Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Friesland.

457 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande houten schuur met serre/veranda, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, verlaagde plafonds realiseren in nieuwbouwwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Friesland:

dinsdag 23 juni 2020

Plaatsen en vervangen dakraam

Ik wil graag een dakraam plaatsen en een dakraam vervangen, zodat we meer licht op de zolder krijgen.
zondag 14 juni 2020

Traprenovatie

Traprenovatie 2 x 12 treden, inclusief stootborden, afwerkprofiel, trapleuningen. Graag offerte o.b.v. totaalprijs en inclusief BTW en voorrijkosten.
zondag 14 juni 2020

Terrasoverkapping realiseren

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een terrasoverkapping. Afmeting: 3x6 m Constructie: Douglas palen van min 12x12 .Dak:Doorzichtig Polycarbonaat
zondag 7 juni 2020

Harmonicadeuren met loopdeur leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van harmonicadeuren. De afmetingen zijn 3000 mm breed en 2600 mm hoog. Dit graag in kunststof.
maandag 1 juni 2020

Schuttingdeur/tuinpoort maken en plaatsen

Plaatsen van een deur in steeg tussen garage en schutting. De breedte van de steeg is 1,5m, de schutting is 1,8 m hoog. Gewenste deur breedte is 1m. Er moet dus ook nog een klein stukje opgevuld worden. Materiaal hout wat we zelf een kleurtje kunnen geven. Incl. hang en sluitwerk. Zie foto’s van de situatie.
zondag 24 mei 2020

2 dakramen plaatsen

2 bestaande dakramen vervangen voor 2 velux ggu mk8
maandag 4 mei 2020

Dakraam vervangen

Wij willen graag Velux dakraam van 55x78 cm. Dubbel glas heeft de voorkeur. Het raam dat er nu zit is kleiner, een vierkante van ongeveer 40 x 40. Het gaat om een pannendak, wij zoeken een partij die kan leveren en plaatsen, dus ook het gat groter maken.
zondag 3 mei 2020

Afhangen deuren

We zoeken iemand die volgende week acht deuren bij ons kan afhangen. De deuren zijn al aanwezig. Het gaat om 1 glazen industriële binnendeur, 1 douchedeur, 1 wc deur en 5 gewone deuren. Kunt u aangeven wat dat moet kosten? Zowel een prijs inclusief deurbeslag en krukken en eentje exclusief deurbeslag en krukken. En uiteraard of u op korte termijn tijd heeft.
vrijdag 24 april 2020

Buitendeur achter monteren

Mevrouw wilt een achterdeur monteren met glas en de oude deursloten hergebruiken. en scharnieren ook offerte voor het schilderen van de deur.
woensdag 22 april 2020

Dakraam plaatsen

Graag offerte voor dakraam op zolder onze nieuwe woning (schuin dak). Sleuteloverdracht is 4-5-2020. Afmeting dakraam: 66 x 98 cm. In afwachting van uw reactie.
woensdag 22 april 2020

Raam van buiten naar binnen laten draaien drie stuks

Drie ramen die nu naar buiten open gaan moeten omgebouwd worden zodat ze naar binnen opengaan. Eventueel draai korporaal van maken. Dit ten behoeven van rolluik dat er opkomt. De kozijnen zijn van hout. Ik durf niet te zeggen of de ramen vervangen moeten worden of dat het met de huidige ramen ook lukt. De ramen zijn ongeveer 92 cm x 1 meter.
maandag 20 april 2020

Zachtboard plafonds vervangen voor gipsplaten en glad stucen

15 mei krijgen wij de sleutel van onze woning. Plafonds in de eetkamer, woonkamer en tuinkamer heeft nog zachtboard plafonds. Deze zouden wij (onder andere in verband met brandveiligheid) willen vervangen door een gipsplaten plafond. Het gaat om een oppervlakte van circa 55 m2. Daarna de plafonds glad stucen.
woensdag 15 april 2020

Injectie verhoging aanbouw

Mijn garage is verzakt. Zijn er alternatieven buiten het oppompen (PUR) van de gehele garage? Misschien hele garage er af. Opnieuw of nafunderen en dan nieuwe garage bouwen?. Graag uw advies.
vrijdag 3 april 2020

Dakramen plaatsen

Ik wil graag twee dakramen laten plaatsen Velux 114 x 118 cm.
woensdag 1 april 2020

Dakraam plaatsen en doorbraak maken

Wij willen een dakraam laten plaatsen op zolder (VELUX dakraam GGL MK06). Er moet nog een doorbraak gemaakt worden. Het raam is ongeveer 78 x 118 cm. We willen houten kozijnen.
donderdag 19 maart 2020

2 dakramen plaatsen

Wij zouden op zolder graag twee dakramen willen hebben. Aan de voor- en achterkant van ons huis 1. Wij willen graag twee dakramen met kunststof kozijnen. Wat betreft de maat van de ramen, zitten wij nog te twijfelen tussen de 78x140 en de 134x 140. Wat zouden jullie ons aanraden?
vrijdag 13 maart 2020

Kattenluikje verwijderen uit buitendeur en deur herstellen

Kattenluikje uit buitendeur verwijderen en deur herstellen
zondag 8 maart 2020

Traprenovatie

Traprenovatie gesloten halve draai. Kleine traptreden met wat hoekjes erin, betreft een oude trap. De trap is al kaal. Traptreden zijn al aanwezig, gaat puur het leggen van de overzettreden en stootborden.
woensdag 19 februari 2020

Schuifpui van schuifrichting veranderen

Huidige schuifpui opent aan de rechterzijde. Door een herinrichting van de tuin zou het beter zijn als de pui links opent.
zondag 9 februari 2020

Vervangen dakraam

Door de storm is ons dakraam eruit gewaaid. Wat kost het om deze te laten vervangen?
zondag 2 februari 2020

Sierlijsten ophangen op de muur in achterkamer

Ik wil graag 3 sierlijsten laten maken en ophangen in de achterkamer. Deze lijsten kunnen op maat gemaakt worden bij de Praxis.
maandag 27 januari 2020

Sleuven voor antislip in de trap frezen

Wij willen per traptrede één sleuf laten frezen voor het bevestigen van een antislip strip. Het gaat om 1 houten trap (gedraaid) met in totaal 24 treden. De strip verzorgen we zelf.
woensdag 22 januari 2020

Bestaande twee Velux dakramen vervangen door kunststof dakramen

Wij willen de twee bestaande Velux dakramen vervangen door kunststof dakramen. De maten zijn 130 x 95 cm, dit is de binnenmaat. De maat blijft hetzelfde. Afvoeren doen we zelf.
donderdag 16 januari 2020

Eenvoudig slot op slaapkamerdeur

Ik wil graag een slot in mijn slaapkamerdeur laten zetten. Dit mag gewoon zo simpel mogelijk worden gehouden.
donderdag 2 januari 2020

Huidige houten trap verplaatsen of vervangen door nieuwe trap

Ik ben net verhuisd. De houten trap in de hal neemt veel ruimte in, en is volgens ons niet logisch geplaatst. Misschien kan dit anders of is een nieuwe trap de beste oplossing. Er moet nog verbouwd worden in de woning, maar de intentie is er wel om dit op den duur aan te pakken. wij doen veel verbouwingswerkzaamheden zelf en werken niet met tijdschema's.

Partners

Partners van Casius