Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam plaatsen:

Dakraam plaatsen

Wij willen graag een Velux sk08 dakraam laten plaatsen in ons hellend dak van ongeveer 114 x 140 cm. Er zit geen dakraam nog in, dus er zou een gat gemaakt moeten worden. Afvoeren van bouwafval graag door de vakman.
Onze klant uit Zeewolde (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam plaatsen uit heel Nederland:

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen. We willen een dakraam van ongeveer 1 bij 1 m. Graag overleg ik met u over de mogelijkheden. Het kozijn van kunststof. Ik heb een plat dak van beton van ongeveer 20/ 25 cm.

Dakraam realiseren

Ik wil graag een Kunststof dakraam laten plaatsen, de afmeting is 118 x 114 de vraag is dus kan u een dakraam leveren en (laten) plaatsen? Het is een geisolleerd hellend dak, Het is geisolleerd met van die speciale platen / glaswol denk ik. Graag een vakman die de situatie ter pleke kan bekijken en advies kan geven en de klus kan uitvoeren.

Nieuwe dakbedekking tuinhuisje, houtenbalk in schuur vervangen, isolatie dak, schoorsteen maken

Ons tuinhuis heeft een nieuw dak nodig. Het is nu 18 jaar oud en heeft golfplaten, deze wil ik graag door bitumen of dakpanplaten laten vervangen. We willen indien mogelijk daarin een dakraam plaatsen. Het dak is hellend. 8 m lang en in totaal 1,5 + 2 + 2+ 1,5 m breed. Het dak heeft gelekt, daardoor moeten 3 balken binnen in de schuur vervangen moeten worden. Ook belangrijk dat isolatie wordt meegenomen. Daarnaast ook fijn als er een dubbelwandige ‘schoorsteen’ ingezet kan worden zodat daar een paletkachel/houtkachel op aangesloten kan worden. Wat zijn de kosten?

Dakraam zolder

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning op zolder. Het gaat om de afmeting van 134x140 cm en met kunststof kozijnen. Wij willen graag een offerte aanvragen inclusief materiaal en montage.

2 dakramen plaatsen

1 x dakraam 55 x 78 1 x dakraam 78 x 98 Tuimelraam kunststof

Dakraam voor badkamer plaatsen

Ik wil graag een 78 x 98 cm dakraam laten plaatsen (lengte badkamer/schuin dak 3 m). Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Dakraam in schuin dak trappenhuis

Dakraam plaatsen in schuin dak, verwijderen houten gordingen en vervangen voor stalen ivm afwerking binnenkant. Maten gordingen 120x 180cm (Maten dakraam hierop aanpassen, liefs gehele grootte.)

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en dakraam plaatsen

Ik wil 6 zonnepanelen tijdelijk verwijderen en daarna een velux dakraam 134 x 140 cm laten plaatsen. Ik weet niet precies hoe hoog het is, maar ze liggen op het dak van de 2e verdieping. Graag ontvang ik een offerte.

Dakraam plaatsen

Wij willen een dakraam plaatsen op een schuin zolder dak. De trap naar zolder is erg smal, ongeveer 55 cm, 2 kleine ramen zou ook een optie zijn.

Plaatsen zadeldak met pannen inclusief dakraam op nieuwe garage

Plaatsen zadeldak met pannen inclusief dakraam op nieuwe garage. Vergunning is aanwezig. Vanaf de verdieping vloer loopt de muur nog ca. 90 cm door daarna zal er in tegenstelling tot de tekening geen metselwerk komen. Hier zal op de muur met houtskelet verder gewerkt worden. Dit zal door u in de offerte meegenomen moeten worden. Op het gedeelte waar het schuine dak tegen de woning komt zal het dak direct tegen het huis komen, zonder hier nog een extra wand voor te plaatsen. Met vr, gr. Bel me gerust er zullen zeker vragen zijn.

Partners

Partners van Casius