Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor buitendeuren plaatsen en overig timmerwerk:

Buitendeuren plaatsen en overig timmerwerk

Ik wil graag 2 buitendeuren laten plaatsen. Een deur is een vervanging van de huidige voordeur. Voor de 2e deur moet een opening gezaagd worden in de huidige buitenwand (hout/gips). Er moet een kozijn met deur en kunststof dorpel in die opening worden geplaatst. Afhankelijk van de dag waarop het werk kan worden uitgevoerd ga ik de deuren bestellen. Beide deuren moeten worden voorzien van veiligheidsscharnieren en een 3-puntsluiting. De planken van de buitengevel tussen en naast de deuren moeten vervangen worden door Red Cedar planken. Er zit nu western Red Cedar op. Dit is geïmpregneerd hout en moet als chemisch afval worden afgevoerd (afmeting 120 cm x 250 cm en 350 cm x 250 cm). De deuren worden vooraf door ons gelakt. Alle materialen kopen we zelf. De oude schuurdeur moet worden vervangen door een raam en daaronder moeten ook Red Cedarplanken worden geplaatst. Ook de platen boven de deuren worden vervangen door die houtsoort. Op google earth is te zien hoe de huidige situatie is, of u kunt even langskomen. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitendeuren plaatsen en overig timmerwerk uit heel Nederland:

Buitendeur en kaders installeren

Plaatsen buitendeuren inclusief kaders. Nog niet besteld, graag in overleg met de vakman. Heb iemand uit de buurt nodig die mij kan helpen met het plaatsen.

Garage verbouwen tot mantelzorgwoning

Huidige situatie: enkel stenen garage/bijgebouw (9 x 5 meter), 1 tussen muur, 1 garagedeur, 5 buitendeuren. Helft vloertegels, helft stoeptegels. Elektra en water aanwezig. Riolering moet aangesloten worden (naar de weg). De gewenste situatie is het maken van een volledig geïsoleerde mantelzorgwoning met 4 ramen, 2 deuren, afgewerkte binnenzijde, het plaatsen van een keuken en sanitair. Er is elektriciteit aanwezig en er komt water in de schuur maar er is nog geen riolering, de elektra punten kunnen eventueel door ons verlegd worden. In de keuken, badkamer en toilet moet een waterleiding verlegd worden. Het moet gewoon een zelfstandige woning worden. De garagedeur mag eruit en daar mag een raam komen. Het hoeft niet per se gemetseld worden maar het geheel moet wel goed geïsoleerd zijn.

Binnendeur door een schuifdeur vervangen

Ik wil van 1 binnendeur een schuifdeur laten maken. Hievoor zal het kozijn ook moeten worden aangepast (er zit nu een afdeklat). Mogelijk kan de huidige deur hiervoor worden gebruikt? Daarnaast willen we 1 nieuwe binnendeur waarin 4 glasvensters. Deze moet worden afgehangen en van glas worden voorzien. Ook gaan we 3 nieuwe buitendeuren met een 3-puntssluiting aanschaffen. Een van de buitendeuren moet een brievenbus in worden aangebracht. Ik wil advies over de benodigde materialen. Ook zou ik graag bij de schuifpui van ong. 1. 85 m een plissé-hor willen laten plaatsen maar ik weet niet goed welke ivm hendel aan beide zijden van de deur. Ook 3 oprolhorren voor draai-kiepramen op de 1e verdieping waar ik ook niet goed van weet welke ik nodig heb. Is het mogelijk een globale offerte te geven voor bovengenoemde werkzaamheden? Met vriendelijke groet.

