Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Lelystad of directe omgeving.

1415 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken, stalen binnendeur en schuifdeur laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Lelystad:

Vervangen van dakramen

De 2 dakramen op zolder moeten worden verwijderd en worden vervangen door 2 nieuwe dakramen. De afmetingen van de ramen zijn 78 bij 140 cm en 134 bij 140 cm.

Dakramen plaatsen

Ik heb van mijn oom 2 keurige Fakro dakramen gekregen van 114 x 118 cm inclusief de gootstukken. Hij had deze laten vervangen door een dakkapel. Ik wil de dakramen graag op mijn zolderverdieping laten plaatsen. Ze staan al op de zolder. Er is daar nu 1 klein klepraampje. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Dakraam vervangen

Ik heb een oud dakraam, een voorloper van Velux, dat helemaal scheef zit. Ik wil deze daarom op korte termijn laten vervangen door een dakraam met dezelfde afmetingen. Als u mij belt, kan ik u de maten van het huidige raam even doorgeven. Langskomen voor opmeten is ook een optie. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage en het afvoeren van het oude raam.

Afhangen van een opdek binnendeur en plaatsen van ruitjes

Ik wil een opdek binnendeur laten afhangen in een stalen kozijn. Er moeten ook 4 ruitjes worden geplaatst en een deurklink. De deur is besteld maar nog niet geleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Achterdeur plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een achterdeur. Ik heb nog niks in huis, alle materialen zijn voor de vakman. De afmetingen zijn 201 cm bij 93 cm (scharnieren aan de rechterkant). Inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude achterdeur.

Tussenwand plaatsen

Graag een offerte voor plaatsen van een tussenwand op zolder met puntdak. Totale lengte: ongeveer 7 en nokhoogte 3,18 meter. Totaal drie deuren. Trapopgang, ketelruimte en bergruimte. Deuren zijn er al en al op maat inclusief de kozijnen. De tussenwand moet geluidsisolerende materialen zijn.

Inbraakbestendige lichtkoepel plaatsen

Ik zou graag een inbraakbestendige (100 x 100 cm) lichtkoepel laten plaatsen op het platte bitumen dak om zo meer licht in onze badkamer te krijgen, daar zit geen enkel raam dus het zou prettig zijn als de koepel ook open kan om te luchten. Of u door hout of beton heen moet weet ik even niet, dus ik zou graag beide opties zien op de offerte.

Buitendeuren plaatsen en overig timmerwerk

Ik wil graag 2 buitendeuren laten plaatsen. Een deur is een vervanging van de huidige voordeur. Voor de 2e deur moet een opening gezaagd worden in de huidige buitenwand (hout/gips). Er moet een kozijn met deur en kunststof dorpel in die opening worden geplaatst. Afhankelijk van de dag waarop het werk kan worden uitgevoerd ga ik de deuren bestellen. Beide deuren moeten worden voorzien van veiligheidsscharnieren en een 3-puntsluiting. De planken van de buitengevel tussen en naast de deuren moeten vervangen worden door Red Cedar planken. Er zit nu western Red Cedar op. Dit is geïmpregneerd hout en moet als chemisch afval worden afgevoerd (afmeting 120 cm x 250 cm en 350 cm x 250 cm). De deuren worden vooraf door ons gelakt. Alle materialen kopen we zelf. De oude schuurdeur moet worden vervangen door een raam en daaronder moeten ook Red Cedarplanken worden geplaatst. Ook de platen boven de deuren worden vervangen door die houtsoort. Op google earth is te zien hoe de huidige situatie is, of u kunt even langskomen. Ik ontvang graag uw offerte.

Lichtkoepel in schuin pannendak vervangen

Wij willen graag onze lichtkoepel laten vervangen. De koepel zit in het schuine pannen dak. Sparing in dak 1000 mm x 2000 mm, venster 750 mm x 1750 mm (binnen zijde gemeten). We willen eventueel meerdere optie bekijken, 1 op 1 vervanging, meerprijs indien te openen. Bestaande koepel heeft nu iets lekkage aan de opstand bij bepaalde wind. Voorkeur koepel met behoorlijke isolatiewaarde.

