Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor traptreden op een rechte trap plaatsen:

Traptreden op een rechte trap plaatsen

Ik heb een rechte trap met 13 traptreden. Ik heb al eiken traptreden en stootborden bij Praxis aangekocht en het moet op maat gezaagd en geplaatst worden. De oude bekleding van de trap is al afgehaald. Stootborden, planken en afwerking is reeds in bezit. Lijm moet nog aangeschaft worden.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traptreden op een rechte trap plaatsen uit heel Nederland:

Traptreden verbreden

Wij hebben momenteel een trap van 15 treden met naar ons idee met te smalle treden. We willen graag een trap met bredere treden. Wij zouden graag een offerte willen van een rechte dichte trap inclusief plaatsen.

Trap met steigerhout laten bekleden

Trap bekleden met steigerhout. Het gaat hier alleen om de traptreden. Stootbord willen we zelf verven of zelf afwerken. Het is een rechte trap met allemaal gelijke afmetingen.

Traptreden vernieuwen

Is het mogelijk om op een open trap (de traptreden kunnen van de trap) betonstuc aan te brengen? Het is een rechte trap, met 14 traptreden van 89,5 x 20 x 4 cm. De traptreden zijn van hout en gemonteerd op een stalen frame. De treden zijn al wat ouder, ze ooit gebeitst. Wat is er mogelijk en als het aanbiedt dan zou ik er graag een offerte van willen hebben.

Trap bekleden met grind

Wij hebben in onze woonkamer een dichte rechte trap staan met 13 treden. Wij overwegen om de traptreden en een stukje overloop te laten voorzien van siergrind. We willen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Traptreden verbreden en bekleden met iets stroefs

Een rechte trap met draai naar links heeft erg smalle treden. Wij zouden deze graag breder hebben en opnieuw bekleed met iets stroefs. Ik kan er een foto van mailen. Eventueel nieuwe trap met bredere treden is ook een mogelijkheid.

Traptreden verbreden

De traptreden van de dichte en rechte trap naar onze 1e verdieping zijn erg ondiep en we willen graag laten bekijken of de treden kunnen worden vergroot. We laten dit graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw prijsindicatie.

Trap met laminaat renoveren

Het is een houten trap met vloerbedekking. Deze wordt door mij verwijderd, ook de lijmresten. Het is een dichte rechte trap met een draai, en 15 traptreden. Graag wil ik de trap laten afwerken met laminaat of vinyl.

Trappen in huis laten bekleden

Het betreft het bekleden van 3 afzonderlijke trappen: - Benenedentrap vanaf beneden kwart draaiend naar rechts = 7 draaiende treden met stootbord + 5 rechte treden met stootbord. - Middentrap: 3 rechte treden. Laatste trede is met stootbord. - Bovenstrap: 8 rechte treden, de laatste met stootbord. Op elke traptreden zit een metalen strip gelijmd, dit zal verwijderd moeten worden. Ik wil de trappen graag laten bekleden met hardhouten delen in een lichte eikenkleur.

Trap bekleden met tapijt

1e trap rechte traptreden vanaf beneden geteld naar boven; 10 treden Doorlopend in een lichte bocht naar het einde naar boven 7 treden 2e trap beginnend met een lichte bocht 6 treden en recht naar boven 9 treden. Overloop 3.10 cm lengte en 1.00 m breedte. Het betreft een dertiger jaren woning en oude bekleding zal verwijderd moeten worden.

Trap met PVC bekleden

Wij willen eerst alleen wat informatie op doen over traprenovatie. Wat gaat het ongeveer kosten als we laminaat willen en wat zijn de kosten voor bijvoorbeeld pvc? Is er mogelijkheid voor led-verlichting in de traptreden of aan de zijkanten? Wat zijn daarvan de extra kosten? Wij hebben een trap met 13 treden en de trap gaat rond (rechtsom). Er zit geen enkele rechte traptrede in. Alvast bedankt voor uw reactie.