Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Lelystad of directe omgeving.

1422 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, garage- en carportbouw of timmerwerk in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Lelystad:

Vaste trap naar zolder laten maken

Wij willen graag een vaste trap na zolder laten maken en het oude gat dicht laten maken. De zoldervloer is van beton. De trap moet komen in een oude badkamer. Oud trapgat moet dicht gemaakt en een nieuwe opening waar de trap gaat komen.

Traptreden op een rechte trap plaatsen

Ik heb een rechte trap met 13 traptreden. Ik heb al eiken traptreden en stootborden bij Praxis aangekocht en het moet op maat gezaagd en geplaatst worden. De oude bekleding van de trap is al afgehaald. Stootborden, planken en afwerking is reeds in bezit. Lijm moet nog aangeschaft worden.

Bestaande garage vervangen

Bestaande garage vervangen. Moet hoger dan hij nu is en niet van hout.

Trespa boeidelen monteren

Ik wil graag de boeidelen van mijn hoekwoning op alle 3 verdiepingen laten vervangen door Trespa. Het gaat om voorkant en achterkant van 4,68 meter breed en de zijkant van 8,34 meter breed. De huidige boei is ongeveer 40 cm hoog. Totaal komt dit neer op ongeveer 25 m2. Aantal verdiepingen zijn alleen bereikbaar met lange ladder of hoogwerker, verder zijn er geen obstructies.

Verzakking van de carport herstellen

Ik wil de verzakking van de carport laten herstellen. Er zit namelijk geen fundament onder. De buurman heeft de tuinplanten verwijderd en geplaveid en getrild. Daardoor zijn 2 steunbalken van de carport een paar mm verzakt. Het lijkt erop dat er fundament onder de palen zit.

Zwart stalen taatsdeuren laten plaatsen

Ik wil graag een prijsopgave van een taatsdeur tussen de kamer en de hal. Hoogte 2.43 x 1.00 meter. Staal kleur antraciet of zwart met slank profiel (met glas).

Plaatsen van een ventilerende lichtkoepel

Het betreft het plaatsen van een ventilerende lichtkoepel op een plat dak. Waarschijnlijk wordt het 1 x 1 meter, misschien ietsje groter. Ik denk dat het om een betonnen dak gaat, maar dit is niet zeker.

Dakraam vervangen

Ons zolderraam ( 134 x 140 cm) moet vervangen worden. Het is een oud Velux raam type ggl8.

Keukenraam vervangen

Ik wil graag mijn keukenraam vervangen. Deze is nu 1.60 bij 2 meter. Ik wil hier graag 3 ramen voor terug met aan de bovenzijde weer 3 ramen. Het zou fijn zijn als de 2 buitenste delen open kunnen en de afmeting van het kozijn blijft gelijk. Het kozijn dient van kunststof te worden inclusief dubbel glas.

Taatsdeur van zwart staal of aluminium plaatsen

Ik wil een taatsdeur van zwart staal of aluminium laten plaatsen. Hoogte 210 cm en breedte 103 cm. Inclusief greep van aluminium met een slank profiel (met glas). Deze moet in de dudok stijl komen.

Inbraakwerend kogellagerscharnier monteren

Ik wil graag dat er een inbraakwerend kogellagerscharnier geplaatst wordt in mijn deur van de garage.

Inbraakwerende kogellagerscharnier plaatsen

Ik wil graag dat er in de schuur deur een inbraakwerend kogellagerscharnier geplaatst word.

Vervangen van dakramen

De 2 dakramen op zolder moeten worden verwijderd en worden vervangen door 2 nieuwe dakramen. De afmetingen van de ramen zijn 78 bij 140 cm en 134 bij 140 cm.

Dakramen plaatsen

Ik heb van mijn oom 2 keurige Fakro dakramen gekregen van 114 x 118 cm inclusief de gootstukken. Hij had deze laten vervangen door een dakkapel. Ik wil de dakramen graag op mijn zolderverdieping laten plaatsen. Ze staan al op de zolder. Er is daar nu 1 klein klepraampje. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Dakraam vervangen

Ik heb een oud dakraam, een voorloper van Velux, dat helemaal scheef zit. Ik wil deze daarom op korte termijn laten vervangen door een dakraam met dezelfde afmetingen. Als u mij belt, kan ik u de maten van het huidige raam even doorgeven. Langskomen voor opmeten is ook een optie. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage en het afvoeren van het oude raam.

Afhangen van een opdek binnendeur en plaatsen van ruitjes

Ik wil een opdek binnendeur laten afhangen in een stalen kozijn. Er moeten ook 4 ruitjes worden geplaatst en een deurklink. De deur is besteld maar nog niet geleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Achterdeur plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een achterdeur. Ik heb nog niks in huis, alle materialen zijn voor de vakman. De afmetingen zijn 201 cm bij 93 cm (scharnieren aan de rechterkant). Inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude achterdeur.

