Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vlizotrap vervangen:

Vlizotrap vervangen

Er moet voor de zolder een nieuwe vlizotrap geplaatst worden en de oude eraf gehaald worden. Wat zijn de kosten hiervan?
Onze klant uit Swifterbant (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlizotrap vervangen uit heel Nederland:

Vlizotrap herstellen

De twee veren bij onze Vlizotrap op de zaak zijn "ervan af" waardoor de trap niet meer soepeltjes naar boven gaat. Dit kost erg veel kracht. Van een bedrijf wel een offerte gehad, maar vond deze erg prijzig en niet in verhouding, dus ik denk dat dit zeker wel anders kan. Tevens werd daar ook meteen het plaatsen van een nieuwe Vlizotrap aangeboden, maar dit lijkt mij toch niet nodig als alleen de veren vervangen moeten worden? Graag zou ik hier een offerte voor wensen.

Vlizotrap monteren

Onze huidige vlizotrap moet vervangen worden. De oude vlizotrap is verbogen en uit elkaar gestort. Het plafond is ongeveer 2,20 meter hoog ongeveer. Het puin mag door de vakman worden afgevoerd.

Zolderluik vervangen en vlizotrap repareren

Ons zolderluik is tegen de deur geklapt en moet geheel worden vervangen. Daarnaast moet vlizotrap gerepareerd worden en goed vastgezet worden.

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Vlizotrap moet vervangen worden door een vaste zoldertrap. Normale afmetingen. Materiaal afvoer en nieuwe trap is voor de vakman.

Vaste open zoldertrap plaatsen

Ik wil de vlizotrap vervangen door een open zoldertrap (vuren) met trap hek en aftimmering. De zoldertrap moet twee draaien hebben anders zal het niet passen. Het gat moet ook uitgebreid worden en het andere gat dichtgemaakt worden.

Vlizotrap vervangen

Ik zoek iemand die mijn huidige vlizotrap vervangt voor een nieuwe vlizotrap. Ik heb de afmetingen niet bij de hand, maar zal deze via de mail opsturen.

Vaste trap naar zolder maken

Wij willen een vaste trap naar zolder er heeft er al eentje gezetten maar om één of andere reden is die vervangen met een vlizotrap.

Vlizotrap vervangen en afmonteren

Wij willen een vlizotrap vervangen en afgemonteerd hebben. De afmetingen aan de binnenkant bestaande vlizotrap is 65 X 119 cm.

Vlizotrap leveren en monteren

Ik wil graag onze bestaande vlizotrap laten vervangen door een nieuwe. De afmeting van de doorgang moet ik nog even opmeten. Graag de nieuwe vlizotrap leveren en monteren.

Verwarmingsketel elders hangen

Ik wil op zolder een vlizotrap vervangen door ern vaste trap. Op zolder is de verwarmingsketel geplaatst en die miet dan dus omgehangen worden. Ook moeten daarbij enkele leidingen verlegd worden. Zelfwerkzaamheid kan behoorlijk geboden worden

Partners

Partners van Casius