Schuifdeur binnen laten maken

Ik wil van 1 binnendeur een schuifdeur laten maken. Hiervoor zal het kozijn ook moeten worden aangepast (er zit nu een afdeklat). Mogelijk kan de huidige deur hiervoor worden gebruikt? Daarnaast willen we 1 nieuwe binnendeur waarin 4 glasvensters. Deze moet worden afgehangen en van glas worden voorzien. Ook gaan we 3 nieuwe buitendeuren met een 3-puntssluiting aanschaffen. Een van de buitendeuren moet een brievenbus in worden aangebracht. Ik wil advies over de benodigde materialen. Ook zou ik graag bij de schuifpui van ongeveer 1.85 meter een plissé-hor willen laten plaatsen maar ik weet niet goed welke in verband met hendel aan beide zijden van de deur. Ook 3 oprolhorren voor draai-kiepramen op de 1e verdieping waar ik ook niet goed van weet welke ik nodig heb. Is het mogelijk een globale offerte te geven voor bovengenoemde werkzaamheden? Met vriendelijke groet,

Buitenkozijn met taatsdeuren plaatsen

Ik wik taats buitendeuren met geïsoleerd glas. Opening 2.300 mm breed en 2.600 mm hoog. Omdat het het een bedrijfspand is moet minimaal 1.400 mm van de breedte met bijvoorbeeld 2 deuren opengedraaid kunnen worden. Aan de onderzijde met 80 cm blind zijn. Mijn voorkeur is aluminium met een slank profiel, met glas.

Buitendeuren op maat laten maken en plaatsen

We willen 2 bestaande buitendeuren vervangen. Het gaat om 1 deur voor de schuur aan de voorzijde en 1 deur voor de schuur aan de achterzijde van het huis, beiden met de maat 87.5 x 201 x 4 (BxHxD). Het gaat om vlakke stompe deuren zonder lijnen, glas of patroon in de kleur RAL 9010 wit. Het is 1 rechtsdraaiende en 1 linksdraaiende deur. Dezelfde sloten kunnen worden hergebruikt. We laten de deuren hier graag even inmeten en daarna door een timmerman op maat maken. We horen graag wat de kosten zijn.

Openslaande tuindeuren of taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag twee buitendeuren hebben van 239 x 116 cm tussen de muren met een verdeling van vier horizontale vlakken. En een kozijn met twee openslaande tuindeuren met dezelfde vlakverdeling met de maat tussen de muren van 239 x 296 cm. We willen het graag strak. Graag staal of aluminium. graag onderhoudsvrij. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Buitendeuren vervangen en houtrot herstellen

We willen graag 2 nieuwe buitendeuren in verband met houtrot in bestaande deuren. Uitgangspunten: hergebruik glas en hang- en sluitwerk. Er is ook nog ander houtrotherstel bij het kozijn nodig, welke dan in overleg op regie worden uitgevoerd. Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van de deuren.

Uitbouw achterzijde ten behoeve van keuken

Het betreft een uitbouw aan de keuken. Maatvoering: breedte3,60, diepte: 2,80, hoogte 2,80. Volgende kenmerken van de uitbouw - 2 buitendeuren - plaatsen afscheidingswand met binnendeur - 1 x raam aan kopse kant - vloer afwerken - voorbereiden voor CV - fundering - stenen muur (geïsoleerd) En graag een meer/minder prijs voor - dakraam - houtskeletbouw ipv steen Er is ook een tekening. Het gaan dan alleen om het bovenste gedeelte daarvan (niet onderste deel vd keuken) Alvast dank!

Schilderwerk buiten de woning

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten schilderen van kozijnen en andere houtdelen aan de buitenkant van een hoekgeschakelde eengezinswoning. De woning heeft twee woonlagen, 7 ramen, 2 schuifpuien, 2 buitendeuren (1 voordeur en 1 schuurdeur). Daarnaast heeft woning 3 houten panelen onder de nok van 2 puntdaken. Rest van woning bestaat uit baksteen. Huidige staat schilderonderhoud redelijk, maar oude verf zal op aantal plaatsen moeten worden verwijderd. Uitvoering graag uiterlijk deze zomer.

Partners

Partners van Casius