Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam compleet laten monteren:

Dakraam compleet laten monteren

Ik heb een compleet dakraam liggen van ongeveer 134 x 140 cm die geplaatst moet worden. Het oude dakraam moet er nog uit.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam compleet laten monteren uit heel Nederland:

Dakramen plaatsen

Ik wil graag een dakraam in het zolderdak laten plaatsen en een (dak)raam in de douche vervangen. Omdat deze al oud is en het glas lekt. Beide ramen zijn compleet aanwezig. Het gaat dus alleen om het plaatsen. Het moet zo snel mogelijk gebeuren.

Badkamer compleet opknappen

Ik wil de badkamer graag laten renoveren. Een nieuw dakraam of kapelletje. Kunststof wandpanelen, douche en nieuw badkamer meubel en nieuwe verwarming. Het huis is uit 1957 en de douche is een soort smalle kast van 1 meter breed en 2.50 meter diep.

Velux dakraam (GGL-9) vervangen

Ik ben momenteel mijn woning aan het verbouwen en er is 1 Velux raam dat compleet vervangen moet worden. Badkamer: Velux type GGL-9 55x70 cm Wat zouden de kosten zijn en wanneer heb je een opening in je agenda? Tevens werd er aan de telefoon aangegeven dat er meerdere mogelijkheden zijn en ik zou graag willen weten welke mogelijkheden er zijn! Telefonisch is er mij verteld dat de GGU CK02 kunstof dakraam waarschijnlijk de beste alternatief is. Data: zo spoedig mogelijk indien mogelijk!

Velux GGL-9 dakraam vervangen

Mijn naam is Nuyen Westerborg . Ik ben momenteel mijn woning aan het verbouwen en er is 1 Velux raam die compleet vervangen moet worden. Badkamer: Velux type GGL-9 55x70 cm Klopt het dat jij ook Velux vervangt? Zoja wat zouden de kosten zijn en wanneer heb je een opening in je agenda?

Schoorsteen verwijderen en opnieuw metselen

Ik wil de schoorsteen verwijderen en opnieuw metselen. Compleet met doorvoer en loodslabben. De nieuwe schoorsteen moet er hetzelfde uitzien als de oude schoorsteen. Ook moet deze dezelfde afmetingen hebben. Via het dakraam is het eventueel mogelijk om het dak te betreden.

Klein dakraam vervangen

Klein dakraam van ongeveer 48 x 42 cm in kapot gegaan, doorzichtig plastic afgescheurd. Graag vervangen door passend compleet raam + aftimmeren.

Velux dakraam GGL 9 compleet vervangen

Ons GGL 9 Velux dakraam wordt slecht, daarom willen wij deze door een GGL101 of GGL C01 of GGL CK01 laten vervangen.

Dakramen plaatsen

Wij willen een klein dakraam op onze zolder laten vervangen door een dakraam van 78 x 98 cm. Verder willen wij een duo dakraam (daglichtsysteem) laten monteren van 78 x 98 cm per dakraam. Er zit op die plek nog geen dakraam. We willen de uitvoering in kunststof en willen voor zowel Velux als voor Fakro materialen een vrijblijvende offerte ontvangen. Graag compleet, inclusief gootstukken en wat er verder nog nodig is.

Velux GGL CK04 dakraam plaatsen

Ik wil graag een nieuw Velux GGL CK04 grenen kanteldakraam op zolder, in schuin pannendak, compleet met grijs zonwerend rolgordijn (binnen). Er zit nog geen raam in.

Zolder compleet verbouwen

Ik heb een zolder van ongeveer 5 bij 6 meter. Aan bij de kanten een dak kapel. Graag zou ik het laten renoveren, dit zal voornamelijk cosmetisch zijn. Denk aan: -nieuwe isolatie en gipsplaten. -1 verwarming verplaatsten -spotjes in plafond -extra dakraam -stucwerk -schuifkast onder de schuine wand Hiervoor wens ik dan ook een voorstel te ontvangen. Het zal ergens rond de lente moeten plaats vinden.

Partners

Partners van Casius