Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bergum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Bergum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Bergum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Bergum of directe omgeving.

23 klanten uit Bergum bevelen een bij Casius in Bergum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Bergum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, deuren en ramen met kozijnen vervangen en een nieuw ventilatiesysteem plaatsen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, plafond verlagen, meerdere trappen in casco woning realiseren, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, oude kozijnen vervangen, vervangen van zeven binnendeuren, aluminium pui met dubbele openslaande deur vervangen door hout, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor garage- en carportbouw of kozijnen, deuren en dakramen in Bergum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Bergum:

Geïsoleerde garage bouwen

Wij hebben de intentie om een woning aan te kopen. Hier zouden wij dan een geïsoleerde garage van 5 bij 10 meter met kap willen laten bijbouwen. De garage zou dan als kantoor gebruikt gaan worden met douche en toilet, keukenblokje en warm en koud water. Het dient een traditionele bouw te worden in een jaren '30 stijl.

Drempel voordeur vervangen

Houten drempel voordeur vervangen.

Kozijnen plaatsen bovenverdieping

Het plaatsen van twee nieuwe kozijnen op de bovenverdieping.

Renovatie nodig van een lekkend ...

Renovatie nodig van een lekkend carportdak. Huidige bedekking bitumen golplaten gespijkerd. of een extra bedekking aanbrengen over oude golfplaten, of oude verwijderen.

In een houtskelet bouw huid, moeten 2 ...

In een houtskelet bouw huid, moeten 2 dichte panelen vervangen worden voor 2 openslaande deuren met dubbel glas. De breedte is 1 meter/ lengte 2 meter. Kozijnen van hard hout.