Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kozijnen vervangen op de begane grond:

Kozijnen vervangen op de begane grond

Ik zoek een kozijnenspecialist die mijn ramen en houten kozijnen kan vervangen. Het gaat om 2 ramen van ongeveer 165,5 en 163,5 cm. Waarschijnlijk wil ik het laten vervangen door kunststof kozijnen. De kozijnen bevinden zich op de begane grond.
Onze klant uit Bakhuizen (Friesland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijnen vervangen op de begane grond uit heel Nederland:

Houten kozijnen vervangen

Ik wil 3 m2 houten kozijnen vervangen door nieuwe houten kozijnen. Er zit dubbel glas in en dit is nog nieuw. Kan dit hergebruikt worden? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Vervanging enkelglas huidige pui naar dubbel glas met roeden

Aanvraag voor vervangen enkel glas naar dubbel glas in houten kozijnen. Ter vervanging huidige pui (vast raam) dat nu enkel glas is. We willen graag een dubbel glas puiglas met roeden in of op het raam zodat er 16 vakjes ontstaan. Afmetingen raam +/- 160x190 cm. Daaronder zit nog een stuk van ong 20-25 cm hoogte van alleen hout tegen t opspattend vuil van de grond. Gaarne zelf komen inmeten. Inclusief plaatsing. Geen idee of het huidige houten kozijn kan blijven of geheel of gedeeltelijk vervangen moet worden. Ik wil houtwerk kozijnen rondom zo veel mogelijk behouden ivm de kosten. Kan dat niet, dan geheel nieuw houten kozijn maar wel dubbel glas. Ik hoor graag of jullie hier een mogelijkheid toe hebben. Ik ben op zoek naar een partij die dat kan en indien we tevreden zijn, in de toekomst ook kunnen inschakelen voor de overige ramen. En geloof me, dat zijn er veel. 1 foto bijgesloten ter indicatie en dat is alleen nog maar een deel van de benedenverdieping. Nu gaat t alleen om het puiraam.

Geïsoleerde voordeur plaatsen

Wij willen onze voordeur vervangen door een nieuwe geïsoleerde voordeur. Dus oude verwijderen, nieuwe deur aanschaffen en plaatsen. De voordeur is 92 cm breed bij 2.01 m hoog. De huidige deur is van hout net als de kozijnen, dus we denken dat het het mooiste is als de nieuwe deur weer van hout is, maar het mag ook van kunststof zijn. Graag de oude voordeur afvoeren.

Muren isoleren

Het betreft een woning uit 1962. In 2018 zijn alle kozijnen en buitendeuren vervangen door kunststof kozijnen met hr ++glas. Tevens zit er een geheel nieuw geïsoleerd dak op. Nu merken wij dat toch nog veel warmte verloren gaat door de muren. Graag willen wij een vrijblijvende offerte wat mogelijk is, inclusief plaatsing en afwerking. Betreft een 2 onder 1 kap woning. Buren doen niet mee,dus alleen onze woning. Gaat ongeveer om 100 m2 .

Garagedeur vervangen door pui met ramen en muurtje in spouw

Momenteel zit in de garage een garagedeur met ingebouwde deur. Deze willen wij laten vervangen door een stenen muurtje met spouw van circa 1.10 m hoog en twee houten kozijnen met dubbelglas. Een vast raam en een kantel/kiep raam. De hoogte van het 'gat' na verwijdering van de garage deur is: : 2,30 meter (inclusief witte houten lak boven de ijzeren garage deur. De breedte is 2.30 meter. Graag ontvang ik een scherpe offerte

Vervangen kozijnen

Totaal 5 kozijnen waarvan 3 in de erker . 3 Schuiframen Dubbel glas of optie warmteglas in overleg Behoud van uitstraling Hardhout Behoud van glas in lood als optie Inclusief schilderwerk Betreft omcirkeld appartement op de foto

Garagedeur door een pui met ramen vervangen

We willen van de garage een soort kantoortje maken. De garagedeur vervangen door pui met ramen, geen deur. Graag kunststof kozijnen.

2 Kozijnen vernieuwen en houtrot in andere kozijnen behandelen

Op 2e verdieping 2 kozijnen vervangen vanwege houtrot. De nieuwe kozijnen mogen van hout of kunststof zijn. In schuifpui huiskamer slechte plek in hout behandelen.

Raamkozijnen vervangen

Ik wil twee houten raamkozijnen vervangen op mijn bovenverdieping, voor houten kozijnen met HR++ dubbelglas. Het ene raam zit in een slaapkamer, de andere boven een trapgat. Beide ramen zijn elk ongeveer 1,5 m2

Glas vervangen door HR++ 25 mm glas

Ik wil hr++ glas van 25 mm laten plaatsen in een GGL304 3000 Velux kozijn. Twee kozijnen.

Partners

Partners van Casius