Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Lelystad of directe omgeving.

1447 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, gootklossen, overstek en boeiboorden, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Lelystad:

Houtbekleding gevel(s) vervangen voor Keralit

Sleuteloverdracht is 01-10-2020. We hebben een huis gekocht dat op dit moment tegen de voor- en achtergevel verrotte houtbekleding heeft. Dit willen wij graag vervangen voor Keralit. Het gaat per gevel om circa 45 a 50 m2. In ieder geval moet de achtergevel gedaan worden en indien we het eens kunnen worden over de prijs ook meteen de voorgevel. Ook graag advies van de vakman om eventueel meteen te isoleren.

Dakraam plaatsen

wij zijn op dit moment onze zolder aan het verbouwen en hebben daar een extra dakraam nodig. Wij zoeken een offerte voor een dakraam incl. Montage. Graag zien wij z.s.m. jullie reactie tegemoet.

Plaatsen van een binnendeur tbv toilet

We willen graag de toiletdeur vervangen

Verzakking van de schuifpui herstellen

Onze aluminium schuifpui is wat verzakt. Waarschijnlijk omdat het stelkozijn en/of de stelblokjes (deels) verrot zijn. De pui met vast bovenlicht is geplaatst mei 1989; dus ruim 31 jaar geleden. afm. b x h = 2625 x 2565 mm.

Dakraam vervangen

Hier gaat het helemaal fout met een aannemer, wij hebben een schuin dak met leien en daar in zitten 4 dakramen. Nu hebben wij akkoord gegeven voor het vervangen van de leien en zou hij voor ons kosteloos de aanwezige dakramen plaatsen. Echter is aller verwijderd (Ramen niet) en is hij de leien al aan het vervangen zeg de aannemer dat hij de ramen niet kan plaatsen in wij een andere partij moeten inhuren alleen daar voor en dan pas zal hij het dak verder afmaken ? deze aannemer is niet goed nu hebben wij voor en achter en hal dak en word het ook niet dicht gezet! Lang verhaal sorry maar mijn vraag is zouden jullie 4 dakramen kunnen vervangen? de ramen hebben wij al! moeten alleen gemonteerd worden. indien mogelijk kunt u daar een offerte van maken? Weet niet of jullie ook leien plaatsen ? wij zijn zo teleurgesteld in deze aannemer ! zal u de rest van de problemen besparen! hoor heel graag van u.

Brievenbus uit een houten voordeur verwijderen en onzichtbaar herstellen

ik wil graag de brievenbus uit mijn voordeur verwijderen en dichten . netjes afwerken en schilderen in kleur deur.

Slotgat frezen in een deur

DRIEPUNTSSLUITING infrezen in voordeur/kozijn (er zit nu een opzetslot op de deur).

SPOED!! Zolderraam vervangen

Ons zolderraam is best oud en het hout leek wel verrot. Het zolderraam werd geopend en wij probeerde een plankje recht te zetten. Dit is helaas niet gelukt. Omdat de schroeven van het raam los zaten, wankelde het raam en is de zijkant beschadigd. Hele zolderraam is eruit. Wij zijn momenteel met spoed opzoek naar iemand die een compleet zolderraam in kan zetten. In de bijlage stuur ik u aantal foto's mee. Formaat: Schatting 78 x 140 cm Graag zouden wij de offerte willen ontvangen.

Reparatie/vervangen houtrot raamkozijn

Ik heb houtrot aan de kozijnen op de 1e verdieping op meerdere plekken en dat wil ik graag gerepareerd/ vervangen hebben. Ik durf niet te zeggen of repareren mogelijk is, maar daar wil ik graag advies over. Ik schat een raam ongeveer 90 cm x 1-1,20 meter. Het gaat om 2 ramen.

Traptrede repareren

Er zit een flinke scheur in een van de traptreden van onze open trap naar zolder. Deze wil ik graag gerepareerd hebben.