Deuren laten plaatsen

Ik wil 2 deuren laten plaatsen.

Deuren en deurkozijnen vervangen

Ik heb polynorm deurkozijnen in huis waarvan er 2 scheuren vertonen bij de paumellen. Hierdoor is er 1 deur die helemaal scheef hangt. Als de mogelijkheid bestaat zou ik graag dezze metalen kozijn en willen vervangen door houten deurkozijnen. Het gaat om 9 opdekdeuren en deurkozijnen. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen.

Raam in de zijgevel en zolderraam vervangen

We willen een badkamer raam in de zijgevel laten plaatsen met een uitsparing van 37 bij 82 cm en eventueel het raam op zolder laten vervangen door kunststof met een uitsparing van 76 bij 107 cm met hor en rolluik. Er moeten wel nog wat vergunningen opgevraagd worden, wat wellicht niet moeilijk is omdat er tegenover ons hetzelfde is gedaan. Er moet een latei geplaatst worden. (Foto is van huis waar al een badkamerraam is geplaatst, wij willen graag zo'n raam).

Deurkozijnen en deuren vervangen

Ik heb nu Polynorm deurkozijnen en opdekdeuren. Graag zou ik in plaats van Polynorm deurkozijnen, houten deurkozijnen willen hebben. Ook de 9 binnendeuren zou ik willen vervangen, het liefst door deuren van Doors4life. Op dit moment zijn er bij 2 binnendeuren scheuren ontstaan in het deurkozijn, daar waar de paumelles zijn bevestigd. Het type paumelles is uit de handel gehaald en nergens meer te koop. Het alternatief voor de paumelles werkt niet, of er moet een nieuw gat geboord worden. Ik zou graag willen weten wat de kosten zullen zijn voor het vervangen van de Polynorm deurkozijnen door houten deurkozijnen. Ik wil een afspraak maken om de werkzaamheden hier te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte voor zowel opdekkozijnen en - deuren als een stompe uitvoering.

Stompe binnendeur inhangen

Een stompe binnendeur inhangen. Het hang- en sluitwerk is aanwezig. De oude deur hangt er nog in en is beschadigd. De oude deur verwijderen en een nieuwe deur inhangen. Een deur met glas. De deur schaf ik zelf aan. Graag wil ik weten wat het inhangen van de deur gaat kosten.

Boven aan de trap een deur maken

Boven aan de trap wil ik een deur plaatsen. Dit omdat er geen trap hek tussen past en een deur de warmte boven/beneden houdt. Aan de linker kant staat een muur ik gok gips (dunne muur). Betreft het plaatsen van een soort kozijn en een simpele deur. Graag ontvang ik een offerte.

Uitzetijzers plaatsen in raamkozijnen

Er dienen 5 hardhouten kozijnen voorzien te worden van uitzetijzers, sloten en kierstandhouders. Op alle ramen komen 2 uitzetijzers, een slot en op 2 ramen een kierstandhouder.

Eland Brandt schuifpui repareren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het vervangen van onderdelen van mijn Eland Brandt schuifpui (uit bouwjaar woning 1996) die niet lekker/soepel meer rolt (zowel de prijs voor de losse onderdelen, als voor uit complete plaatje inclusief vervangen). Ongeveer 3 a 4 meter breed en hoogte ongeveer 2.40 meter. U kunt altijd even op afspraak komen kijken alvorens er een offerte opgemaakt wordt.

