Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Appelscha te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Appelscha heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Appelscha u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Appelscha of directe omgeving.

52 klanten uit Appelscha bevelen een bij Casius in Appelscha aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Appelscha bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Appelscha staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Appelscha:

Dakraam leveren en plaatsen

Ik ben op zoek naar de kosten voor het leveren en plaatsen van een kunststof dakraam met de nodige toebehoren voor een schuin pannendak. De afmeting is ongeveer 87 cm bij 98 cm en dient aan de binnenzijde te worden afgetimmerd.

Chalet met kunststof laten bekleden

Ons chalet (bouwjaar 2004) is 10 meter lang en 4.30 meter breed. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 56 m2. Het Canexel waarmee de chalet aan de buitenkant bekleed is, is aan meerder plaatsen rot/beschadigd. Ik begrijp dat er veel problemen zijn met dit materiaal. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het totaal vervangen van het Canexel voor een ander materiaal/kunststof mét garantie. Vanaf januari 2018 gaat de chalet op transport.

Schuifdeuren bij schuine wand maken

Ik wil bij de Gamma materialen bestellen voor het maken van deuren bij een schuine wand in de slaapkamer. Ik zoek iemand die deze deuren kan maken en plaatsen. Het gaat om twee schuine wanden van 363 centimeter breed en 128 centimeter hoog.

Klompenhok bij een chalet bouwen

Bij ons chalet willen wij graag een klompenhok laten bouwen. Wij willen het klompenhok het liefst in hetzelfde materiaal, grijs kunststof, laten bouwen. Het hok willen wij met een raam en een deur erin. Afmetingen maximaal 3 bij 1.5 meter, hoogte ongeveer 2 meter.

Houten dichte trap laten plaatsen

Ik wil graag een houten dichte trap naar eerste verdieping. Het gaat om een nieuw te plaatsen trap.

Robuuste houten terrasoverkapping maken

Een robuuste terrasoverkapping maken, met een gebinten constructie met pin & gat of Zwaluwstaart verbinding. Van Douglas of Eiken, met balken van 25 bij 25 cm. Overspanning bedraagt circa 4.25 bij 5.80 meter. De hoogte circa 2.5 meter. De doelstelling is om tussen de lengte balken glas aan te laten brengen en daarboven een zonwering te laten aanbrengen. Maar eerst het houten frame. Wat kunt u mij aanbieden?

Schuifdeuren onder een schuin dak maken

Ik wil graag in de knieschotten schuifdeuren laten maken. De lengte zal ongeveer 4.20 meter zijn. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken.

Kattenluik verwijderen uit buitendeur

Kattenluik verwijderen en buitendeur herstellen. Deur moet geheel glad hersteld worden en geschilderd. Het betreft een huurhuis en ik ga verhuizen. Klus moet voor 31 januari klaar zijn.

Wij willen een nette betonnen vloer in ...

Wij willen een nette betonnen vloer in de garage storten zodat er in de toekomst een laminaatvloer o.i.d. kan worden neergelegd.