Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Friesland.

466 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hardhouten kozijnen plaatsen, trap renovatie, vrijstaande stenen garage bouwen, hardhouten kozijnen laten vervangen, plafond en metal stud wanden met deuren plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken, stalen wand met glas en deur, kozijnen laten vervangen, trappen bekleden, binnentrappen realiseren, voorzetwand plaatsen met isolatie en deur, drie ramen in zijgevel maken, moderne veranda van aluminium plaatsen, trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Friesland:

donderdag 17 mei 2018

Houten dichte trap met bocht

Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: houten dichte trap met bocht bestaande uit 12 treden
maandag 14 mei 2018

Plaatsen afdak in de tuin

Een afdak van hout aan de muur inclusief dakgoot ten behoeve van de afwatering. Dit betreft een lengte van circa 2 meter. Bijlagen 4 foto’s van afgebroken afdak. De tuin kan ook via de garage bereikt worden.
zondag 29 april 2018

Dakraam vervangen

Graag wil ik mijn dakraam van ongeveer 48 bij 40 cm laten vervangen. Dit mag een simpel raam zijn.
donderdag 26 april 2018

Kleding kast demonteren en monteren

Ik ga verhuizen en ik kan alleen de kledingkast niet zelf demonteren, vervoeren en monteren. De kast is 250 cm lang en 68 cm breed. Hij heeft 2 grote deuren van melkglas. De kast staat nu in Sneek op de 1ste verdieping en het nieuwe huis is ook in Sneek, daar komt de kast op de begane grond.
donderdag 26 april 2018

Kunststof boeidelen aanbrengen

Ik wil ongeveer 90 meter nieuwe kunststof boeidelen rondom mijn bungalow laten aanbrengen. Omdat het een bungalow is en de panelen sterk in het zicht zitten, wil ik de panelen blind, dus zonder zichtbare schroefgaten laten aanbrengen. Uiteraard wil ik niet achteraf moeten schilderen.
dinsdag 24 april 2018

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik heb een oude voordeur met een ouderwets kapot slot. Ik zou graag willen weten wat een nieuwe voordeur plaatsen kost en wat het handigst is. Is het de bedoeling dat ik eerst een voordeur bij GAMMA koop en dan pas de montage aanvraag? Want ik neem aan dat er een levertijd zit op een nieuwe voordeur. Er zullen ook wat aanpassingen verricht moeten worden op het kozijn doordat de nieuwe sleutelgaten anders zullen zijn dan op de oude voordeur. Dus eerst zou ik graag wat informatie willen en ook wat het ongeveer kost. Een gedetailleerde offerte zou mooi zijn, maar ongeveer mag ook.
vrijdag 20 april 2018

Metalen deur plaatsen

Graag een metalen deur met scharnieren plaatsen. Standaardmaat 231,5 cm hoog en 93 cm breed. Komt tussen de woonkamer en de hal.
donderdag 19 april 2018

Scheidingswand plaatsen

Afmetingen H 2.44 meter x B 3.10 meter. Houten raamwerk beide zijden afdekken met gipsplaat. Houtenraamwerk monteren op vloer aan wand en plafond. Balk op de vloer moet verlijmd worden, omdat de vloer vloerverwarming heeft.
woensdag 18 april 2018

Vlizotrap plaatsen en zolder beloopbaar maken

Ik wil graag een vlizotrap laten plaatsen en tevens de zolder beloopbaar maken. De ruimte (circa 110 cm hoog) is nu niet toegankelijk en afgetimmerd, dit zouden wij graag toegankelijk willen maken zodat wij hier dozen in kwijt kunnen. Het gaat om een nieuwe woning (2018).
maandag 16 april 2018

Taatsdeur met slank profiel plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen hal en kamer Aluminium met slank profiel (met glas)
maandag 16 april 2018

Blokhut met overkapping plaatsen

Blokhut met overkapping, inclusief ramen en deuren. Type 'Arizona' (5.5 x 2.5 m) van de Gamma. Inclusief leggen van de tegels in de blokhut en de overkapping. Hoeveel zijn de installatiekosten?
zondag 15 april 2018

Zwart aluminium taatsdeur plaatsen

Prijsopgaaf alluminium taatsdeur zwart met 4 glazen panelen
woensdag 11 april 2018

