Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zeewolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zeewolde heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zeewolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zeewolde of directe omgeving.

334 klanten uit Zeewolde bevelen een bij Casius in Zeewolde aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zeewolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage laten bouwen, alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, tuinpoort van oprit herstellen/ opnieuw plaatsen, inclusief frame en planken, garage na stormschade vervangen/ herstellen, verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap, opening schuur verbreden voor motor, vervanging kozijn BG-1e, dubbele houten kozijnen en HR++ ramen vervangen, kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Zeewolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zeewolde:

Vervangen van twee metalen deurkozijnen en deuren

Wij willen de deurkozijnen van hal naar woonkamer en van het toilet vervangen door kamerhoge deurkozijnen met een kamerhoge deur. De huidige kozijnen hebben een bovenlicht waar we vanaf willen. Bovendien is een van de kozijnen beschadigd. Momenteel hebben wij metalen kozijnen. Bij voorkeur vervangen door houten kozijnen. Deuren moeten ook aangeleverd worden of anders een advies waar wij deze kunnen bestellen. Wij kunnen voorbeelden van gewenste deuren en modellen via websites of foto's aanleveren.

Dakraam plaatsen

Wij willen graag een Velux sk08 dakraam laten plaatsen in ons hellend dak van ongeveer 114 x 140 cm. Er zit geen dakraam nog in, dus er zou een gat gemaakt moeten worden. Afvoeren van bouwafval graag door de vakman.

Onderkant van de stacaravan dichtmaken

Graag willen we een prijsopgave voor het dichtzetten onderkant stacaravan. (inclusief informatie materiaal, liefst per materiaal een aparte prijsopgave zodat we kunnen kiezen naar budget) Er dienen luchtroosters en een toegangsluik te komen. Verder gaat het om een globus 47, kleur licht antraciet met afmetingen 10,30x3,85m.

Binnendeuren vervangen

Ik zou graag negen binnendeuren vervangen hebben. Het gaat om Cando deuren van 201,5 bij 83 (één deur 73). Afgelakt gebroken wit. Voorzien van zes maal loopslot, tweemaal toiletbeslag en eenmaal loopslot en een sleutelslot. 7 maal Cando Cardiff, 1 maal Muiden Briljant, 1 maal York.

Hor monteren

Ik heb een hor gekocht bij de Gamma en gemonteerd maar de hor gaat niet meer open. Wellicht heb ik iets verkeerd gedaan bij het monteren? Graag wil ik hier een vakman bij om hier even naar te kijken en eventueel opnieuw te monteren mocht dat nodig zijn. Het gaat om een hor in een dakraam van ongeveer 150 bij 135 cm.

Achterdeur vervangen

Ik wil een nieuwe achterdeur (Cando ML627 met isolatieglas) laten monteren in een bestaand kozijn. Daarbij het hang-en sluitwerk van de huidige deur overzetten (is nog vrij recent vervangen) een driepuntssluiting , scharnieren met dievenpen en een cylinderslot. Tenslotte de deur aflakken.

Lekkage bij het Velux dakraam repareren

We hebben lekkage bij het Velux dakraam van 1.34 bij 1.40 meter. Graag laten wij dit door de vakman repareren.

Houtrot aan balkondeur herstellen

Er zit houtrot in de balkondeur aan de binnenkant. Na een eerste grote behandeling, zijn er nu plekken omheen zacht geworden, m.a.w. de houtrot is niet gestopt. Op de foto zijn de rode cirkels de nieuwe zachte plekken. Met vriendelijke groet

Binnendeur monteren en afhangen

Ik wil graag een binnendeur laten monteren en afhangen. Het gaat om een opdek deur die links draait.

Taatsdeur met frame en glaspanelen monteren

Het gaat hier om een taatsdeur van 120 cm breed en 260 cm hoog. Met een stalen of houten frame en een vlakverdeling, 3 glaspanelen. De vloer is van beton en het plafond is van hout.

Deur tussen hal en woonkamer aanbrengen

Deur tussen hal/woonkamer. 260cm hoog/100cm breed.

Garage bouwen in de tuin

Ik wil graag dat de schuur in onze achtertuin staat word gesloopt. We willen namelijk een grote garage creëren over de volledige breedte van de achtertuin. De schuur staat voor de helft op onze grond en de andere helft staat bij de buren in de achtertuin. Hun deel moet behouden blijven. Het is dus de bedoeling dat de betonnen schuur doorgezaagd wordt en dat de helft wordt afgevoerd. De schuur is ongeveer 3. 5 x 2. 5 meter en kan via de achterzijde makkelijk worden bereikt. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het doorzagen, slopen en afvoeren van de schuur. De garage moet 7.5 x 3 meter worden. De fundering van de schuur gebruiken, dat is een betonplaat, deze aanvullen. Bouwwijze van de schuur in overleg.

