Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Lelystad of directe omgeving.

1462 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren, tussenwand plaatsen, kozijnen renoveren voor en achter, canexel door Durasid gevelbekleding vervangen, caravan bekleden met kunststof schroten, dubbel glas plaatsen, chalet met kunststof laten bekleden, kozijnen vervangen, houten kozijnen vervangen door kunststof, buitenkant van de stacaravan bekleden, vrijstaande stenen garage bouwen, taatsdeur plaatsen, binnentrap plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Lelystad:

Tussenwand plaatsen

Binnenkort verhuis is naar Lelystad. Binnen de woning is er een ruimte op de 2e verdieping die ik graag als slaapkamer wil gebruiken. Daarvoor wil ik een tussenwand met een deur plaatsen. Omdat ik er zelf niet zo veel tijd heb, wil ik dit uitbesteden. Ik ben benieuwd wat dit me zal kosten. In afwachting van uw berichtgeving. De tussenwand moet 3 meter breed worden. Uitvoering in 1e/2e week september.

Nieuw kozijn laten plaatsen

Oude kozijn eruit halen en nieuwe kozijn plaatsen.

Aluminium taatsdeur installeren

93 X 2. 30 staal met glas Aluminium met slank profiel (met glas)

Raam aan de voorzijde vervangen

Een nieuwe raam vervangen

Traprenovatie met overzettreden

Wij willen een dichte trap bekleden met overzet treden plus de stoot plinten. Het zijn dertien treden met een kleine bocht. Een standaard trap zoals in de meeste huurwoningen. Betreft de overzet treden, wij staan open voor advies voor de beste optie hierin.

Binnendeuren en kozijnen plaatsen

Ik wil graag zsm 10 kozijnen en binnendeuren laten plaatsen. De deuren en kozijnen worden deze week door gamma geleverd. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte.

Houten geveldelen vervangen

Mijn houten geveldelen zijn aan vervanging toe. Het betreft 10 houten planken (2 x 5 naast elkaar, zie foto). Het totaal te bekleden oppervlak is ongeveer 540 cm breed en 145 cm hoog. Ik wil de oude planken laten vervangen door onderhoudsvrije kunststof delen. De breedte van die nieuwe platen hoeft niet per se dezelfde te zijn als de 10 huidige houten platen van ongeveer 270 x 28 cm (zie foto). Het mogen dus ook 12, 14 of 16 planken worden, net wat het best uitkomt. De gewenste kleur is donkerbruin.

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Vlizotrap moet vervangen worden door een vaste zoldertrap. Normale afmetingen. Materiaal afvoer en nieuwe trap is voor de vakman.

Vaste trap naar zolder laten maken

Wij willen graag een vaste trap naar zolder laten maken en het oude gat dicht laten maken. De zoldervloer is van beton. De trap moet komen in een oude badkamer en hier zal er een nieuw trapgat gemaakt moeten worden. Daarna dient de vaste trap ook geplaatst te worden.

Traptreden op een rechte trap plaatsen

Ik heb een rechte trap met 13 traptreden. Ik heb al eiken traptreden en stootborden bij Praxis aangekocht en het moet op maat gezaagd en geplaatst worden. De oude bekleding van de trap is al afgehaald. Stootborden, planken en afwerking is reeds in bezit. Lijm moet nog aangeschaft worden.

Bestaande garage vervangen

De houten garage die er nu staat dient te worden verwijderd en afgevoerd. Graag willen wij dan een gemetselde garage laten plaatsen. Er is een fundering aanwezig echter moet deze worden opgehoogd. De lengte van de nieuwe garage zal 4 meter worden en de breedte aan de voorzijde 2 meter en aan de achterzijde 3 meter. De hoogte van de garage zal 2.50 meter worden en de afwerking doen wij zelf.