Houtwerk kajuit dakkapel vervangen door kunststof

De kajuit van de dakkapel opknappen. De raamkozijnen zijn al van kunststof, het gaat alleen om de zijkanten en de bovenrand.
zondag 25 maart 2018

Basistrap installeren

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Draaitrap of wenteltrap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken plaatsen van een nieuwe draaitrap naar de zolderetage, ter vervanging van bestaande (te) steile trap.
donderdag 22 maart 2018

Stacaravan aan de onderkant dicht maken

Wij hebben een nieuwe stacaravan in Berlare van 10,50 op 3,70 m en zoude graag eens weten op hoeveel het zou komen om hem dicht te maken onderaan
dinsdag 20 maart 2018

Nieuwe trap plaatsen

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil een open trap naar zolder laten plaatsen. Deze zal twee draaien linksom hebben. Hoogte ongeveer 270 cm. Maten van het trapgat nog te bepalen. Materiaal: vurenhout.
maandag 19 maart 2018

Bruynzeel rolhordeur monteren

Ik wil graag een rolhordeur laten plaatsen,wat kost dat ?
dinsdag 13 maart 2018

Maatwerk kast in de slaapkamer maken

Ik wil graag een inbouwkast van ongeveer 4 meter lang in onze schuine wand laten monteren. Met schuifdeuren en hang en leg opties. In het midden van de 4 meter moet er ruimte zijn voor een televisie van 1 meter. Ik wil graag weten wat de kosten hiervan zijn als jullie dit komen inmeten en monteren.
maandag 12 maart 2018

Anti slip in een houten trap frezen

Ik wil graag op de beide trappen, naar 1e verdieping en naar de zolder, profielen hebben. Hiervoor dienen dus sleuven te worden gefreesd en kan ik, na het schilderen, de profielen er zelf indoen. Het betreft hier 2 trappen met totaal 25 treden. Graag wil ik een prijsopgave hebben voor een enkele profiel per trede, maar ik ben ook geïnteresseerd in de meerprijs bij 2 profielen per trede.
dinsdag 6 maart 2018

Rechte houten trap plaatsen

* Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien. * Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. * Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er dient een onderkwart trap geplaatst te worden van hout. Ik wil graag dat er iemand langskomt om op te meten.
zondag 4 maart 2018

Metalen openslaande deuren maken

Twee openslaande deuren. Afmetingen in totaal: ongeveer 2.17 meter breedte bij 2.40 meter hoogte. Weet ik nog niet.
zaterdag 3 maart 2018

Planken in trapkast plaatsen

Ik heb een kast onder de trap. Waarin ik nu drie planken heb om dingen op te bergen. Ik zoek naar een kast inbouw die de gehele ruimte onder de trap benut en dat je er nog steeds makkelijk bij kan. Ik heb enkele foto's van de ruimte toegevoegd.
woensdag 28 februari 2018

Trap bekleden

Wat is het model van de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien Wat is de locatie van de trap? Binnen Met welk materiaal wenst u de trap te bekleden? HPL / CPL / Laminaat Op welke ondergrond moeten de treden komen? Hout / Laminaat Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een trap met 14 treden en 14 stootborden.
maandag 26 februari 2018

Trap laten renovatie

Ik wil mijn trap renoveren. Hiervoor heb ik 14 treden nodig
zaterdag 24 februari 2018

Industriële pui in de woonkamer plaatsen

In onze woonkamer, 12/13 meter lang, wensen wij een industriële pui met glas. Het betreft een twee-onder-een-kapwoning, waarbij de pui tussen de hal muur en de tussenmuur moet komen. Van links (van hal muur) naar rechts beschreven (3,65 meter) 2.60 meter hoog —> t/m ongeveer dicht daarboven glas. 2 x 90 cm breed en 2.60 meter hoog —> 2 scharnierende deuren 50 cm breed en 2.60 meter hoog —> een vast deel Maten zijn zoals wij dit hebben opgemeten. Dit is dus inclusief vloer, et cetera. Het is ons niet bekend hoe dit uiteindelijk geplaatst moet worden, dus uiteindelijk zal dit naar ons idee nog goed ingemeten moeten worden. We ontvangen graag een passende offerte, indien mogelijk met tekening, zodat we weten waar de offerte voor is gemaakt.

Partners

Partners van Casius