Tussenwand plaatsen

Graag een offerte voor plaatsen van een tussenwand op zolder met puntdak. Totale lengte: ongeveer 7 en nokhoogte 3,18 meter. Totaal drie deuren. Trapopgang, ketelruimte en bergruimte. Deuren zijn er al en al op maat inclusief de kozijnen. De tussenwand moet geluidsisolerende materialen zijn.

Inbraakbestendige lichtkoepel plaatsen

Ik zou graag een inbraakbestendige (100 x 100 cm) lichtkoepel laten plaatsen op het platte bitumen dak om zo meer licht in onze badkamer te krijgen, daar zit geen enkel raam dus het zou prettig zijn als de koepel ook open kan om te luchten. Of u door hout of beton heen moet weet ik even niet, dus ik zou graag beide opties zien op de offerte.

Buitendeuren plaatsen en overig timmerwerk

Ik wil graag 2 buitendeuren laten plaatsen. Een deur is een vervanging van de huidige voordeur. Voor de 2e deur moet een opening gezaagd worden in de huidige buitenwand (hout/gips). Er moet een kozijn met deur en kunststof dorpel in die opening worden geplaatst. Afhankelijk van de dag waarop het werk kan worden uitgevoerd ga ik de deuren bestellen. Beide deuren moeten worden voorzien van veiligheidsscharnieren en een 3-puntsluiting. De planken van de buitengevel tussen en naast de deuren moeten vervangen worden door Red Cedar planken. Er zit nu western Red Cedar op. Dit is geïmpregneerd hout en moet als chemisch afval worden afgevoerd (afmeting 120 cm x 250 cm en 350 cm x 250 cm). De deuren worden vooraf door ons gelakt. Alle materialen kopen we zelf. De oude schuurdeur moet worden vervangen door een raam en daaronder moeten ook Red Cedarplanken worden geplaatst. Ook de platen boven de deuren worden vervangen door die houtsoort. Op google earth is te zien hoe de huidige situatie is, of u kunt even langskomen. Ik ontvang graag uw offerte.

Lichtkoepel in schuin pannendak vervangen

Wij willen graag onze lichtkoepel laten vervangen. De koepel zit in het schuine pannen dak. Sparing in dak 1000 mm x 2000 mm, venster 750 mm x 1750 mm (binnen zijde gemeten). We willen eventueel meerdere optie bekijken, 1 op 1 vervanging, meerprijs indien te openen. Bestaande koepel heeft nu iets lekkage aan de opstand bij bepaalde wind. Voorkeur koepel met behoorlijke isolatiewaarde.

Deuren laten plaatsen

Ik wil 2 deuren laten plaatsen.

Deuren en deurkozijnen vervangen

Ik heb polynorm deurkozijnen in huis waarvan er 2 scheuren vertonen bij de paumellen. Hierdoor is er 1 deur die helemaal scheef hangt. Als de mogelijkheid bestaat zou ik graag dezze metalen kozijn en willen vervangen door houten deurkozijnen. Het gaat om 9 opdekdeuren en deurkozijnen. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen.

Raam in de zijgevel en zolderraam vervangen

We willen een badkamer raam in de zijgevel laten plaatsen met een uitsparing van 37 bij 82 cm en eventueel het raam op zolder laten vervangen door kunststof met een uitsparing van 76 bij 107 cm met hor en rolluik. Er moeten wel nog wat vergunningen opgevraagd worden, wat wellicht niet moeilijk is omdat er tegenover ons hetzelfde is gedaan. Er moet een latei geplaatst worden. (Foto is van huis waar al een badkamerraam is geplaatst, wij willen graag zo'n raam).

Deurkozijnen en deuren vervangen

Ik heb nu Polynorm deurkozijnen en opdekdeuren. Graag zou ik in plaats van Polynorm deurkozijnen, houten deurkozijnen willen hebben. Ook de 9 binnendeuren zou ik willen vervangen, het liefst door deuren van Doors4life. Op dit moment zijn er bij 2 binnendeuren scheuren ontstaan in het deurkozijn, daar waar de paumelles zijn bevestigd. Het type paumelles is uit de handel gehaald en nergens meer te koop. Het alternatief voor de paumelles werkt niet, of er moet een nieuw gat geboord worden. Ik zou graag willen weten wat de kosten zullen zijn voor het vervangen van de Polynorm deurkozijnen door houten deurkozijnen. Ik wil een afspraak maken om de werkzaamheden hier te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte voor zowel opdekkozijnen en - deuren als een stompe uitvoering.