Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Friesland.

463 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Friesland:

vrijdag 3 april 2020

Dakramen plaatsen

Ik wil graag twee dakramen laten plaatsen Velux 114 x118 .
woensdag 1 april 2020

Dakraam plaatsen en doorbraak maken

Wij willen een dakraam laten plaatsen op zolder (VELUX dakraam GGL MK06). Er moet nog een doorbraak gemaakt worden. Het raam is ongeveer 78 x 118 cm. We willen houten kozijnen.
donderdag 19 maart 2020

2 dakramen plaatsen

Wij zouden op zolder graag twee dakramen willen hebben. Aan de voor- en achterkant van ons huis 1. Wij willen graag twee dakramen met kunststof kozijnen. Wat betreft de maat van de ramen, zitten wij nog te twijfelen tussen de 78x140 en de 134x 140. Wat zouden jullie ons aanraden?
vrijdag 13 maart 2020

Kattenluikje verwijderen uit buitendeur en deur herstellen

Kattenluikje uit buitendeur verwijderen en deur herstellen
zondag 8 maart 2020

Traprenovatie

Traprenovatie gesloten halve draai. Kleine traptreden met wat hoekjes erin, betreft een oude trap. De trap is al kaal. Traptreden zijn al aanwezig, gaat puur het leggen van de overzettreden en stootborden.
woensdag 19 februari 2020

Schuifpui van schuifrichting veranderen

Huidige schuifpui opent aan de rechterzijde. Door een herinrichting van de tuin zou het beter zijn als de pui links opent.
zondag 9 februari 2020

Vervangen dakraam

Door de storm is ons dakraam eruit gewaaid. Wat kost het om deze te laten vervangen?
zondag 2 februari 2020

Sierlijsten ophangen op de muur in achterkamer

Ik wil graag 3 sierlijsten laten maken en ophangen in de achterkamer. Deze lijsten kunnen op maat gemaakt worden bij de Praxis.
maandag 27 januari 2020

Sleuven voor antislip in de trap frezen

Wij willen per traptrede één sleuf laten frezen voor het bevestigen van een antislip strip. Het gaat om 1 houten trap (gedraaid) met in totaal 24 treden. De strip verzorgen we zelf.
woensdag 22 januari 2020

Bestaande twee Velux dakramen vervangen door kunststof dakramen

Wij willen de twee bestaande Velux dakramen vervangen door kunststof dakramen. De maten zijn 130 x 95 cm, dit is de binnenmaat. De maat blijft hetzelfde. Afvoeren doen we zelf.
donderdag 16 januari 2020

Eenvoudig slot op slaapkamerdeur

Ik wil graag een slot in mijn slaapkamerdeur laten zetten. Dit mag gewoon zo simpel mogelijk worden gehouden.
donderdag 2 januari 2020

Huidige houten trap verplaatsen of vervangen door nieuwe trap

Ik ben net verhuisd. De houten trap in de hal neemt veel ruimte in, en is volgens ons niet logisch geplaatst. Misschien kan dit anders of is een nieuwe trap de beste oplossing. Er moet nog verbouwd worden in de woning, maar de intentie is er wel om dit op den duur aan te pakken. wij doen veel verbouwingswerkzaamheden zelf en werken niet met tijdschema's.
donderdag 7 november 2019

Kunstofkozijnen plaatsen

De kunststof kozijnen hebben we al. Alleen het plaatsen dus van 1 raam hoog in de zijgevel. En 1 groot voorraam.
woensdag 6 november 2019

Dakraam plaatsen

Wij willen in de slaapkamer een dakraam plaatsen. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid een Velux dakraam worden van 78 x 98 cm. Er is momenteel nog geen dakraam aanwezig, dus er moet een gat worden uitgezaagd. Het materiaal kunnen wij zelf afvoeren. Het dakraam kunnen wij zelf regelen. Het is een 2 onder 1 kap woning. De zijkant van de woning staat redelijk dichtbij een andere woning, hier kan geen stijger naast geplaatst worden. Het is een jaren 20 woning. Het dak is nu alleen gipsplaat, er is geen isolatie materiaal, daarna zijn er houten planken met daarop de dakpannen. Wij horen graag per mail wat de kosten zijn van het plaatsen van dit dakraam.
dinsdag 22 oktober 2019

