Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Akkrum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Akkrum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Akkrum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Akkrum of directe omgeving.

17 klanten uit Akkrum bevelen een bij Casius in Akkrum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Akkrum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, vervangen kozijnen, binnendeuren afhangen, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Akkrum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Akkrum:

Kozijn met harmonicadeur van kunststof leveren en plaatsen

Wij willen graag een kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen. Met HR ++ glas. Afmetingen 2.20 meter hoog bij circa 4 meter breed (maximaal). In de gevel zit een schuifpui van 2.20 hoog en 2.40 meter breed. Het gat zal breder gemaakt moeten worden. Het huis hebben we per januari in ons bezit. Graag zo spoedig mogelijk een offerte hiervoor om dit mee te nemen in ons bouwdepot.

Houten trap plaatsen

Graag laat ik een open vurenhout trap met 2 kwart draaien plaatsen. De sparing in het beton moet nog aangebracht worden. Wat gaat mij dit kosten?

Dinerbank maken

Ik wil graag een dinerbank laten maken en bekleden met wit leer. Het betreft een bank van twee meter breed. Wie kan mij hierbij helpen?

Plaatsen van een dakraam 114x118cm, op ...

Plaatsen van een dakraam 114x118cm, op de 2e verdieping(zolder). Er is sprake van een geisoleerd pannendak. (nieuwbouw). Tevens aan de binnenzijde afwerken. Graag offerte voor plaatsen van 1 dakraam + offerte voor plaatsen van 2 dakramen (1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde)

Garagevloer storten van beton. Liggen nu ...

Garagevloer storten van beton. Liggen nu stoeptegels die verwijderd moeten worden. Afmeting garage ca 7.30x4m.

Plaatsen van een Velux Dakraam. type GGL ...

Plaatsen van een Velux Dakraam. type GGL S06 3059 (114x118) Woning bouwjaar 2005 Inclusief aftimmering Inclusief screen aan de buitenzijde Plaatsing op zolder 2e verdieping Pannendak

We hebben een oud, karakteristiek huis ...

We hebben een oud, karakteristiek huis gekocht. Slecht in de verf en er is een kozijn met ramen en deur in zeer slechte staat. Het gehele huis moet geschilderd worden.

Wij hebben drie nieuwe deuren nodig ...

Wij hebben drie nieuwe deuren nodig waarvan 1 terras dit moet met glas zijn en 1 dichte buitendeur en 1 buitendeur met glas. Ze moeten voorzien van hang en sluitwerk en geplaatst worden.