Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Emmeloord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Emmeloord heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Emmeloord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Emmeloord of directe omgeving.

200 klanten uit Emmeloord bevelen een bij Casius in Emmeloord aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Emmeloord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: veranda realiseren achterkant huis, 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, verschillende buiten werkzaamheden: houten latjes dak vervangen, onderframe dakkapel vervangen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, buitendeur monteren en aanschaffen, timmerwerk onderkant dakgoot, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Emmeloord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Emmeloord:

Trap bekleden met overzettrede

Het is een open trap met 1 draai, 12 treden, verflaag, onder- en bovenkant trede bekleden bijvoorbeeld met overzet trede.

Schuurdeur verbreden voor een motor

Hardhouten deur en kozijn breder maken in een halfsteens schuur Benodigde binnenmaat B 100 x 210. Drempelloos Is linksdraaiend mag naar rechts draaien. Offertes graag per mail. Alvast bedankt

Dakraam zolder vervangen

Het gaat om het vervangen van het dakraam op zolder. Deze is heel oud en klein en er komt te veel tocht door. Ik denk ongeveer 30 bij 30 cm of 40 cm of 40 cm. Het nieuwe dakraam wil ik iets groter, maar ik weet niet hoe groot. het word geen leef zolder, maar ik wil minder tocht en dat het er een beetje fatsoenlijk uitziet. Graag van kunststof. De oude kan ik zelf afvoeren.

Trap renovatie

Ik ben op zoek naar iemand die mijn trappen met pvc, laminaat of vloerbedekking kan bekleden. Ik ben erg benieuwd naar de kosten. Graag een offerte.

Plaatsen tuimeldakraam

Ik zoek een kozijnenspecialist die mij kan helpen. Ik zou graag op zolder een dakraam willen. Ik heb horizontale gordingen met een tussenruimte van 124 cm. Daartussen zou ik graag een dakraam willen ik zelf dacht aan 114/118 als dat past. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden aangezien ik daar bezig ben en zelf nog moet isoleren. Ik heb dakpannen als dak.

Schuurdeur & kozijn verbreden voor een motor

Ik wil graag de schuurdeur en het kozijn verbreden zodat de motor in de schuur kan staan. De opening is nu 85 cm en deze zal 110 cm moeten worden. Indien mogelijk wil ik de dorpel ook naar beneden laten plaatsen. De schuur is van steen met een houten deur en kozijn.

In hal garderobekast dmv rail en schuifdeur

In de hal hebben wij 2 schuifdeuren die niet meer soepel open gaan. De deuren en de rails wil ik graag laten vervangen. De deuren zijn 1.45 meter breed en 2.39 meter hoog.

Deuren en kozijnen plaatsen

Ik wil 2 houten kozijnen laten plaatsen met 2 stompe deuren, en 1 opdek deur in een bestaand kozijn.

Traprenovatie van Praxis aanbrengen

Wil graag de traptreden en stootborden laten bekleden met overzettreden en stootborden. Gaat alleen om de trap en de zijkanten hoeven niet gedaan te worden. Gaat om een houten trap, 13 treden en rechtsdraaiend. Materiaal heb ik al hier liggen en de trap is al schoon van lijmresten.

Blokhut plaatsen

Ik wil een blokhut laten bouwen. Deze heb ik al aangeschaft. De blokhut is van violier.

Plaatsen van een dakraam

Levering en montage van een Velux dakkantelraam M04 (78 x 98 cm), inclusief benodigde gootstukken en waterkerend manchet. Plaatsing in het schuine dak (westzijde) op zolder in een VANEG-woning van bouwjaar 1970. Dak is aan de binnenzijde reeds geïsoleerd met glaswol en gipsplaat. Afwerken doe ik zelf.

Vlonder planken leggen van WPC composiet

Ik wil vlonderplanken laten leggen (WPC composiet 2 x 14 x 225 cm) op mijn balkon. De afmetingen van mijn balkon zijn 6.30 bij 2.90 meter. Graag zou ik willen weten wat het leggen hiervan mij gaat kosten. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Dakraam vervangen

Ik wil mijn huidige 4-pans dakraam graag laten vervangen door een raam met dezelfde maat. Het gaat om een geïsoleerd raam met scharnieren aan de bovenzijde dat op het dak aan de achterkant van onze woning moet worden geplaatst. Ik ontvang graag uw offerte.

