Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor modern tv meubel maken:

Modern TV meubel maken

Tv meubel - zwevend - mag uiteraard iets afwijken van de tekening! Ruim 4 meter breed in totaal, met achterwand, enkele dichte vakken, boven mogen ook enkele vakken open zijn. Zo strak en modern mogelijk. Indien mogelijkheid er is, het meubel door laten lopen in een plank zodat het tevens een speelplek is voor kleine kids ( optie, hoeft niet perse als dit niet nodig is) het is voor een klant, dus alle opties zijn welkom zodat de klant uiteindelijk zelf een keuze zou kunnen maken! Gaat echt om een globale prijs indicatie.
Onze klant uit Dronten (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor modern tv meubel maken uit heel Nederland:

Woonkamer herinrichten

Kleuradvies wanden en interieur advies met zowel bestaande meubels, maar ook rekening houdend met nieuw aan te schaffen meubels. Het betreft een woonkamer/keuken met een afmeting van 12.40 x 5.15 meter (incl. gang). De woning is in oktober 2012 opgeleverd, waar wij de eerste bewoners van zijn. Alle wanden zijn nu wit, er ligt een rustiek eiken vloer en een keuken met composiet blad. Graag zouden we meer intieme/warme sfeer in ons huis willen creëren. Als we het in een hokje moeten plaatsen zou dat de modern landelijke stijl zijn. De meubels die nieuw aangeschaft moeten worden zijn een tv meubel en een bank (momenteel hebben we een grote 3 zitshoekbank met chaise lounge in een gemêleerde bruintint). Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

tv meubel op maat

Ik zoek een meubelmaker die voor mij een tv meubel kan maken van hout. Het liefst van teakhout (bijpassend bij mijn eettafel). Ivm afwijkende maten, kan ik geen tv meubel in de winkel vinden. Ik heb zelf ideeen over hoe het er moet uitzien, maar maak graag gebruik van de creativiteit en vakmanschap van een meubelmaker. Mijn smaak is niet klassiek/ romantisch/ landelijk, maar modern en strak.

Er moet een groepenkast aangelegd ...

Er moet een groepenkast aangelegd worden. We hebben een huis van 120m2. De groepenkast is oud en moet vervangen worden. Alle apparatuur die we hebben is modern (TV's, coocker in keuken etc.).

Ik wil graag een strakke wandkast in de ...

Ik wil graag een strakke wandkast in de stijl van interstar. In deze kast dient ruimte te zijn voor 5 mtr cd's, 3 mtr boeken, 1 mtr dvd's. een tv ( 75 cm breed, 50 cm hoog., en radio/ cd speler dient erop geplaatst. Graag een paar kleine laadjes. Verlichting is leuk. Het geheel mag 2,5 - 3 meter breed zijn. Van hetzelfde materiaal willen we graag een servies kast van 1 mtr breed en 30-40 cm diep. Met daaraan een computertafel + 2 laadjes. Dit alles willen we graag strak en modern uitgevoerd hebben.