Twee open trappen renoveren

Ik zoek een specialist die die een tweetal open trappen kan renoveren. Het voornaamste probleem wat ik ervaar is dat de trappen te veel kraken. Ze zijn nu wit geschilderd, de kleur bespreek ik graag met de vakman.

Kozijnen met deuren plaatsen en klein timmerwerk

nieuwe deuren afhangen IK wil graag 6 deuren laten plaatsen 3 met glas en 3 zonder glas.begane grond

Vlizotrap laten plaatsen

Wij willen graag een vlizo trap laten plaatsen. Huidig aanwezig luik is 70x55 cm. Wij willen graag een stalen schaartrap, opening 70 x 90 cm. Onze voorkeur gaat uit naar deze trap met leuning: Bijgaand een foto van het aanwezige gat.

Paneel kunststof voordeur vervangen

Onze ruit van de voordeur is kapot en kan niet vervangen worden, maar wel het hele paneel. We zijn op zoek naar iemand die dit voor ons kan doen. Graag ontvang ik een offerte.

De trap opnieuw bekleden

I would like to re-cover the stairs, perhaps I want to have laminate laid, but I would like to discuss the possibilities. 2 Stairs on 2 floors for a total of 26 steps. A carpet must be removed on 1 stair, this involves 13 steps. Trappen bekleden met laminaat of iets anders, te bespreken. Van een trap moet het tapijt verwijderd worden.

Garagedeur vervangen met pui

Vervangen van de garagedeur door een kunststof pui met loopdeur, een raam en een draaikiepraam. Totaal is 3 meter breed en 2,40 hoog. De oude deur moet wel eerst verwijderd en daarna afgevoerd worden. Ik ontvang graag een offerte.

Vervangen voordeur, achterdeur en binnendeur na inbraak

Door inbraakschade zijn er meerdere deuren bij ons beschadigd waaronder de voordeur, achterdeur en nog een binnendeur. Wij willen de voor- en achterdeur vervangen met eventueel meer sloten en een anti-inbraakstrip en zo nodig een nieuwe deur die dit eventueel mogelijk maakt. Graag ontvang ik uw offerte zo spoedig mogelijk.

Verrot raamkozijn vervangen

Het houten kozijn van het uitzetraam van onze dakkapel op de 1e etage is gedeeltelijk verrot. Deze willen wij vervangen. Afmeting is onbekend.

Kozijn van garagedeur vervangen

Ik wil een kozijn van de garagedeur laten vervangen door een prefab Sleiderink HH deurkozijn. Breedte 94, hoogte 205,5 cm. Kozijn is geplaatst in buitenmuur garage (spouwmuur 2 x 90 mm plus 9 cm spouw).

Matomranding kruipluik vervangen

Ik wil graag mijn matomranding laten vernieuwen. Ik kan u een paar foto's sturen hoe het er nu uitziet dan kunt u gelijk zien wat er mis is.

Pensloten aanbrengen

Ik heb een probleem, ik moet 2 vervangende pensloten hebben voor de voordeur en 2 nieuwe pensloten die moeten worden ingefreesd met een gelijksluitend cilinderslot.

Kozijnen vervangen

Ik wil op de eerste verdieping het hele raamkozijn vervangen. Hoeveel kost het per zijde (voor- en achterkant) en totaal? Breedte is 4.65. Graag een offerte.

Twee dakramen plaatsen

Ik wil graag twee dakramen plaatsen in twee kamers op zolder van 78 bij 140 van kunststof. Ik wil ook dat het in een dag gebeurd kan dat? Ik hoor het graag.

Het plaatsen van een dakraam in een schuin pannendak

Ik zoek een kozijnenspecialist die een dakraam kan plaatsen in het dak van onze woning. Het raam moet 55 bij 78 cm groot worden. Het raam moet in een schuin pannendak geplaatst worden.

Deur vervangen voor raam

ik wil graag mijn voordeur laten vervangen door een raam van drie dubbelglas 210 bij 290 cm. Ik ontvang graag een offerte incl. en excl. de montage kosten.