Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Urk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Urk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Urk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Urk of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Urk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen, gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen, terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren, vaste, rechte trap realiseren, deur plaatsen in dragende muur, vervangen houten kozijnen door nieuwe van kunststof met dubbelglas, vervangen achterkant garage inclusief waterafvoer, vaste dichte trap plaatsen en trapkast realiseren, dakraam zolder, vervanging binnendeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Urk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Urk:

Eiken tafel schuren

Ik wil graag mijn eiken houten kloostertafel glad laten schuren. Nu is het oppervlak nog erg ruw en komen er snel kruimels tussen. Tevens heb ik ook een salontafel wie ik zou willen laten opschuren. De tafels zijn nu ruim 2 jaar oud. Ze zijn behandeld met een olie, niet gelakt.

Trapleuningen van RVS op maat maken en monteren

Het monteren van 5 trapleuningen, sommigen moeten ook nog op maat gemaakt worden. Het materiaal is RVS. Materiaal is besteld.

Boeidelen laten vervangen

Ik wil graag mijn houten boeidelen laten vervangen voor trespa boeidelen. deze boeidelen zitten aan de zijkant van het huis langs de dakrand. Het gaat om 9 meter.

Stalen binnendeuren plaatsen

Stalen schuifdeuren van 1.80 x 2.10 meter. Deur van 90 cm dus met 8 vakken glas per deur. Ik heb betonnen verdiepingsvloeren. Het betreft een kozijn voor binnen.

Verlaagd plafond met spotjes maken

Wij zijn op zoek naar de prijs voor een verlaagd plafond bij ons in de keuken. De keuken is nagenoeg vierkant, 1 hap eruit. Hij is 6 bij 4 meter. Er moeten ook gaten voor spotjes in komen.

Bedstee op maat maken

Ik wil op mijn zolder een bedstee op maat laten maken, met bergruimte eronder. De maat is ongeveer 160 x 200 cm er is in het midden 1 schuine kant. Ik wil het bed in een stoere 'greywash' uitstraling. Ik wil verder aan beide zijden deurtjes met een hartjes-opening erin. Ik bespreek graag mijn wensen en ontvang daarna uw offerte. Ik wil dit graag begin 2017 laten verzorgen.

Schuur laten plaatsen

Graag willen wij een schuur laten plaatsen. De afmetingen zijn ongeveer 500 × 250 cm met 2 deuren aan beide lange zijdes inclusief een houten fundering. Kunt u de verschillen in prijs aangeven tussen hout of steen?

Stalen kozijnen plaatsen

Ik wil graag stalen kozijnen laten plaatsen in mijn huis. Het betreft 3x een kozijn met 2 openslaande deuren. De ruimtes zitten al in de gevel als ze geplaatst moeten worden. Het is een nieuwbouwwoning. De uitvoering is in januari 2017.

Verlaagd plafond plaatsen

Ik zit te denken aan een verlaagd plafond door middel van een spanplafond met spotjes. Het gaat hier om 24 vierkante meter, het gaat hier om de woonkamer in een L vorm. Mijn vraag is wat dit ongeveer gaat kosten?

Keukenkastje vastzetten

Een van mijn keukenkastjes is losgeraakt en ik krijg deze zelf niet meer gemaakt. Kunnen jullie dit zo snel mogelijk doen? Ik hoor graag van jullie. Groetjes.

Houten taatsdeuren monteren

Kozijnen taatsdeuren. Materiaal: Hout (met glas). 2,60 meter hoog en 2 meter breed.

Diverse kozijnen leveren

Ik ben op zoek naar 2 x een dubbel kozijn met 1 draaikiep raam en 1 vast raam. Bij het ene kozijn moet het draaikiep gedeelte links zitten en bij het tweede kozijn rechts. De breedte van het totale kozijn is 1.38 meter en de hoogte 1.30 meter. De breedte van het draaikiepraam zal 0.75 cm zijn. Het betreft alleen het leveren van de kozijnen. Ik wil graag het verschil in prijs ontvangen voor een kunststof kozijn en een hout kozijn.

Draai-kiepraam leveren en plaatsen

Plaatsen en op maat maken van een draai-kiep raam in de slaapkamer. Raam ook leveren. Afmetingen circa 1 bij 1 meter.

Gipswanden, twee kozijnen + deur en schuifkast

Garage in twee gedeeltes scheiden. Gipswandjes van 2m en 2,5m plaatsen, op een houtframe twee kozijnen met deur plaatsen en afwerken met gipsplaat ongeveer 2,7 meter. En een schuifkastenwandje van 2 meter, waarvan de deuren al aanwezig zijn. Zo mogelijk eerste week van januari klaar.

nieuw kozijn en dubbel glas

Nieuw kozijn keuken met dubbel glas er in.

Graag wil ik een gehele nieuwe trap, die ...

Graag wil ik een gehele nieuwe trap, die dicht is en een kast eronder. Van begane grond naar eerste verdieping. 13 treden.

I.v.m gezinsuitbreiding heb ik de zolder ...

I.v.m gezinsuitbreiding heb ik de zolder anders ingericht. Van 1 slaapkamer heb ik 2 slaapkamers gemaakt. Het meeste werk heb ik al gedaan. Er stond eerst 1 stalen kozijn. In deze muur heb ik nu 2 universele kozijnen geplaatst. Ik heb 2 stompe deuren die hierin pas gemaakt moeten. Dit gaat mij te ver. Ik zoek dus een vakman die deze twee deuren in de kozijnen kan hangen met hang en sluitwerk.

een wandkast op de kinderkamer lich en ...

een wandkast op de kinderkamer lich en hang kast

een garage naast het huis. met aan de ...

een garage naast het huis. met aan de voorkant open klappende deuren. Aan de achterkant een raam met een deur. Naar de bijkeuken een deur van de garage naar de garage moet nog een gat gemaakt worden. Is nu een buiten muur. Moet later ook een punt dak op kunnen gezet worden. Moeten ook nog heipalen geslagen worden van ongeveer 12,5 meter.