Binnendeur door een schuifdeur vervangen

Ik wil van 1 binnendeur een schuifdeur laten maken. Hievoor zal het kozijn ook moeten worden aangepast (er zit nu een afdeklat). Mogelijk kan de huidige deur hiervoor worden gebruikt? Daarnaast willen we 1 nieuwe binnendeur waarin 4 glasvensters. Deze moet worden afgehangen en van glas worden voorzien. Ook gaan we 3 nieuwe buitendeuren met een 3-puntssluiting aanschaffen. Een van de buitendeuren moet een brievenbus in worden aangebracht. Ik wil advies over de benodigde materialen. Ook zou ik graag bij de schuifpui van ong. 1. 85 m een plissé-hor willen laten plaatsen maar ik weet niet goed welke ivm hendel aan beide zijden van de deur. Ook 3 oprolhorren voor draai-kiepramen op de 1e verdieping waar ik ook niet goed van weet welke ik nodig heb. Is het mogelijk een globale offerte te geven voor bovengenoemde werkzaamheden? Met vriendelijke groet.

Schuifdeur binnen laten maken

Ik wil van 1 binnendeur een schuifdeur laten maken. Hiervoor zal het kozijn ook moeten worden aangepast (er zit nu een afdeklat). Mogelijk kan de huidige deur hiervoor worden gebruikt? Daarnaast willen we 1 nieuwe binnendeur waarin 4 glasvensters. Deze moet worden afgehangen en van glas worden voorzien. Ook gaan we 3 nieuwe buitendeuren met een 3-puntssluiting aanschaffen. Een van de buitendeuren moet een brievenbus in worden aangebracht. Ik wil advies over de benodigde materialen. Ook zou ik graag bij de schuifpui van ongeveer 1.85 meter een plissé-hor willen laten plaatsen maar ik weet niet goed welke in verband met hendel aan beide zijden van de deur. Ook 3 oprolhorren voor draai-kiepramen op de 1e verdieping waar ik ook niet goed van weet welke ik nodig heb. Is het mogelijk een globale offerte te geven voor bovengenoemde werkzaamheden? Met vriendelijke groet,

Systeemplafond leveren en monteren

Betreft: Offerteaanvraag leveren en monteren systeemplafond van 12 m2. Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen voor bovengenoemde: Omschrijving: Ruimte 4 x 3 meter, plafond hoogte 265 cm, systeemplafond hoogte 220/225 cm. Plafondplaten Thermatex - Antaris C 60 x 60 (of gelijkwaardig) Kleur plafondplaat RAL9010. Aanvang werkzaamheden week 27.

Dakraam monteren

Dak raam monteren

Houten delen door Keralit of anders vervangen

Wij bewonen een vrijstaande woning met een zadeldak met dakpannen. Ik wil de huidige multiplex boeidelen en de onderzijde van de dakrand graag laten vervangen door Keralit of ander onderhoudsvrij materiaal, zodat ik schilderwerk kan vermijden. De totale lengte van de windveren is ongeveer 30 meter en van de dakranden ook 30 meter. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Achterdeur compleet vervangen

Ik woon in Spanje en heb mijn woning in Nederland verhuurd. Deze is aan onderhoud toe. Ik heb boven (balkon) een nieuwe buitendeur nodig. Hang- en sluitwerk en glas overzetten en de deur afhangen. Betreft een deur 87.5 cm bij 211.5 cm. Het glas is 63.5 cm bij 126.5 cm. Graag oude deur verwijderen en afvoeren. Gaarne een prijs.

Beschadigd raamkozijn repareren

Ik wil graag een beschadigd raamkozijn laten repareren of vervangen. Het betreft een kozijn op de 1e etage. Rechts onder zijde oppervlak ongeveer 5 x 5 x 3 cm diep hout eraf verrot. Dubbel glas in top conditie. Raam B=72, H= 142,7 cm. Repareren of vervangen?

Beschadigd raamkozijn repareren of vervangen

Ik wil graag een beschadigd raamkozijn laten repareren of vervangen. Het betreft een kozijn op de 1e etage. Rechts onder zijde oppervlak ongeveer 5 x 5 x 3 cm diep hout eraf verrot. Dubbel glas in top conditie. Raam B=72, H= 142,7 cm. Repareren of vervangen?