Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor eiken tafel schuren:

Eiken tafel schuren

Ik wil graag mijn eiken houten kloostertafel glad laten schuren. Nu is het oppervlak nog erg ruw en komen er snel kruimels tussen. Tevens heb ik ook een salontafel wie ik zou willen laten opschuren. De tafels zijn nu ruim 2 jaar oud. Ze zijn behandeld met een olie, niet gelakt.
Onze klant uit Urk (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor eiken tafel schuren uit heel Nederland:

Ronde eiken tafel verven

Ik heb net een nieuwe ronde onbehandelde eiken ronde eettafel gekocht van 120 cm doorsnede. Deze wil ik graag groen laten verven/spuiten. Wat zijn hiervan de kosten.

Eiken eettafel spuiten of schilderen

Ik wil een eiken eettafel laten spuiten of schilderen. Zijn wij voor deze klus onze tafel tijdelijk kwijt? En zo ja, voor hoe lang ongeveer?

Tafel laten schuren en lakken

Ik wil graag een eiken tafel laten schuren en evt laten afwerken zodat deze bestand is tegen vlekken bij gebruik als eettafel. afmetingen zijn 180 bij 1 meter. Kleur is nu donkerbruin (eiken massieve tafel) maar wil alle lak eraf en dat alleen de natuurlijke kleur overblijft. Dat is een lichte heldere kleur. Ik heb 1 poot al geschuurd maar kan niet meer tegen de stof (allergie) bij het schuren. Graag prijsopgave.

Eiken tafel schuren-lakken

Eiken tafel laten opschuren en daarna in de olie. Zitten 2 spleten in en tafel is redelijk onbehandeld. 265m lang en 90cm breed. Graag thuis laten behandelen. Benieuwd naar een prijs en tijdsindicatie.

Eettafel verven

Een eiken tafel van 220x100cm verven van donkerbruin naar whitewash

Houten tafel schuren en bewerken

Wij hebben een eettafel van eiken hout van 220 lang. Deze heeft een waslaag en een zeer grove structuur. We zouden graag de waslaag er af willen en de bovenkant glad geschuurd. Daarna het geheel in de lak. Zie bijlage fotos.

Salontafel laten zandstralen

Ik wil graag een massief eiken salontafel laten zandstralen. Hij staat nu in de olie. Afmetingen tafel: 1.40 meter lang, 0.70 meter breed en 0.40 meter hoog. Daarbij staan er ook 4 x vierkante, rechte poten die ook meegenomen mogen worden. Na zandstralen wil ik hem graag in de blanke, matte lak. Graag wil ik een prijsopgaaf. Hij moet wel opgehaald en teruggebracht worden want ik heb zelf geen vervoer.

Eiken meubels schilderen

Graag zou ik mijn eethoek met 6 stoelen, tv kast, salon tafel, dressoir, vitrine kast, lang smal tafeltje willen laten schilderen in een lichtere kleur. Hierover ontvang ik graag advies wat de mogelijkheden zijn.

Salontafel andere kleur geven

Salontafel een nieuwe kleur geven. Het is nu een licht eiken tafel, willen het een wat donkerder hebben.

Blad van salontafel inkorten

Ik zou graag het blad van mijn eiken salontafel willen laten inkorten. Dit in verband met verhuizing. De tafel is te groot voor mijn nieuwe woning.

Partners

Partners van Casius