canadees eiken en de trap is gelakt hout. Ik vind de kleur belangrijker dan het soort hout als het maar een beetje matcht.

Open trap bekleden en overloop parket leggen

Een open trap van 12 treden bekleden met Cando eiken houten overzettreden met stootrand, afwerken aan achterzijde met een overzetplint, De onderkant verf ik zelf. Eiken parketvloer leggen op de overloop boven, dit is 8m2 en het zetten van bijpassende plinten. De trap draait beneden een kwartslag. In overleg eventueel plaatsen van een nieuwe trapleuning.

Trap met hoek naar de 1e verdieping plaatsen

Wij willen een trap met een hoek van de begane gromd naar de 1e verdieping laten plaatsen. De treden van de andere trappen in ons huis zijn massief rustiek eiken met witte optreden. Dat willen we bij deze trap ook. Er hoeven geen trapleuning meegeleverd te worden.

Vaste trap vervangen

Betreft vervangen van de bestaande trap. De oude te vervangen trap is gedraaid in het midden: 4 rechte treden, 6 gedraaide treden en weer 4 rechte treden. Treden: 82cm lang, 24cm diep en 18cm hoog. Balustrade van ong. 3 m in totaal met spijltjes en een trapleuning. Balustrade en spiltjes gedraaid. De trap graag uitvoeren in hardhout bv. eiken met natuurlijke uitstraling (olie of wax).

Jaren 30 trapleuning

Jaren 30 trapleuning van 5 meter lang met 2 maal een krul en bocht naar rechts in Eiken. Door bedrijf te maken cq te leveren en plaatsen.

Plaatsen van RVS trapleuning aan nieuwe ...

Plaatsen van RVS trapleuning aan nieuwe eiken trap. De trap gaat v 1e verdieping naar zolder. Het gaat om een trap in een oud schoolgebouw waar de klaslokalen nu dienst doen als woningen. De lokalen zijn 4.80m hoog. De trap gaat in 2 delen omhoog via een bordes in het midden. User kan evt. foto's sturen.