Dakraam vervangen of repareren

Ik heb een dakraam (55 x 78 cm) waarvan het houten kozijn rotte plekken heeft waardoor het lekt. Kunt u dit repareren of een vervangend dakraam plaatsen? Als deze vervangen moet worden zou ik het nieuwe kozijn graag van hout hebben dat goed behandeld is dat er 10/ 15 jaar garantie op zit. De ruit zou ik graag van dubbel glas willen hebben. Het oude dakraam graag afvoeren.
zaterdag 19 oktober 2019

Zolder kozijn vervangen en schilderen

Het houten raam kozijn van het zolderraam is verrot en moet worden vervangen. De afmeting is ongeveer 60 x 50 cm. Tevens moet bij mij en de buurman de verrotte planken worden verwijderd en worden vervangen door nieuwe planken. Daarna moet het geheel weer worden voorzien van een verflaag.
zaterdag 21 september 2019

Houten erker repareren

Ik constateerde net dat het hout van mijn erker aan het huis verrot is. Graag zou ik deze gerepareerd zien zodat de staander er weer jaren tegen kan.
woensdag 18 september 2019

Deels verzonken fietsenberging in voortuin maken

We willen een deels verzonken fietsenhok maken in onze voortuin. De afmetingen zullen neerkomen op maximaal 3 bij 4 meter.
woensdag 11 september 2019

Composieten houten vlonder op terras leveren en plaatsen

Mijn balkon is 4 x 2.70 meter. Er liggen nu tegels op de vloer die ik zelf ga weghalen. We wensen hier graag een composiet houten planken vlonder. De vakman is verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen.
donderdag 8 augustus 2019

Kozijnen vervangen op de begane grond

Ik zoek een kozijnenspecialist die mijn ramen en houten kozijnen kan vervangen. Het gaat om 2 ramen van ongeveer 165,5 en 163,5 cm. Waarschijnlijk wil ik het laten vervangen door kunststof kozijnen. De kozijnen bevinden zich op de begane grond.
donderdag 11 juli 2019

Het vervangen van een poort en schuurdeur

Ik zoek een deurenspecialist die mijn bestaande schuttingdeur/poort en schuurdeur zou kunnen vervangen. De bestaande deuren moeten afgevoerd worden.
vrijdag 5 juli 2019

Plaatsen openslaande deuren in mogelijk draagmuur

In onze keuken willen wij graag twee openslaande deuren laten plaatsen met dubbelglas en hardhout. De buitenmuur is mogelijk een draagmuur.
dinsdag 25 juni 2019

Staand tuinhuis verplaatsen en fundering leggen

Ik wil een tuinhuis van 5 x 2,25 meter verplaatsen naar een andere locatie binnen Franeker. Ik zoek iemand die het uit elkaar kan halen, verplaatsen en opnieuw in elkaar kan zetten. Er zal ook een fundering gelegd moeten worden. De huidige locatie is goed toegankelijk, de toekomstige locatie is omringd door coniferen.
maandag 24 juni 2019

Deur op maat laten maken

Hallo, wij zoeken voor een ruimte in huis een deur in een afwijkende maat. Het gaat om de maat 120 cm hoog en 76 cm breed. De deur moet in lichte materialen uitgevoerd worden en wordt uitsluitend binnenshuis gebruikt.
woensdag 19 juni 2019

Eiken trapleuning plaatsen

Ik zoek een trapleuning met de volgende specs: - eiken, - omega profiel - onbehandeld - 4 m lang. - betreft alleen leverantie (afhalen ook mogelijk als het Trappenhuis Sumar betreft).

Partners

Partners van Casius