Trespa boeidelen monteren

Ik wil graag de boeidelen van mijn hoekwoning op alle 3 verdiepingen laten vervangen door Trespa. Het gaat om voorkant en achterkant van 4,68 meter breed en de zijkant van 8,34 meter breed. De huidige boei is ongeveer 40 cm hoog. Totaal komt dit neer op ongeveer 25 m2. Aantal verdiepingen zijn alleen bereikbaar met lange ladder of hoogwerker, verder zijn er geen obstructies.

Verzakking van de carport herstellen

Ik wil de verzakking van de carport laten herstellen. Er zit namelijk geen fundament onder. De buurman heeft de tuinplanten verwijderd en geplaveid en getrild. Daardoor zijn 2 steunbalken van de carport een paar mm verzakt. Het lijkt erop dat er fundament onder de palen zit.

Zwart stalen taatsdeuren laten plaatsen

Ik wil graag een prijsopgave van een taatsdeur tussen de kamer en de hal. Hoogte 2.43 x 1.00 meter. Staal kleur antraciet of zwart met slank profiel (met glas).

Plaatsen van een ventilerende lichtkoepel

Het betreft het plaatsen van een ventilerende lichtkoepel op een plat dak. Waarschijnlijk wordt het 1 x 1 meter, misschien ietsje groter. Ik denk dat het om een betonnen dak gaat, maar dit is niet zeker.

Dakraam vervangen

Ons zolderraam ( 134 x 140 cm) moet vervangen worden. Het is een oud Velux raam type ggl8.

Keukenraam vervangen

Ik wil graag mijn keukenraam vervangen. Deze is nu 1.60 bij 2 meter. Ik wil hier graag 3 ramen voor terug met aan de bovenzijde weer 3 ramen. Het zou fijn zijn als de 2 buitenste delen open kunnen en de afmeting van het kozijn blijft gelijk. Het kozijn dient van kunststof te worden inclusief dubbel glas.

Taatsdeur van zwart staal of aluminium plaatsen

Ik wil een taatsdeur van zwart staal of aluminium laten plaatsen. Hoogte 210 cm en breedte 103 cm. Inclusief greep van aluminium met een slank profiel (met glas). Deze moet in de dudok stijl komen.

Inbraakwerend kogellagerscharnier monteren

Ik wil graag dat er een inbraakwerend kogellagerscharnier geplaatst wordt in mijn deur van de garage.

Vervangen van dakramen

De 2 dakramen op zolder moeten worden verwijderd en worden vervangen door 2 nieuwe dakramen. De afmetingen van de ramen zijn 78 bij 140 cm en 134 bij 140 cm.

Dakramen plaatsen

Ik heb van mijn oom 2 keurige Fakro dakramen gekregen van 114 x 118 cm inclusief de gootstukken. Hij had deze laten vervangen door een dakkapel. Ik wil de dakramen graag op mijn zolderverdieping laten plaatsen. Ze staan al op de zolder. Er is daar nu 1 klein klepraampje. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Dakraam vervangen

Ik heb een oud dakraam, een voorloper van Velux, dat helemaal scheef zit. Ik wil deze daarom op korte termijn laten vervangen door een dakraam met dezelfde afmetingen. Als u mij belt, kan ik u de maten van het huidige raam even doorgeven. Langskomen voor opmeten is ook een optie. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage en het afvoeren van het oude raam.

Afhangen van een opdek binnendeur en plaatsen van ruitjes

Ik wil een opdek binnendeur laten afhangen in een stalen kozijn. Er moeten ook 4 ruitjes worden geplaatst en een deurklink. De deur is besteld maar nog niet geleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Achterdeur plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een achterdeur. Ik heb nog niks in huis, alle materialen zijn voor de vakman. De afmetingen zijn 201 cm bij 93 cm (scharnieren aan de rechterkant). Inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude achterdeur.

Tussenwand plaatsen

Graag een offerte voor plaatsen van een tussenwand op zolder met puntdak. Totale lengte: ongeveer 7 en nokhoogte 3,18 meter. Totaal drie deuren. Trapopgang, ketelruimte en bergruimte. Deuren zijn er al en al op maat inclusief de kozijnen. De tussenwand moet geluidsisolerende materialen zijn.