Stalen taatsdeuren plaatsen

Wij willen dubbele stalen taatsdeuren laten maken en plaatsen tussen het woon- en eetgedeelte in ons huis. De deuren moeten elk uit drie glasvlakken bestaan. De ruwe maat van de opening waarin ze geplaatst moeten worden, is 263 cm hoog en 2 00 cm breed. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

3-puntsluiting in een houten buitendeur installeren

Ik wil graag een 3 puntsluiting laten installeren op een houten buitendeur (40 mm). Ik heb de 3 puntsluiting al gekocht, maar ik heb hiervoor het juiste gereedschap.

Aluminium overkapping plaatsen

We hebben een aluminium overkapping gekocht met polycarbonaat dakplaten, drie staanders, led verlichting en met betonpoeren. We zijn op zoek naar een bedrijf wat de overkapping voor ons kan plaatsen. De overkapping is 5.3 x 3.0 meter groot. Aanstaande vrijdag gaan wij de overkapping ophalen.

Voordeur en raam verplaatsen

Graag willen wij onze voordeur van de entree laten verplaatsen met ±1 meter. Naar rechts, waar nu een raam zit. Een nieuw raam plaatsen waar huidige deur nu staat. Deur en raam worden dus omgewisseld. Een nieuwe deur en een raam leveren. Waar het raam zit de gevel verder open maken en waar de deur zit de gevel dichtmaken om het raam te kunnen plaatsen. Aan de buitenzijde is het een gemetselde gevel. De binnenmuur is van beton.

Fietsenhok opknappen

Nieuwe beplating aanbrengen op het dak en de zijkanten + achterkant van nieuwe rabatdelen voorzien + 2 deuren aan de voorzijde. Specificatie: Halfhouts rabat geïmpregneerd vuren buitenom. Los van onder en boven zijde. De deuren met vuren 50 x 70 en bekleed met halfhouts rabat. Boven op zal er Eterniet platen moeten komen (dit zijn die met de grote golf in verband met geluid). Het gaat om een fietsenhok van 2 bij 3 meter.

Vlizotrap vervangen door vaste zoldertrap

Ik wil onze vlizotrap graag laten vervangen door een vaste zoldertrap. De vlizotrap moet worden verwijderd en het trapgat moet worden gedicht. Er moet een nieuw trapgat worden gemaakt in de betonnen zoldervloer. Ook moet er een traphek worden geplaatst. Ik heb nog geen voorkeur voor een houtsoort of voor een dichte of open zoldertrap. Een bezoek is prettig, dan kan ik advies krijgen en de trap goed laten inmeten. Het werk mag op korte termijn worden uitgevoerd.

Deuren afhangen en beslag monteren

Ik wil graag 4 binnen deuren laten afhangen in kozijnen van 93 x 211.5 centimeter groot. Ook wil ik graag het beslag laten monteren.

Raamsluitingen en ruiten vervangen

Bij een inbraak in mijn woning zijn de raamsluitingen geforceerd van een raam aan de voorzijde. Ik wil die sluitingen laten vervangen. Ik heb ook twee ramen met een barst in het isolatieglas. Daarin moeten ook nieuwe ruiten worden geplaatst. De maat is ongeveer 65 x 97 cm, gemeten aan de binnenzijde. Ik ontvang graag een offerte.

Steektrap monteren

Er moet een gat geplaatst worden in betonnen zoldervloer en er moet een steektrap geplaatst worden. Ik zou graag een indicatie willen ontvangen voor het boren, leveren en plaatsen. En een indicatie voor het boren en plaatsen.

Deur- en kozijnwerk

Scharnieren van badkamer raam zijn kapot waardoor het raam er uit valt als deze open gaat. En de voordeur tocht heel erg en de dorpel moet vervangen worden deze is rot.

Trap plaatsen of renoveren

Trap

Beschadigde kunststof kozijnen repareren

Bij een tweetal ramen is het liggend deel beschadigd. De beschadiging bestaat uit het loslaten van de gekleurde bovenlaag. Deze moet opnieuw aangebracht worden.