Dakramen plaatsen en overig timmerwerk

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 2000 gekocht. We hebben al enige tijd de sleutel, maar door een sterfgeval in de familie hebben we nog weinig tijd gehad om de verbouwing voor te bereiden. We willen daar op de zolder 3 Velux dakramen laten plaatsen, op de 1e verdieping 2 Velux dakramen en in de badkamer een dakraam laten vervangen. Het huis heeft een heel mooi geglazuurd pannendak. We willen dat het buitenaanzicht netjes wordt en dat alle ramen dezelfde maat krijgen. Aan de binnenzijde moeten de schuine wanden op de zolder worden afgetimmerd met gipsplaten. Er zijn daar 3 ruimtes, waaronder een overloop. Ook in 2 kamers op de 1e verdieping moeten de schuine wanden worden afgetimmerd. Op de zolder willen we ook een verlaagd plafond in alle ruimtes laten maken. De gordingen op de zolder zitten laag. We maken graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken en op te meten. Daarna ontvangen wij graag een gespecificeerde offerte in posten. Er staan foto's van de woning op Funda.

Dakraam en buitendeur plaatsen

Het dakraam op zolder moet vervangen worden. Ik wil hiervoor graag hetzelfde Velux raam terug. Er heeft een garagedeur gezeten, hier zat een kanteldeur in. Dit is vervangen door een glazen pui (8 raampjes). In die glazen pui wil ik graag een loopdeur laten plaatsen (ook met glaswerk erin). Het zal hout met glas moeten worden.

Trap laten plaatsen

Trap laten plaatsen

Draai/kiepraam repareren

Draai kiepraam van de slaapkamer gaat niet meer dicht. Afmeting zijn ongeveer 1 meter breed bij 1.5 meter hoog. De metalen stukken zijn eruit gevallen en moeten er opnieuw ingezet worden.

Zolderraampjes vervangen

Wij hebben 2 zolder dakraampjes die op zeer korte termijn vervangen moeten worden. Eentje zit al los. Het gaat om 2 dakramen van 50 x 60 centimeter groot. Daarbij graag inspectie van een 3e dakraam die vorig jaar is geplaatst, dit is een iets groter dakraam.

Chalet voorzien van kunststof bekleding

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten schilderen van het Canexel van onze chalet of dit te laten vervangen door kunststof. De chalet is 10 x 3.65 meter groot.

Plaatsen van een dakraam

Plaatsen van 1 Fakro dakraam 118*114 cm. Er zit nu een klein dakraamje in, het gat zal vergroot moeten worden. En plaatsen van 1 4-pans dakraam, op de plek waar dit raam moet komen zit nu nog niets. Het betreft een schuin pannendak. Ik heb de materialen al in bezit (de ramen zelf).

Dakramen plaatsen

Ik wil 1 groot dakraam laten plaatsen. En 1 4-pans dakraam laten plaatsen.

Vaste houten trap naar zolder laten maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder, er zit op dit moment een vlizotrap in en er is voldoende ruimte voor een vaste houten trap. Het oude trapgat dient te worden gedicht en een nieuw trapgat gemaakt. De vloer van de zolder is van beton.

Dorpel van voordeur vervangen

Dorpel bij de voordeur is rot. Deze moet vervangen worden. Vervangen door hout, kunststof of hardsteen. Maten: Dorpel onder deur 89,5 cm Dorpel inclusief kozijnen bdz 105,5 cm Dorpel doorlopend onder raamkozijn langs 187 cm Materiaal (nog) niet in bezit.

GAMMA deur op maat maken

Ik zou graag een binnendeur willen kopen maar de maat die ik nodig heb is misschien afwijkend van de standaard maat. Wat zouden de kosten zijn om de deur op maat de maken en af te hangen? Misschien dat er 1 cm van de deur af moet.

Bijzetslot in de voordeur frezen

Ik wil graag een veiligheidsbijzetslot laten infresen in de voordeur, met sluitkom in de deurpost. Slot en cilinder hebben wij al.

GGL01 en MK04 dakraam vervangen

Ik wil graag een GGL01 en MK04 dakraam laten vervangen (beide zelfde maat). Het gaat om een schuin dak met pannen.